Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
30. dec 2009no ved ano ale je to take ze sa clovek nevie dockat🙂))))))) 🙂
0
iwonka, děkuju, je to slabounké, určo se brzo taky dočkáš. 🙂
adelka, pěkný bříško:-)
adelka, pěkný bříško:-)
adus to jo ale ty slevněné věci byly zamíchané normálně mezi neslevněnýma věcma na věšáčkách,tak je třeba trochu pohrabat...
na cukrovku jdu 8.1. a nesmí se jíst od půlnoci předtím....
dneska mi přišla nová maminka- manža -teda Ježíšek-mi jí předplatil na celý rok,tak jí budu dostávat do schránky a nemusím shánět 😃
jo a asi jsem odhalila ten klíč proč mažou fotky z alba stáhlé z netu,mažou ty,na které je vodoznak s www adresou,tak musím najít ty fotky z jiných stránek 😉
na cukrovku jdu 8.1. a nesmí se jíst od půlnoci předtím....
dneska mi přišla nová maminka- manža -teda Ježíšek-mi jí předplatil na celý rok,tak jí budu dostávat do schránky a nemusím shánět 😃
jo a asi jsem odhalila ten klíč proč mažou fotky z alba stáhlé z netu,mažou ty,na které je vodoznak s www adresou,tak musím najít ty fotky z jiných stránek 😉
taky mate hezka briska 🙂 nekdy mi fakt prijde,ze jsem spolkla kopacak 😃
jestli potrebujete jeste nejakou vybavicku pro deticky kuknete na www.brumla.cz uzasne vecicky, fakt 🙂
jestli potrebujete jeste nejakou vybavicku pro deticky kuknete na www.brumla.cz uzasne vecicky, fakt 🙂
aadus 😃 musela jsem se podelit 😃 zakazala jsem si z tama neco objednavat,asi by me manza zaplestil, doma mame vybavicku na dva chlapecky 😃 mooc vecicek jsme dostali po bratrancich kteri se narodili loni a uz to ani neni kam davat 😃
ale do budoucna by to chtelo tento odkaz nejak zamrazit,abych na nej nezapomnela 😃
ale do budoucna by to chtelo tento odkaz nejak zamrazit,abych na nej nezapomnela 😃
halintoa, držím palečky🙂
aaadus, že😃 budu muset sject věci kolik čeho mám a pak podle toho objednat až budou korunky😃
aaadus, že😃 budu muset sject věci kolik čeho mám a pak podle toho objednat až budou korunky😃
halintoa: No to jsou skvělé povánoční zprávy x-) Gratuluju a držím všechny palce co mám 🙂
Já mám taky předplacenou Betynku, od manžela (ehm, teda od Ježíška 😃 ), tak doufám, že dostanu už lednové číslo. Maminku jsem si jeden čas taky kupovala, ale pak jsem přesedlala na Betynku a tu už kupuju víc jak rok. Jsem psycho, no. Těhu 5 měsíců a tyhle časopisy od února 2008 :-N
Já mám taky předplacenou Betynku, od manžela (ehm, teda od Ježíška 😃 ), tak doufám, že dostanu už lednové číslo. Maminku jsem si jeden čas taky kupovala, ale pak jsem přesedlala na Betynku a tu už kupuju víc jak rok. Jsem psycho, no. Těhu 5 měsíců a tyhle časopisy od února 2008 :-N
andelka, tak to jsem stejný psycha já taky kupovala časopisy ještě než jsem byla těhu😃
Holky ptala jsem se tý porodní babičky tady na koníku na to moje tlačení do spodku a ona mi napsala, že je těžké to posoudit, ale že to mohou být poslíčci :-S že tomu může napomoct námaha. Den před tím jsem tahala basu piva do auta a balení vody. Týý jo :-|
Hal drčím moc palečky, aby to tentokrát vyšlo (pamatuju si tě).
Kláry.. neděs se... může to být úplně cokoliv.. I mě dnes chvílema strašně tlačilo břicho do spodku, jako by mi tam malej padl.. a buď to bylo tím, že jsem byla celé dopoledne na nohách, anebo tím, že jsem měla plná střeva.. protože pak jsem byla asi 3x na velké a přešlo to 😉 ..
Každopádně se nestrejsuj... lepší bude diagnóza od doktora, který tě prohlídne ..
Kláry.. neděs se... může to být úplně cokoliv.. I mě dnes chvílema strašně tlačilo břicho do spodku, jako by mi tam malej padl.. a buď to bylo tím, že jsem byla celé dopoledne na nohách, anebo tím, že jsem měla plná střeva.. protože pak jsem byla asi 3x na velké a přešlo to 😉 ..
Každopádně se nestrejsuj... lepší bude diagnóza od doktora, který tě prohlídne ..
dezyre, nestresuju se, jen píšu info:-) vím že si za to můžu sama, že nemám tahat nic těžkýho, ale holt jsem nemohla nic jiného dělat. Budu si muset zvyknout na pomoc od ostatních a začít se šetřit.
andelka, přesně jak píšeš. V neděli jsem byla v tchýni na procházce a bylo to na mě asi moc a začalo mě píchat dole a zase ty tlaky. Tak musím trošku opatrněji.
andelka, přesně jak píšeš. V neděli jsem byla v tchýni na procházce a bylo to na mě asi moc a začalo mě píchat dole a zase ty tlaky. Tak musím trošku opatrněji.
Ahoj holky,
halintoa gratulujeme ale psssssst ať to nezakřikneme 😉
Klári břicho mam teda megální při Klárce jsem takový měla až v 7 měsíci a s timhle prckem ho mam už teď no haluz a s tim pícháním já to mívám taky ale povětšinou stačí abych se vycikala a na chvilku vypla a sedla si a pak je to v pořádku.... 😉
halintoa gratulujeme ale psssssst ať to nezakřikneme 😉
Klári břicho mam teda megální při Klárce jsem takový měla až v 7 měsíci a s timhle prckem ho mam už teď no haluz a s tim pícháním já to mívám taky ale povětšinou stačí abych se vycikala a na chvilku vypla a sedla si a pak je to v pořádku.... 😉
arcik, pěkný máš to bříško, to je pravda🙂 takový velký🙂 jasný, já vím, tak ale byla jsem zvyklá že jsem si vše dělala vždy sama, a nejsem schopná si říct o pomoc ... 😃 David sice když je potřeba umeje nádobí a vyluxuje, na tohle je puntičkář. Ale stejně. 🙂
Ahojte kocky boli sme popozerat kociky .. ale ine palky to co sa nam pacilo ako jane 25 tisic hruza. :-p
Este sa mi celkom pozdaval X lander XT zeleny bol ozaj pekny .. ale za tu 3 kombinaciu ... teda tu cenu mozem mat spod ruky dajme tomu nieco fakt lepsie ,aj aby sa otacala korba ,ten Geselin bol pekny ale cena ma odrovnala :-p 😃
Este sa mi celkom pozdaval X lander XT zeleny bol ozaj pekny .. ale za tu 3 kombinaciu ... teda tu cenu mozem mat spod ruky dajme tomu nieco fakt lepsie ,aj aby sa otacala korba ,ten Geselin bol pekny ale cena ma odrovnala :-p 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli