Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?
Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie x-) 🙂 x-)
hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

•
14. jan 2010kolik je třeba balení plenec newborn? 1,2? nevím jak je to v tom tescu, jestli je možné kombinovat více různých velikostí těch plínek
0
Adus- tak oni tam mají klas. slevy, třeba jjá tam koupila za 400,- balení plínek a k tomu bylo další zdarma... nebo to mají na WC popaír,atd... ale někdo mmi říkal, že měli něco spec. pro maminky s dětma a těhule (ukázala jsi těhu průjkaz nebo bbřicho 😃 )a měli ještě větší slevy 😉
holky tohle jsou dobré stránky na plenky a ubrosky.prodávají balení která na trhu neni 108ks za 355,- to je super cena v obchodě taková cena je u mín kusů
nivea ubrousky za 58 v obchode i kolem 100,-
http://www.vsevyhodne.cz/detske-plenky/
určitě před porodem tam nakoupím zásoby
nivea ubrousky za 58 v obchode i kolem 100,-
http://www.vsevyhodne.cz/detske-plenky/
určitě před porodem tam nakoupím zásoby
Blanka děkujeme. Také gratulujeme k chlapečkovi - i když dodatečně. 🙂
Zblnka21 děkuji, můj sen byl zase chlapeček. Musíme mít ještě jedno mimi, jinak to nevidím. 😉 To je hlavní ať je to, co je to hlavně, že je to zdavý. Proto jsme tam včera jeli. 🙂 Pan doktor řekl 90%, což si myslím, že je hodně - navíc ve specializovaném centru na genetiku a reprodukci.
Zblnka21 děkuji, můj sen byl zase chlapeček. Musíme mít ještě jedno mimi, jinak to nevidím. 😉 To je hlavní ať je to, co je to hlavně, že je to zdavý. Proto jsme tam včera jeli. 🙂 Pan doktor řekl 90%, což si myslím, že je hodně - navíc ve specializovaném centru na genetiku a reprodukci.
U plen je nehjhorší, že každé mimčo snese jiný... Takže někdo nedá dopustit na Pampersky nebo na Tesco pleny a durhý zase na ně nadává. Asi kouúím dvě balení, každé od jiné značky a budu testovat 🙂 Super by bylo, kdyby se daly někde sehant vzorky různých plínek a ty vyzkoušet.....
Pleny
tak velikost záleží na tom,jak velké a cvalnaté se mimi narodí,mi jsme docela dlouho používali tu nejmenší velikost od pampers,TOmášek byla astále je štíhlík,tak by mu ty větší odstávali kolem nožiček,takže spíš je lepší nakoupit několik těch malinkých a pak třeba 2 ty větší
Emitex zavinka
tak já mám objednanou taky jarní,ale růžovou,tak se těšim až přijde,snad do úterý :-|
Mishu
tak fusak doporučuju taky Emitex COmbi,vejde se tam dítě i do 3 let,jde krásně taky připevnit ke sporťáku-má průstřihy na pásy a jde samozřejmě i do sedačky a hlubokého kočáru, mi ho několikrát i prali v pračce a je jak nová stále...
tak velikost záleží na tom,jak velké a cvalnaté se mimi narodí,mi jsme docela dlouho používali tu nejmenší velikost od pampers,TOmášek byla astále je štíhlík,tak by mu ty větší odstávali kolem nožiček,takže spíš je lepší nakoupit několik těch malinkých a pak třeba 2 ty větší
Emitex zavinka
tak já mám objednanou taky jarní,ale růžovou,tak se těšim až přijde,snad do úterý :-|
Mishu
tak fusak doporučuju taky Emitex COmbi,vejde se tam dítě i do 3 let,jde krásně taky připevnit ke sporťáku-má průstřihy na pásy a jde samozřejmě i do sedačky a hlubokého kočáru, mi ho několikrát i prali v pračce a je jak nová stále...
Začni písať odpoveď...

Odošli