icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

Strana
rimon
3. sep 2012

anoo, ale este tisko predychavame a cakame na prvu navstevu u dr... ako dlho to uz vies ?

bubinko83
autor
3. sep 2012

@rimon aspon niekto 😉 tiež som u dokiny nebola a viem to asi tyžden. A ty? Ako sa citiš?

kalianka
3. sep 2012

dufam, ze sa sem budem moct pridat... ak nie, tak potom do júnových 😀

bubinko83
autor
3. sep 2012

@kalianka a si si robila testik či ako ti vychadza menzes?

kalianka
3. sep 2012

No, u mna je to asi este skoro, menzes by som mala dost az buduci tyzden. Ale verim, ze nepride... Vobec neviem, ci sme trafili ovu, aj ked sme makali teda poctivo 😀
@bubinko83

bubinko83
autor
3. sep 2012

@kalianka no my sme praveže nemakali vobec a aj tak to vyšlo na prvy krat 😀 Ja som z toho trošku v šoku stale. A prve sa vam tiež hned podarilo?

kalianka
3. sep 2012

@bubinko83 No prve sa nam podarilo iba tak - povedali sme si, ze chceme a bolo 😀 ale teraz, ... uz vidim na malom, ze mu chyba surodenec, tak sa snazime... nejako moc sa na to sustredim.

bubinko83
autor
3. sep 2012

@kalianka nam sa prvy synček podaril na 2 mesiac snaženia a teraz na prvy šup a vobec som to nečakala,ale kedže mi nemeška menzes asi po dvoch dnoch meškania mi bolo všetko jasne aj bez testu.

voskovka
3. sep 2012

ahojte.tak hadam tu budeme aj my. 🙂

kalianka
3. sep 2012

@voskovka držím prsty

voskovka
3. sep 2012

@kalianka a takisto ako aj ty ak nie maj tak dufam ze jun

rimon
3. sep 2012

jeej, babule drzim vam palce, nech co najskor sa vam ukazu //..

@bubinko83 viem to uz dlhsie, len tak opatrne cakam na prve sono, kedy by uz malo byt vidiet srdiecko

bubinko83
autor
3. sep 2012

@rimon a čakaš prve dietatko?

rimon
3. sep 2012

@bubinko83 ano, prvy maly vytuzeny pokladik.. takze vsetko je pre mna uplne nove a o to viac sa bojim 🙂 pozeram, ze pre teba to je uz druhe tehu.. priznaky mas rovnake ako pri prvom dietatku ?

bubinko83
autor
4. sep 2012

@rimon priznaky trošku ine take miernejšie by som povedala.Ani ja som u dokiny nebola zatial aj tak by mi nič neurobila ešte.

voskovka
4. sep 2012

@bubinko83
@rimon
@kalianka baby ja som blazen ale riskla som to a po dlhom case som sa testla.a teraz vecer.a boli tam 2 ciarky.....zeby to vyslo???testnem zajtra rano a bezim k doktorovi ....pisem info... 😝

rimon
4. sep 2012

@voskovka drzime palce!! nech je z dvoch ciarok majovciatko.. a hned daj vediet, ci uz bolo nieco vidno ;)
@bubinko83 u dr. som bola velmi skoro s tym, ze mam krce.. a ono to bolo uhniezdovanie 🙂 zobral krv a bolo to jasne, test mi vtedy este nic neukazal

bubinko83
autor
5. sep 2012

@voskovka držim palce a daj vediet ako si dopadla? 😉

fuha mne je tak zle od žaludka stale ,neviem ako to prežijem tieto nevolnosti .

voskovka
5. sep 2012

@bubinko83 cakam na vysledky odberu hcg.okolo jednej budu.dufam ze to bude ok.

voskovka
5. sep 2012

@bubinko83 takze nic z toho.hadam sa vam ozvem ako junovka....:-/ prajem vam krasne tehulkovanie a zdrave deticky.

bubinko83
autor
5. sep 2012

@voskovka tak sa nič nedeje možno nabuduce sa podari.Prajem všetko dobre a prijemne snažilkovanie 🙂

kalianka
6. sep 2012

Baby, no ako. @voskovka - to ma mrzi, ale uvidis, vsetko bude vtedy, kedy má byt... ja som ešte v očakávaní. Netestujem sa. Uvidim, ci pride mrcha.

bubinko83
autor
6. sep 2012

no čo ostatne? nemame zatial tehule??? 😉 ja som bola dnes u dokiny vzala mi asi 6 skumaviek krvi a tak .
@kalianka ešte čakaš? Kedy maš dostat menzes?

diane87
6. sep 2012

@bubinko83 ja sa hlasim 🙂 ... len si akosi neviem nastavit aby mi pod prispevkom ukazovalo ze cakam babo a kedy mam termin.... :(

simoro1510
6. sep 2012

aj ja sa pripájam.....u doki som ešte síce nebola....ale budúci týždeň chcem ísť....dúfam, že sa mi podarí zajtra dovolať a objednať sa.... 🙂

bubinko83
autor
6. sep 2012

@simoro1510
@diane87 jeeeej no vidite nehanbite sa a pridajte sa aspon možme spolu tehulkovat 🙂
@diane87 klikni si na svoj nick maš ho hore a potom si daj tehotenstvo a rodina a tam si nastaviš termin

diane87
6. sep 2012

@bubinko83 ale ja som si to uz nastavila predtym....neukazuje to stale, ze?

rimon
7. sep 2012

jeej, ahojte tehulky ;) tak k dr. idem buducu stredu, dufam, ze bude vsetko v poriadku. Hned od zaciatku mi nasadil duphaston, lebo ma casto pobolievalo v podbrusku. Stretli ste sa s tym aj vy?
@bubinko83 pekne ta vycicali u dr.🙂 takze cakas na vysledky.. dala ta na sono a videla si uz aj malilinke srdiecko?

simoro1510
7. sep 2012

v utorok večer idem k lekárke......dúfam, že bude všetko ok.... 😉

diane87
7. sep 2012

@rimon ahoj. ano aj mna pobolievolo v podbrusku a dost, tak ako ked ides dostat MS, je to normalne....uz to ustalo, aj bez duphastonu...mne ho doktor nedal...ty si mala predtym nejake nevydarene tehotenstva ze ti ho predpisali? Ja som mala v maji Missed abortion :(. Teraz ma v brusku boli uz malo, sem tam sa ozve....Ja idem na kontrolu buduci stvrtok, dufam ze rastieme ako mame 🙂

Strana