Májovky 2013 z Bratislavy
Ahojte kočky, zakladám túto diskusiu lebo neviem nájsť žiadne májovky 2013 v BA. Koľko sa nás nazberá? Ako prebieha Vaše tehotenstvo a do ktorej pôrodnice idete rodiť? 🙂
@borabora11 ahojky.. tiež to tu mám napísané na lístočku ako jednu z možností : 🙂 zdá sa mi to celkom fajn.. dostala som tip ešte aj na http://www.predeti.sk/documentview.aspx?file=xk... tak uvažujem že sa nahlásim na jeden štvrtok, uvidím ako to bude prebiehať a zvyšné dve sedenia by som zobrala aj drahého 🙂
@chloe21 vyzera to tiez dobre, skusim prehovorit manzela a mozno sa tam pojdeme pozriet
@borabora11 tak tak, za vyskúšanie človek nič nedá, len neviem ako to tam je s tým nahlasovaním, či náhodou nemajú plno.. ešte som tam nevolala, budem volať až bud. týždeň bo tento idem mimo BA tak uvidíme 🙂 dúfam len, že to nebude moc o vnucovaní ich tovarov, ale tak hádam nie 🙂 aa vyskúšaš tam volať už na tento štvrtok či nie?
@chloe21 tiez skusim ten dalsi stvrtok lebo na tento uz mame plany
@borabora11 oki tak možno sa tam vidíme a keď nie tam tak asi najskôr v Rači 🙂
@chloe21 ok,tak sa vidime 🙂
@chloe21 Ahojky, ja sa chystam rodit na Antolskej. Prveho syna som rodila na Kramaroch, tak uvidim, budem moct potom porovnat. Dnes sa chystam na Antolsku na cvicenia pre tehu, idem tam po prvykrat, tak este neviem povedat, ake to bude. S cviceniami na Kramaroch som mala velmi dobre skusenosti....Kedy mas termin porodu ?
@mysicka123 ahojky.. jeej no tak potom daj vedieť ako si tam pochodila a ako sa ti páčilo 🙂 a pred tým si sa tam nahlasovala, že? Bo som počula, že je ťažko dovolať sa tam tej pani - zatiaľ som ale neskúšala, zas si všetko odkladám na poslednú chvíľu a nakoniec to ani nestihnem ako sa poznám 😀 oficiálny termín mám 4.5. no uvidíme kedy sa štuplíkovi bude chcieť 🙂 a ty máš kedy termín?
@chloe21 Ahojky,
cvicenie bolo super. Som tam nevolala, ale zastavila sa osobne, ked som sla od doki a hned ma aj zaradila do jendej skupiny na cvicenie. Bolo nas tam asi 8 alebo 9, prvu hodku bola "teoria" o tom, co nas caka v sestonedeli, na co a ako sa pripravit a druhu hodku sme cvicili s fitloptou cviky na chrbat. Pani Jezikova je velmi mila a som rada, ze som sa tam prihlasila. Dnes som bola jedina nova, ostatne baby uz chodia dlhsie, podla vsetkeho vsak jedna z tejto skupiny bl´´ola dnes naposledy... Ja mam oficilany termin 30.04.*-01.05., tak ak to dovtedy potiahnem, je realna sanca, ze sa aspon v nemocnici stretneme...Inak, tie cvicenia odporucaju od nastupu na MD, tj 6-8 tyzdnov pred porodom...Daj vediet, ako si sa rozhodla a ci sa ti pripadne podarilo dostat do skupiny v utorok o 11,00...
@mysicka123 jee to som rada že sa ti tam páčilo, ja som tiež tak rozmýšlala že sa tam zastavím osobne keď pôjdem najbližšie na Antolskú, vtedy budem mať akurát aj nástup na MD 🙂 aa ako to je prosím ťa cenovo? A mala tam niektorá baba aj partnera? chcem ho zobrať zo sebou, nech nenastane stres - panika pri pôrode 😅 Tak je možné že sa stretneme, človek nikdy nevie kedy sa tým našim detúrencom bude chcieť ísť von 🙂
Ahojte tehulky,ktora z vas ma termin koncom Maja a bude rodit na Antolskej ? Som prvorodicka a rada by som touto cestou spoznala novu kamaratku 🙂 Sima
@chloe21 za jedno cvicenie sa plati 7,50. Ziadna tam nemala partnera, aspon zatial. Nebola to ako partnerska priprava na porod, ale ako cvicenie pre tehulky...Kedy ides najblizsie na Antolsku ? Ja 25.03.....
@mysicka123 pred chvíločkou som ti poslala IP 🙂 tiež 25.03 takže sa 100% vidíme
@chloe21 precitane a odpisane 🙂
Ahojte žienky, ja mám termín 26.5. a chcela by som rodiť na Antolskej. @simikl
Len nejako neviem, možno vám bude znieť moja otázka smiešne..🙂 , ale: to sa mám nejako prihlásiť, že chcem rodiť tam? viem, že potom pred pôrodom sa chodí na poradňu do nemocnice, kde sa rodí, na to sa mám pýtať doktora, alebo ma on sám pošle?
@mysicka123
celkom sa mi páči nápad s cvičením..kde to presne na Antolskej je? by som zbehla sa popýtať a cez MD by som šla..
@bambinecko ahoj, potrebuejs odporucanie od sestricky. Na Antloskej su tieto cvicenia v hlavnej budove, pri informacnom pulte odbocis dolava, kde po lavej strane budes mat bufeta a po pravej strane budu modre dvere - vstup do rehabilitacnych priestorov. Su tam dve chodby, pojdes do tej vzdialenejsej, tusim ze cislo dveri 17, ale urcite viem, ze je tam napis velka telocvicna a vedla je napr. aj bazen pre tehotne.
Ako je to s prechdoom od gynekologicky k porodnikovi neviem, ja mam gynekologicku a porodnicku v jednom, takze tento prestup neriesim....
@bambinecko ked ta obvodny gynekolog "odovzda" do nemocnice, tu si vyberies sama. a to je v podstate pri odchode na md. a potom do nemocnice len prides s tehotenskym preukazom, vyberies si doktora ku ktoremu chces chodit a je to. uz si nahlasena 🙂
Ahojte pozyvam vas www.dlhacik.sk 14.4 a .15.4. Do nasho rc dlhacika .....
Pridte sa pozriet
@bulinka27 pozyvam www.dlhacik.sk program pre deti 14.4. A15.4. Zacina kurz baby ball
Ahojte pozyvam do rodinneho centra Dlhacik www.dlhacik.sk na stretnutie mamin s babetkami (Baby stretnutie)
tento piatok 31.5.2013 o 9.30, je to v ZS MAjernikova vchod z boku zo skolskeho ihriska.
ahojte májovky 🙂 pozeram že žiadna diskusia tu nebeží 🙂 ako sa maju vaše deťurence ,?? 🙂 mate už zubky ??? my ani jeden 🙂
ahojte! my sme nakoniec do mája nevydržali, krpec sa narodil už v polke apríla. a 4 ostré zuby má vyše mesiaca 🙂

@chloe21 ahoj, my sa chystame na kurz tuto http://www.matervia.sk/skupinove-kurzy/porod/ ma to byt 16.03. tak som zvedava. Ja som este na ziadnom kurze nebola.