Májovky 2016 v Nitre
Ahojte buduce maminky.termin maj 2016,najde sa niekto z Nitry?
@evka160516 aj ja si prosim zoznam 🙂
@evka160516 ved uvidime, ako sa bude vsetko vyvijat... Niektore mozno pojdu predcasne, niektore budu mozno prenasat... Beriete si k porodu aj nejaku "oporu"?
aj ja v máji a v Nitre 🙂
nedáme kávu niekedy? :D
Ja som z HC, tak by som to mala s tou kavou zlozitejsie, ale zato nehanbim sa otvorit usta, takze urcite nebude problem najst sa aj priamo "na placi". 😉
@bellahc, tiez si myslim, ukecane sa tam spoznaju hned 🙂, myslim, ze s tou kavickou to bude tazsie, mame nariadeny kludovy rezim, kedze sme sa dnes vratili z NR nemocnice, ale vsetko je ok, len sa nesmieme pretazovat az do porodu...zoznam poslem, nechajte nejaky kontakt baby
@shirley...a kedy mate termin?
@bellahc oporu si neberiem, staci ked najblizsi pridu po narodeni malinkej do nemocnice, myslim ze uplne staci, ked tam ma mamička cely lekarsky tim, ti pomozu, NR nemocnici po mojich skusenostiach davam zatial 100 bodov zo 100.
No tak ja som veeelmi zvedava ako to tu cele prebieha..len nechapem tie navstevy..akoze babo ostane za dverami samo a mamicka sa vykecava na chodbe??
Ma teraz napadlo, ako je to vlastne v NR s navstevami? Ked za nami pride tatinko, bude si moct malinku popestovat?
@bellahc to neviem, nezistila som, ale zistim, nie je problem...viem len, ze ked si na VIP izbe (novorodeneckom), tak je samozrejme, aby bol tatino s Vami kedy len chce...na porodnickom su navstevy vacsinou od 14 hod. do 18. hod, ale vsimla som si, ze tam ludia chodili aj mimo navstevnych hodin, zalezi aka sestricka tam je a co dovoli, ale skor boli ochotne vyhoviet kazdemu
@bellahc ohladom tych navstev, zalezi kde si, ci normalna izba alebo VIP, bezna izba nepustaju navstevy, tatinkovi babatko ukazu cez okienko, ale je to pochopitelne a ja to kvitujem, ved tie babatka a aj maminky potrebuju oddych, a byt v nemocnici 4 dni ak je vsetko ok, nie je nic, mne osobne to preslo neskutocne rychlo, ono aj zalezi s kym si na izbe, ale tiez mi kamoska spominala, ze ked das dokopy vizity deti, vizity zien, plus cely ten harmonogram okolo toho, ten den pokial je vsetko v najlepsom poriadku prejde ani sa nenazdas..cize z toho mi cele vyplyva, ak chce tatinko pestovat, je to skor dovolene na VIP izbe, za ktoru si samozrejme platis...
@shirley termin mame 16. maja, vy kedy?
@evka160516 dakujem! Tak to tatinko nebude moc nadseny... 😀
ja mam termín 28. mája 🙂
no, to je super... u mna to bude pravdepodobne cisarsky rez, kvoli krcovym zilam, velmi ma to netesi, synceka som porodila pred 5 rokmi spontanne a bol to krasny porod, rada nato spominam 🙂
@shirley nebojte, to zvladnete, drzim palce...ja este nemam iste aky porod to bude, v tychto dnoch to riesim, ale pevne verim, ze spontanny, cisarsky by som tiez nebola rada :(
@bellahc skuste VIP izbu, tam bude moct ist kedy len chce, na webstranke FN Nitra najdete presnejsie info, ako to tam je...toto som nasla este: http://www.fnnitra.sk/fnnitra/index.php/pre-pac...
je tam niekde aj cennik
@bellahc , @shirley, @ejka82, @tvojezlatko
ahojte baby, ako sa máte? 🙂
@evka160516 ahojky! Ja som bola akurat vcera v NR v nemocnici, pretoze ma strasne svrbi cele telo. Vraj mam zvysene hepatalky..😳
Dostala som nejake lieky a oddychujem.
Dolu to vraj uz zacina maknut a niekedy mavam silne bolesti v krizoch aj podbrusku, ale vyzera to tak, ze je to este daleko.
@evka160516 tak ja sa dnes dufam dozviem presny termin ;) uz niekedy si prajem aby tieto dni isli rychlejsie ;) a potom zas budem chciet pomalsie ;)
@evka160516 ja idem zajtra na poradňu 36tt, od dnes 30 dní do TP..ale som v pohode. Nič ma nebolí, telo sa tvári, že potiahne dokonca..Akurát včera som mala pri tej zmene počasia pocit, že sa rozpadnem, ale to je asi tak všetko..Chcela by som ešte tak dva týždne vydržať, chystám sa na svadbu sestre na Oravu:D tak dúfam, že to malá chápe a je s tým stotožnená. Potom už môže prísť, kedy len chce 🙂
@tvojezlatko presne tak. A najmä keď sa nám narodia povieme si "dobre ti bolo v tom bruchu"... 😀😀
@bellahc a tak ja si to uzivam tento pocit tych kopancov a tak ;) ale tak uz tieto konce su take nemotorné ...ze sa ledva zdvihnem, hýbem a zohýbam ...ale už sa aj teším, že bude vonku ;) aj ked to, ze mu je dobre tam kde je si poviem ja, ked uz nebudem vladat :D

@bellahc pripadne ti poslem zoznam priamo z NR nemocnice,co ti treba,ja sa drzim toho a navyse radsej nevezmem toho vela