Májovky 2016 v Nitre
Ahojte buduce maminky.termin maj 2016,najde sa niekto z Nitry?
Baby ja som už od soboty domaaaa!! Na nezaplatenie!! Za mňa keď porovnám prvý porod a tento ...tak mi je teraz urcite lepsie. Akoze v nr detske sestry..kazda mala iny nazor ale bolo mi to jedno ;) vsetko som si pytala a robila s usmevom a teda ok. Len by mi mohol niekto dojst umyt okná ;)
@bellahc držime palce 🙂
@tvojezlatko gratulujeme, prajeme veľa zdravíčka, užívajte si to, je to veru na nezaplatenie mať doma taký pokladík malinký, naša má už 12 dní, to ale letí 🙂
Baby, nas vcera pustili domov🙂 mame malu Elu, narodila sa s ideálnymi mierami 2980g a 49 cm🙂
@ejka82 super, gratulujem...a zeláme malinkej vela zdravicka, a tiez vsetko naj k dnesnym meninkam 🙂
A novinky nitrianske máte?? ;)
@tvojezlatko akeeeeeeeeeeeee?????
@bellahc myslela som tie co uz rodili ;) su tam fotky a mena narodenych deti 🙂
@tvojezlatko jasne ze mame, nasa malinka je uz teraz slavna 🙂
Uz sme na svete! Prisla som vcera o 14-tej, ze tak trochu asi rodim a 15:02 hod. bola malinka na svete. 👍
@bellahc gratulujem, všetko naj celej rodinke 🙂
@bellahc supeeer blahozelame!!!
Ďakujem vám!
Ahojte baby, tak aj my to mame uz sa sebou😉
Malinky Tonko sa narodil 29.5.2016 o 10:56 sekciou s mierami 3610g a 49cm. 🙂
@tinna88 gratulujeme ;) a ako sa máte??
@tvojezlatko
Dakujem dobre😉 ja som zotavena😉 maly je dobrucky. Akurat ma trapi zvysena teplota. Od vcera ako som prisla domov a neoddychovala som tak sa mi teplota zdviha vzdy cca od druhej na 37,5 ale asi myslim ze este z vycerpania po sekcii lebo ma nic ine neboli. ...
Ale oddychuj , ked mas este 6 rocne dievcatko doma, ktoremu si chybala🙂
@tvojezlatko a vam sa ako dari?
@tinna88 gratulujem, všetko najlepsie 🙂
@tinna88 neboj som na tom podobne, jeden deň som dokonca chytila triašku, ale potím sa tiež každý deň...neboj nejako to prejde ;)
@evka160516 dakujem pekne
@tvojezlatko to mi je luto. Musi to prejst😉 nic ine nezostava. Telo kym sa spamata , to potrva nejaky cas🙂
@tinna88 ved toto, lebo aj ja som si myslela, ze to mam z jazvy, ale ked mi zobrali krv a robili krvny obraz tak ziadne zapalove indikatory, je to len zmena podla mna aj kvoli laktacii ;) ale tak pre deti toho trosku vydrzime ;) aj ked priznavam ja som si uz dobre poplakala aj s malým ...ale to všetko prejde ..držte sa ;)
@tvojezlatko ja som mala zvysene crp , ale veaj po sekcii je to bezne. A kedze mam alergiu na pcn tak Atb mi nedali
Ale myslim, ze to moze byt spojene s laktaciou a unavou. Dnes som ties drhla dom a teraz 37.9 ☹. Musim oddychovat viac🙂
@tvojezlatko musime vydrzat
@tinna88 to je škoda, mohli dať ine atb, mne dali nieco iné ako penicilín aj pri prvej, treba si dať pozor na ten zápal ..ja som vypila ešte asi štyri novalginy po tom čo som si nechala vybrať kanylu,že mi už nemohli dávať infúzky..
@tvojezlatko v pondelok idem k dr a poviem mu vsetko a dam si zmerat aj crp.
Ja som si dnes dala paralen. A je mi dobre, volala som so sestrickou jednou a ak by to bolo daco vazne teplota uplne neklesne.
Zeny si musia veeela vytrpiet😉
Vraj zvysene crp je v norme po sekcii a ak by to bolo daco vazne, domov ma nepustia no nie?
@tinna88 no ved urcite by ta nepustili, keby ti nasli v krvi zapal ;) ja si myslim, ze je to aj laktáciou aj teda asi operaciou ;) ved je to dost zasah do organizmu..ale to prejde, tiez mam taku 4,5 r slecnu akcnu doma a neda sa az tolko oddychovat ako pri nej ;)
ahojte, ako sa vám darí?

Tak dnes mám termín a stále nič. 😒
Vo štvrtok sa hlásim v nemocnici.