Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahojte dievcata. Pridavam sa aj ja. Posledna ms 2.8. U lekara som este nebola. Som objednana na piatok. Od soboty mi je strasne zle od zaludka ale nastastie nevraciam. Je to moje druhe tehu po 13 rokoch. Aj sa tesim aj mam obavy. Dufam, ze bude vsetko ok.
@simisk Super,tesim sa s tebou a v ktorom tt presne si? Ja budem doktorke az v pondelok volat lebo oni objednavaju az ked ms meska min.14 dni,aby sme nechodili moc skoro a aby uz bolo nieco aj vidiet.
Baby mne sa uz normalne minulu noc snivalo o porode 😉 ako nic konkretne len ze ma prehanalo a citila som ze uz je to tu 😉 dufam ze to nebola predzvest nicoho
No kazdopadne hormony uz pracuju 😉 a uz aj palenie zahy vecer nastupuje a to som len na zaciatku
Baby a čo t skupina existuje? Pridáte má niekto?
@emakiki ja som uz tam 🙂
@lenicka2609 hodis mi link?
@lenicka2609 dobre... cez deň ma sem tam zabolí brucho ako na menzes... a mám trošku citlivé prsia.. pociťujem ich iba vtedy, ked idem v aute po rozheganých cestách 🙂 alebo rýchlo chodím... nie je to bolesť, ale taký napínavý tlak... inak vôbec nič...
@lenicka2609
@martinaj tak podla sona som este len 9tt+2,podla PM 10tt+1,tak neviem presne ale drobec ma 2,5cm 💞.Odbery teda este nerobili,az 29.9.Tie co robili hned v 5tt,vraj vsetko ok.Tak som spokojna 💖.Bola somnou aj dcera konecne po 11rokoch videla vymodleneho surodenca👣
@lenicka2609 joj.. zabudla som poďakovať a zároveň aj tebe pogratulovať 🙂 ty sa ako cítiš? ja podľa výpočtov by som mala byť cca 4+5 .. čiže máááličko, tak vydržať do 30.9 na prvú kontrolu, cca 7+1 .. hádam bude tentoraz všetko ok 😕
@enusamt ja som tiez hovorila ze je somarina ze ja som Aprilovka a tu medzi Majovkami mam kopec kamosiek co sme sa spolu snazilkovali v predoslich skupinach a teraz nas to zrazu koli terminu porodu rozdeli a uz nebudeme vidiet ako sa nam ktorej dari.Vraj si mam menit termin porodu v profile aby som sa preradila do Majoviem.To je ako co za kravinu,to ako nebudem klamat a manipulovat s udajmi ?!

@wladka20 ved to ze najskor sa bojime ze ci budu dve ciarky,potom ci bude nieco v gestacnom vacku,potom ci bude 💖...Ja zrovna sedim,cakam na sono....dufam ze 💖 bude bit ako zvon lebo prvy krat som tu bola este len v 5tt+1 a to bolo zavcasu.