icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

emakiki
13. sep 2016

@wladka20 nechcela by si založiť skupinu májovky 2017 ? Alebo aj niekto iný? Asi by sme mali byť tri...
@enusamt dobrý nápad

simisk
13. sep 2016

@emakiki ale ved totok su tiez Majovky,aj ked to je asi len diskusia.Ale tu mozme byt spolu ci sme marcovky ci aprilovky ci majovky 👍

emakiki
13. sep 2016

@simisk skupina je prehľadná...

eliniatko
14. sep 2016

@emakiki môžeš to spraviť tak, že si to tam hodíš, hodí ťa to do skupiny, a potom zasa dáš preč. nikto to tak neuvidí, budeš to tam mať len minútku. a v skupine už ostaneš.

emakiki
14. sep 2016

@eliniatko a akk to dam potom prec?

eliniatko
14. sep 2016

@emakiki tak isto ako si dávala, pôjdeš do deti či tehotenstvo či čo to presne je, dáš odstrániť, nastavíš napr. "Nepoviem" a hotovo.

wladka20
14. sep 2016

@emakiki ved ja uz som v skupine majovky 2017..

eliniatko
14. sep 2016

@emakiki tak ti to presne teraz pozerám. môj účet - nastavenia - tehotenstvo a deti - hneď prvá taká výberová kolonka Čakáš bábätko? dáš "Áno" pridáš dátum, uložíš, potom spravíš od začiatku to isté len v kolonke Čakáš bábätko? dáš "Neprezradím", uložíš, hotovo.

emakiki
14. sep 2016

@eliniatko ok idem to skusit ďakujem 😃

emakiki
14. sep 2016

Uz som tam, ďakujem

lenicka2609
14. sep 2016

@enusamt prepac ze az teraz ale pri dcerke nemam vela casu,len naobed ked spi a potom az vecer. Ja by som mala dnes podla kalendarika byt 5+5,mam strasne navaly tepla,hlava ma bolieva a rano mi je nevolno ale n

lenicka2609
14. sep 2016

@enusamt prepac odoslalo mi to skor 😉 nevraciam zatial a mam aj strasnu pachut v ustach inak je to c

lenicka2609
14. sep 2016

Inak je to celkom ok. No som neskutocne sikovna,stal

lenicka2609
14. sep 2016

Inak je to celkom ok. No som neskutocne sikovna,odoslem skor ako napisem. A ty sa citis ako?

martinaj
14. sep 2016

@lenicka2609 presne, strasne navaly mam 😂

enusamt
14. sep 2016

@lenicka2609 v pohode 🙂
čo sa týka nával, tak tie ja pociťujem, ale popri práci, takže neviem či som len rozohriata z pohybu a tepla alebo to sú tie návaly 😀 lebo potom to nemám...
no tak ja sa cítim v pohode... miestami tak zvláštne ako keby som mala žalúdok na vode, ale zle mi nebýva /klop , klop/ .. inak mám taký žltkavý hlien na nohavičkách každý deň, dnes som zistila, že moje bradavky začali byť citlivé na dotyk.. a hlavne som si všimla jednu vec... moje telo zožilnatelo :-O normálne mi zrazu svietia hrubé žily na rukách a nohách.. a ja neviem či sa mi to marí alebo to ozaj sa tak zvýraznilo 🙂 mám aj na prsiach, ale to iba trocha ... a každý deň ma trocha zabolí brucho ako keby menzes, alebo ma zaťahá v podbrušku.. a väčšinou keď sa zdvihnem zo sedu, tak ma chytajú kŕče v pravej panve ... a to je už ozaj všetko 😀

lenicka2609
14. sep 2016

@enusamt. A pracujes ako co ak sa mozem opytat? No ja zatial ani bradavky a ani prsia necitim,co sa cudujem,pri prvom uz tyzden pred ocakavanou ms ( ktora uz nedosla),som citila hrozne prsia. Vies ono telo sa ti bude menit kazdy mesiac ,ochvilu brusko bude rast a bude fajn 😉

martinaj
14. sep 2016

Ja chvilami prsia citim, hlavne vecer alebo ked dam dole podprdu 😁

enusamt
14. sep 2016

@lenicka2609 no ja pracujem s lokomotívami.. lepím popis na ne, popri tom nejaké tie papierovačky a upratovanie bordelu po maliaroch.. a keď nemám robotu, tak chodím vypomáhať na iné pozície... no najhoršie je, že práve teraz, keď som si našla //, tak zrazu denne robím s acetónom a odmasťujúcimi kvapalinami... a dovtedy nebolo žiadnej roboty 😀

pri prvom neúspešnom tehu som prsia cítila dosť už týždeň po ovu a neskôr bradavky.. ale neskutočne... a teraz si dávajú akosi načas 🙂

@martinaj niekedy sa bojím dať dolu podprsenku, lbo mám pocit, že zrazu mám na hrudi bolestivé balvany :D aspoň na prvý moment

martinaj
14. sep 2016

@enusamt presne....

lenicka2609
14. sep 2016

@enusamt no to nebezpecna praca s tym acetonom,neda sa ist niekam inam? Vedia ze si uz tehu?
@martinaj baby ja uz mam prsia ako dva zvony 😉 a to dufam ze po druhom sa nijako mezmenia,inak podstupujem plastiku 🙂

enusamt
14. sep 2016

@lenicka2609 nevedia... a moc sa mi to nechce vravieť... po tom prvom neúspechu 😒 na prvú kontrolu idem až na konci mesiaca... a hádam bude všetko ok... potom by som to oznámila v práci...

len tak mimo témy..... neviem čo ma to napadlo, ale tieto dni som si strašne začala veštiť prsteňom pohlavie a počet detí.... a vyšli mi prekvapujúce odpovede... a presne také isté aj mužovi 😀 o to som netrpezlivejšia na ten koniec mesiaca 😀 či je to aspoň kúsok spoľahlivé

emakiki
14. sep 2016

@enusamt ak chcete vedieť čo budete mať ja vám to zistím podľa veku krvi ak chcete... potrebujem vedieť iba koľko ste mali rokov (obaja) v deň pocatia 😉

enusamt
14. sep 2016

@emakiki no tak toto ma zaujíma 🙂 a vek zaokrúhlene, áno? tak ja 28 a muž 29

emakiki
14. sep 2016

@enusamt dievčatko 😉 ale ak si mala ty na prelome 27-28 tak to je 50/50...

enusamt
14. sep 2016

@emakiki nemám na prelome 🙂 29 budem mať v decembri ...
a zaujímavé... keď mi to v máji kamoška veštila prsteňom, tak jej vyšlo prvé dievčatko, tiež... no potratila som.. a teraz pri tomto tehu, keď som si sama veštila, tak mi vyšli dvojvaječné dvojičky - chlapci.... no riadna sranda :D a po nich bude vraj dievčatko...

a tento tvoj spôsob býva nakoľko úspešný? 🙂

emakiki
14. sep 2016

@enusamt zatiaľ podľa mojich výpočtov na 80-90% 😃 dôležité je či si už mala 28 lebo vtedy sa mení krv 😃
To ti ako vyšli dvojvajecne dvojičky?

enusamt
14. sep 2016

@emakiki mala 🙂

cielenými otázkami 😀 najprv som sa spýtala na pohlavie , a keď mi to prezradilo, tak som sa v jednotnom čísle uistila, no akosi si to protirečilo.. tak ma napadlo sa spýtať či ich nie je viac, chlapcov, a bolo :D a potom už len dodatočne som sa spýtala na zvyšok...
dosť ma to prekvapilo, nakoľko ja som vždy túžila po dievčatku... alebo najlepšie párik dvojičiek...
je to pre mňa dosť veľká zaujímavosť... a teraz zvedavosť pracuje ešte viac 🙂

emakiki
14. sep 2016

@enusamt no ale keby cakas dvojičky, tak by si to už vedela, nie?

enusamt
14. sep 2016

@emakiki napríklad ako? lebo ja netuším vôbec 🙂
ak znásobenými príznakmi, tak vraj áno.... ale u mňa akosi nič.... nevravím, že tomu vyslovene verím... iba je to pre mňa zábavné napätie "či a čo" 🙂