Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@emakiki grrr, zadriemala som a miesto odoslania som odpoveď zrušila 😀
nebola som ešte.. pôjdem až 30,9 to budem cca 7+1 .... a ťažko povedať podľa mojich testov.. prvé som robila na 12 a 13 dpo.. to vyšli moc slabučké čiarky, ktoré po limite začali miznúť 😲 tretí som spravila 16 dpo a vyšli rovnako hrubé a rovnako silné čiarky, čo som ešte nemala ... ale zas pravda, že ani ten test som ešte nikdy predtým nemala
@martinaj ja iba podla prsnikov viem ze som tehu.Este ze vymysleli podprdy lebo vecer ked idem spat a dam si ju dolu to ako keby som uvolnila balvany.Som naucena spavat dole hubou a v noci to dost tlaci tak si podkladam vankus ale aj tak sa rano zobudzam ubolena.Je pravda ze teraz konecne bolia menej ako zo zaciatku.
@emakiki noooo ja som tiez tak od zaciatku nadstavena ze teraz nam k dcere pribudne chlapcek💖👍.Tak uvidime na Velku noc.My tiez cakame az v aprili,ale tu medzi vami Majovkami mam viac kamosiek ako v aprilovkach,sa mi zda z tej nasej skupinky "Do septembra to brusko dame"som do Apriloviek zapadla len ja.Ale nevadi ved mesiac hore dole vy ma v maji dobehnete 💞A dakujem za chlapceka 👣
Ahojte dievcata, aj Vam je tak zle ako mne boli ma hlava a zaludok mam ako na vode ☹
@renata079 Ahoj. Mne takyto stav zacal pred par dnami.. dnes som uz aj utekala na wc ☹ Nemozem citit jedlo a stale mi je nevolno.. Nic nevladzem a som strasne precitlivena.. Vcera som sa rozplakala, lebo som nevladala umyt okna (umyla som 3 presklenia z obyvky na terasu) a povracala som sa z toho... Prvykrat som vracala ☹ A dnes som musela utekat na wc uz z postele ☹ A vsetko jedlo mi smrdii ☹ A to som sa este pred tyzdnom vytesovala, ze mi nic nie je.. Asi som to zariekla.. ☹
@enusamt neboj urcite bude vsetko v poriadku,len sa treba aj s dr.poradit kedze mas taku pracu aku mas,mozno ta hned da na PN. K tomu vesteniu s prstenom,ako malej asi 10 rocnej mi vysli traja chlapci 😉 a mam dievcatko. Pri eme som to zistila podla chuti,najskor prve 4 mesiace len maso by som jedla a slane tak ze chalan,a potom bum a len a len sladke a uz som vedela ktora bije 😉
@renata079
Ahojte.no ja som natom celkom fajn.iba rano mi je trosku divno inak sa to daaa.a tak spala by som staaaale..ale nemozem..hi.citim sa uplne na chlapčeka...tak pokukujem po mene uz len chalanskom.Adam sa mi paci......bruško vonku uz sle vraj pri tretom je to normslne.
@limetka55
@emakiki
@lenicka2609
@lenicka2609 myslím, že na pn ma nedá.. lebo prvý krát tiež nie... s prácou by potom problém nebol, mám úplne ochotného majstra 🙂 ten už od januára chodí za mnou či náhodou nič, že sa bojí ma púšťať ku chemikáliam 😀
@mausy21 super,ja sa uz len tesim kedy vykukne,az sa mozem pochvalit 😉 nad menom uz aj ja premyslam a dokonca uz aj s mm sme sa o porode bavili a ze ako to bude potom atd... no daleko ale clovek uz mad takymi vecami uvazuje 😉 hlavne aby sme to dotiahli do konca a nase babatka bolo zdrave :'*
@lenicka2609 ale zaujímavé je, že spolužiačka nemohla mäso ani cítiť a celé tehu sa kŕmila len a len sladkým... a chlapček z toho 🙂
@enusamt no zlaty je teda,sa boji o teba,takeho majstra si treba vazit teda,nie kazdy je taky. Ako sa dnes citis?
@lenicka2609 úplne normálne, bez príznakov... zle nie je, nič nebolí a neťahá... akurát z rána ma tak silno a krátko zabolelo brucho ako keby sa MS spustila...
Dievčatá, držím vam palce. Omylom som klikla na tuto temu. Ja som novembrovka, mám to v podstate už za pár... Držte sa

@enusamt este si nebola na sone? Alebo sa to dá zistiť že máš moc skoro moc tmavé testy 😃