icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

emakiki
14. sep 2016

@enusamt este si nebola na sone? Alebo sa to dá zistiť že máš moc skoro moc tmavé testy 😃

enusamt
14. sep 2016

@emakiki grrr, zadriemala som a miesto odoslania som odpoveď zrušila 😀

nebola som ešte.. pôjdem až 30,9 to budem cca 7+1 .... a ťažko povedať podľa mojich testov.. prvé som robila na 12 a 13 dpo.. to vyšli moc slabučké čiarky, ktoré po limite začali miznúť 😲 tretí som spravila 16 dpo a vyšli rovnako hrubé a rovnako silné čiarky, čo som ešte nemala ... ale zas pravda, že ani ten test som ešte nikdy predtým nemala

simisk
15. sep 2016

@martinaj ja iba podla prsnikov viem ze som tehu.Este ze vymysleli podprdy lebo vecer ked idem spat a dam si ju dolu to ako keby som uvolnila balvany.Som naucena spavat dole hubou a v noci to dost tlaci tak si podkladam vankus ale aj tak sa rano zobudzam ubolena.Je pravda ze teraz konecne bolia menej ako zo zaciatku.

nela1984
15. sep 2016

@emakiki hello no to ma zaujima vyvestis aj mne pohlavie?ja: 32 a muz:36 dakovalooo

mausy21
15. sep 2016

@emakiki ahooj..aj ja chcem vedet hoci tusim...takxe ja 29 a mm 42..dakujeeeem

emakiki
15. sep 2016

@enusamt tak asi bude iba jedno 😉
@nela1984 nevyvestim, ale vypocitam 😂😉 chlapec ...
@mausy21 ak už muž mal v čase pocatia 42, tak chlapec 😃

nela1984
15. sep 2016

@emakiki na 99% to tak aj bude.v muzovej rodine vsetci plodia chlapcov.jedneho uz doma mame.aspon bude mat partaka.aj ked tuzba po princeznicke samozrejme je ale nevadi.hlavne nech je zdravucke.kazdopadne o par tyzdnov dam vediet

nela1984
15. sep 2016

@emakiki a dakovalooo

emakiki
15. sep 2016

@nela1984 ok, budem rada a nie je zač 😃

simisk
15. sep 2016

@emakiki ahoj tak vyskusame teda aj my ja mam 38 a muz mal teda vcase pocatia 36.Fuuuu som tu zdvihla vekovi priemer 😔

emakiki
15. sep 2016

@simisk mal by to byť chlapček😉
A neboj ja mám 34 a mm 38 a moja svagrina má 37 a m brat 38 ale oni čakajú v apríli 😃

simisk
15. sep 2016

@emakiki noooo ja som tiez tak od zaciatku nadstavena ze teraz nam k dcere pribudne chlapcek💖👍.Tak uvidime na Velku noc.My tiez cakame az v aprili,ale tu medzi vami Majovkami mam viac kamosiek ako v aprilovkach,sa mi zda z tej nasej skupinky "Do septembra to brusko dame"som do Apriloviek zapadla len ja.Ale nevadi ved mesiac hore dole vy ma v maji dobehnete 💞A dakujem za chlapceka 👣

limetka55
15. sep 2016

@emakiki Mozem aj ja poprosit? 🙂 Ja som mala 29 a manzel 34 🙂

emakiki
15. sep 2016

@limetka55 👧 😃

limetka55
15. sep 2016

@emakiki Jej, dakujem 🙂 Tak to som zvedava, ci to tak bude naozaj.. ale tiez si myslim, ze to bude dievcatko 🙂 Je mi strasne zle a som vyhadzana.. No uvidime.. Dam potom vediet, ked to zistime 🙂

emakiki
15. sep 2016

@limetka55 aj ja som zvedava, ako to vyjde 😆 aj na seba aj vsetky ostatne☺

enusamt
15. sep 2016

@emakiki asi sa prikloním k tomu dievčatku 😀 jednak po ňom túžim, jednak si mi ty s kamoškou ho prorokovovala.... a čo sa týka toho prsteňa, tak dnes sa správal úplne opačne a aj on potvrdil dievča... asi ozaj si to človek nemôže robiť sám, že to skresľuje 🙂

renata079
15. sep 2016

Ahojte dievcata, aj Vam je tak zle ako mne boli ma hlava a zaludok mam ako na vode ☹

emakiki
15. sep 2016

@renata079 ja som večer vracala, ja mávam večerné nevoľnosti, nie ranné aj pri prvej som to tak mala 😃 a ráno mi dneska bolo zase zle, tak neviem, asi to robí ten duphaston😂

limetka55
15. sep 2016

@renata079 Ahoj. Mne takyto stav zacal pred par dnami.. dnes som uz aj utekala na wc ☹ Nemozem citit jedlo a stale mi je nevolno.. Nic nevladzem a som strasne precitlivena.. Vcera som sa rozplakala, lebo som nevladala umyt okna (umyla som 3 presklenia z obyvky na terasu) a povracala som sa z toho... Prvykrat som vracala ☹ A dnes som musela utekat na wc uz z postele ☹ A vsetko jedlo mi smrdii ☹ A to som sa este pred tyzdnom vytesovala, ze mi nic nie je.. Asi som to zariekla.. ☹

lenicka2609
15. sep 2016

@renata079
@emakiki. Juj baby nezavidim,mne byva sice zle ale nevraciam,to by som neviem ako zvladala ani pri prvej som nevraciala len mi bolo zle + som pracovala v restike s obedami a to bola len sranda 😉 treba asi len vydrzat

limetka55
15. sep 2016

@emakiki Mne byva vecer najlepsie 🙂

lenicka2609
15. sep 2016

@enusamt neboj urcite bude vsetko v poriadku,len sa treba aj s dr.poradit kedze mas taku pracu aku mas,mozno ta hned da na PN. K tomu vesteniu s prstenom,ako malej asi 10 rocnej mi vysli traja chlapci 😉 a mam dievcatko. Pri eme som to zistila podla chuti,najskor prve 4 mesiace len maso by som jedla a slane tak ze chalan,a potom bum a len a len sladke a uz som vedela ktora bije 😉

mausy21
15. sep 2016

@renata079
Ahojte.no ja som natom celkom fajn.iba rano mi je trosku divno inak sa to daaa.a tak spala by som staaaale..ale nemozem..hi.citim sa uplne na chlapčeka...tak pokukujem po mene uz len chalanskom.Adam sa mi paci......bruško vonku uz sle vraj pri tretom je to normslne.
@limetka55
@emakiki
@lenicka2609

enusamt
15. sep 2016

@lenicka2609 myslím, že na pn ma nedá.. lebo prvý krát tiež nie... s prácou by potom problém nebol, mám úplne ochotného majstra 🙂 ten už od januára chodí za mnou či náhodou nič, že sa bojí ma púšťať ku chemikáliam 😀

lenicka2609
15. sep 2016

@mausy21 super,ja sa uz len tesim kedy vykukne,az sa mozem pochvalit 😉 nad menom uz aj ja premyslam a dokonca uz aj s mm sme sa o porode bavili a ze ako to bude potom atd... no daleko ale clovek uz mad takymi vecami uvazuje 😉 hlavne aby sme to dotiahli do konca a nase babatka bolo zdrave :'*

enusamt
15. sep 2016

@lenicka2609 ale zaujímavé je, že spolužiačka nemohla mäso ani cítiť a celé tehu sa kŕmila len a len sladkým... a chlapček z toho 🙂

lenicka2609
15. sep 2016

@enusamt no zlaty je teda,sa boji o teba,takeho majstra si treba vazit teda,nie kazdy je taky. Ako sa dnes citis?

enusamt
15. sep 2016

@lenicka2609 úplne normálne, bez príznakov... zle nie je, nič nebolí a neťahá... akurát z rána ma tak silno a krátko zabolelo brucho ako keby sa MS spustila...

katarina273
15. sep 2016

Dievčatá, držím vam palce. Omylom som klikla na tuto temu. Ja som novembrovka, mám to v podstate už za pár... Držte sa