icon

Malacky. Hľadajú sa tehulky z okolia Malaciek?

petronela4
29. jún 2006

hladaju sa tehulky z okolia Malaciek 🙂

zitani
15. júl 2013

@ zuzula666 @nika009 ahojte kocky, takisto sa pripajam, tiez cakam dvojicky...a tesim

marianna28
12. aug 2013

ahojte baby, ja vas tu asi budem otravovat mojou otazkou, ale neviete mi prosim pomoct? Byvam v hohenau v at (druha strana je moravsky sv. jan) a hladam od septembra v okoli - musi to byt na sk, lebo chcem pre malu nadalej slovencinu a ja idem pracovat na polovicny - nejake jaslicky, pripadne nejaku mamicku, coby mala ditko v podobnom veku a chcela by mi pomoct - takto pomoc by som potrebovala len max 6x mesacne na nejakych 6 hodin, samozrejme nie zadarmo. Moja mala je sice sintrica, ale je poslusna, rada si pospi, napapa sa..... do roka nebola chora, co teda teraz sa trosku kopi - aj zubky stolicky sa valia, aj sopliky.... ma rada ine deticky (akonahle vidi ine dieta, zabudne, ze ma mamu 😅 a hra sa a hra....) .... Ak by ste nieco - niekoho poznali, dajte mi prosim vedet.... dakujem velmi pekne ;)

hroncula
28. aug 2013

@marianna28
Ahoj,
od septembra opatrujeme deticky na Zivom dvore. Ak budes potrebovat, ozvi sa. (tl.č. 0903 652 053)

marianna28
29. aug 2013

@hroncula ahoj, kde to je prosim ta? Hladam na mapach a nenachadzam ☹

hroncula
29. aug 2013

je to v Malych Levaroch, www.zivaspolocnost.tk 🙂

rossie85
17. sep 2013

ahojte🙂 neviete mi poradiť dobrého gynekologa v Malackách? dakujem

slabejka22
18. sep 2013

Baby prosím o radu, hladam v Malackách alebo v okolí neakého dobrého zubára, ktorý ma aj dobré vybavenie. Súrne potrebujem zablombovat korunku.... Pockalo by to este kym nedojdeme domov, len akosi sa odchod domov stale posuva a mne to uz fakt suri. Poradte please 😒

myzma
19. sep 2013

@rossie85 schiller na juhu, sukromnik, bola som s nim spokojna, ale presla som k mesarosovi na cinziaku oproti restauracii zeleny dom v centre mesta, z dovodu, ze je blizsie (mam dve male deti a som tehu), a mal i vyborne referencie... na oboch ti mozem dat cislo:

schiller 0347731009 za presny termin sa plati 5e
mesaros 0347725820 za termin sa neplati

zrvb
22. sep 2013

@marianna28 Ahoj, už si našla opatrovateľku?

zrvb
22. sep 2013

@hroncula Ahoj, nepotrebujete pomoc pri opatrovaní detí? - pracovala som v materskej škole a študujem učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo

hroncula
22. sep 2013

Dobre vediet, teraz sice nepotrebujeme, ale budem mat v merku. Posli info o sebe a kontakt.

kate1981
24. sep 2013

@rossie85
skvela gynekologicka je Dr. Sadakova v nemocnici, ja som s nou nad mieru spokojna 🙂

myzma
25. sep 2013

@kate1981 @rossie85 sadakova je prijemna a pride mi ako odbornicka, ma velmi dobre refrencie i na nete... no ked som prestupovala od schillera, v nemocnici mi povedali, ze neprijimaju nove pacientky, tak som skoncila u mesarosa... ale skus, uvidis, niekedy tie tety na pultoch ci telefone nemaju dobru naladu a su neprijemne...

rossie85
25. sep 2013

@myzma a ako si zatiaľ spokojná s Mesárosom? ja mám gynekologičku v Ba .Plánujeme druhé bábo tak preto by som chcela gynekologoga v Ma aby som nemusela dochádzať.

myzma
26. sep 2013

@rossie85 nebudem pisat o nejakej odbornej stranke, nakolko som bezny "pacient", ktory chodi len na poradne, neriesil ziadny problem...

pristup - prve dve navstevy vyborne, dalsie uz taky normal, na aky som bola zvyknuta napr. u schillera, no necitim z jeho strany potrebu komunikovat, ale na druhu stranu nie je o com, ja otazky nemam, ziadne komplikacie nie su, takze nemam dovod na nejake vykecavanie 😀

sestricka - lepsia ako u schillera, co sa tyka komunikacie

terminy - som vdacna za presne terminy, za ktore sa neplati

vysetrenia - sono mi robil vzdy, ked som prisla, schiller len tie cca 3 povinne, zvlastnost je, ze ma zatial inak nevysetroval, krcok maternice pozera cez sono, pokial viem, ma 3D priamo na ambulancii

referencie - ma velmi dobre referencie, je porodnik i na kramaroch, nechava na seba mobilne cislo, keby daco...

akoze mily ochotny doktor, nemozem sa stazovat, i ked typovo mi sedel skor schiller, ale kazda sme ina a kazda potrebujeme/ci ocakavame iny pristup, bol velmi oblubeny v nitre (zevraj) a odtial prisiel sem (tak soms a docitala tu na MK, snad nehovorim nepravdy)

mam u neho asi 5 - 6 navstev, z toho mala mozem odporucit, ale sucasne nechcem ani schillera zavrhnut, keby bol schiller blizsie, ostavam u neho...

snad som pomohla 🙂

rossie85
26. sep 2013

@myzma áno dakujem veľmi pekne .vyskúšam a uvidím.

ribana2
27. sep 2013

@zrvb Ahoj, síce mám ešte času na varovanie detí, ale chcem sa spýtať kde varuješ a od akého veku, na ako dlho, kolko sa tomu venuješ a kolko stojí cca varovanie detí, lebo v máji by som mala nastúpiť do práce, pošli kludne aj IP

myzma
9. okt 2013

Ahojte, rodili ste niektora u Mesarosa na Kramaroch?

drahomira123
10. okt 2013

@myzma ja nie ale ako dr. je dobry... pohodak..

myzma
10. okt 2013

@drahomira123 ja ho poznam 😀 je mojim doktorom, no zistujem nejake info, ktore su pre mna potrebne ohladom predporodnej poradne a porodu u neho 😉

ani3012
26. okt 2013

ahojte baby!
V MC Vánok budeme mať tento týždeň besedu o očkovaní(v stredu o 16:30) a na druhý deň halloweensky karneval.
Ak máte záujem, sa zúčastniť, tak napíšte na vanok.malacky@ gmail.com Bližšie inf. na stránke Vánku 🙂

maamonka
27. nov 2013

Ahojte maminky,
sťahujem sa s mojimi dievčatami vo veku 11 a 5 rokov do Plaveckého štvrtka a potrebujem nejakú dobrú pediatričku v Malackách. Viete mi odporučiť niekoho u koho ste spokojné a hlavne je dobre postarané o vaše deti. Zároveň by ma zaujímalo, ktorú základnú školu by ste mi odporučili v Malackách. Dcéra má 11 rokov a s prestupom má problém, preto by som jej to chcela aspoň trošku uľahčiť, možno aj tým, že zistím aké referencie sú na základné školy v Malackách. Prichádzame až z Liptova, preto naozaj neviem na koho sa obrátiť. Vopred ďakujem Monika

ani3012
28. nov 2013

@maamonka ahoj Monika...všetky inf. čo ti budú podané sú dosť subjektívne..jednému sa páčiť môže, druhému nie...

lekárka:
Moje deti chodia ku Gajdárovej, som spokojná 🙂 , čo ale viem, tak berie len novorodencov, ale počula som dobré referencie aj na p. doktorku Slávikovú 😉

škola:
V každej škole sa nájde učiteľ. čo rodičovi-dieťaťu nevyhovuje ☹ ťažko radiť v tomto, v MA nie je škola, na ktorú by som svoje dieťa "NIKDY V ŽIVOTE" nedala 😉
Starší syn chodí na Záhorácku, mladšiu dcéru budem dávať pravdepodobne na cirkevnú(Olšovského)
Čo sa týka vzdelania, treba pozrieť ako dopadol monitor http://dataportal.nucem.sk/vysledky/testovanie.php 😉
ale vraj ani to nie je objektívne, počula som, že na niektorej škole žiakom pomáhali...ale to je tak, že jedna baba povedala 😉
treba prejsť aj iné ročníky monitoru9

maamonka
28. nov 2013

Ahoj Ani,
ďakujem veľmi pekne. Ja viem, to je so všetkým tak, piatim sa páči a všetko je dobré, jeden naopak nikdy by neodporučil. Zvážim všetky možnosti a rozhodnem sa. Dúfam, že správne...Pekný večer

veronikonv
7. dec 2013

Ahojte kocky, hladam nejaku partacku na kocikovanie v Malackach, najde sa niekto? 🙂

elenak
8. jan 2014

@veronikonv ahoj 🙂 ja by som sa rada pridala 🙂 v ktorej casti MA byvas?

szdan
13. jan 2014

Baby neviete niektora, ci sa este na zs sturova cvici kalanetika?

galaxy
23. jan 2014

Baby môžem sa pridať k vám? bývam síce v holíči,ale pôvodne som mauačanka 😀 a 1x-2x do týždňa Mauacky navštevujem 😀

mazliceklienka
24. jan 2014

Nepotrebujete niekto vecicky pre dieta 0-2 roky? Mame toho vela a nechce sa mi to po jednom fotit. Babatkovske su aj v neutralnych farbach ale prevazne su chlapcenske. Na cene sa dohodneme. Malacky