Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
Ja som v tehotenstve hocikedy zjedla pol novej Nutelly, kym mm dosiel z roboty 😃 Teraz to radsej nekupujem :-x Ked som kupila teraz na tortu, nastastie som minula skoro celu a zbytok som si pekne poslusne dala na chlebik s kavou na ranajky, lebo ma tam lakal. Predsa len mensi prehresok 😃
@rivatha jj, my mame i taku vahu, ktora meria vodu a tuk v tele.... veru, podla vahu sa sudit neda x;O) svaly su hlavne tazsie ako tuk a o hodne... ked som vazila tych 59-62 bola som pevna ako skala, cvicila som 8x v tyzdni... vsade chodila pesi... 🙂 vela bicyklovala, posilka, volejbal, plavanie, tenis... nop ale to uz dlhsie nerobim, noooo... tak ale dobre bude urcite do leta, na 65 pojdem 😉
@svetlankat no ani mne motivacia chata nepomaha 😃 😃 😃 😃 ale tak, ide to dolu pomalicky, hlavne, ze hore to nejde x-) x-)
@andrea2603 synovec sa tiez dlho pocikaval a psychologicka poradila carovny vankusik, ked sa v noci nepocikal, tak si vzdy nieco pod vankusikom rano nasiel. A ze sa maju deturence uplne zobudit, aby si uvedomovali, ze idu cikat. To len co sestra so synovcom robila.
@svetlankat Ano ano, na vahe. Ked som sa tam postavila a zmerala to 1x, tak som skoro odpadla a chcela ist behom dakam do BA 😃
@olifcek Drzim palce 😉
@olifcek Drzim palce 😉
@svetlankat saq to s anemusis vyzliect a ked, ja sa nebudem divat x;o) ani ja toho svalstva teraz moc nemam x;o)) i ked mam vyhodu v tom, ze nosim denne 10300g, no.. ale vidis.. teraz som papalaa sladkeeeee
@olifcek ja viem ze nie na holo, ale tie hodnoty, och joj,mam strach. Ja som mala cely zivot, i na zakladke problem s nadvahou, preto by som sa mala krotit, islo to samo dole, ale ked takto budem pokracovat tak to pojde i samo hore
@svetlankat Lele má tvrdý spánok, nezobudí sa na to, aj keď nemá plienku, vôbec jej nevadilo, že je v mokrom :-| . Jej organizmus ešte nevytvára niečo, ale už neviem čo, také odborné výrazy ... tak snáď sa dočkáme 😉
@svetlankat Hlavne si daj dole ponozky potom. Lebo mne az mm vysvetlil, ked som sa priznala, ze mi to preto viacej nameralo 😃 U zien je normal do 30%, neboj 🙂
@andrea2603 Jaj, s tymi odplienkovackami si este uzijeme 8-( Ale aj to prejde a bude dobre 🙂
a všetky idete spať =-) , no snáď to tu @avaka zachráni 😃 , mne Liv buvinká, Branko pozerá Spidermana, to ja nemusím :-|
@rivatha juuuuj veď to, nedávno mi švagriná hovorila, že jej známej dcérka sa v 1roku odučila od plienok, to by sa mi zišlo, toľko ušetrených Euráčov :-N
@rivatha jj, ale zalezi i od veku, ja si uz nepamatam, odkedy to je ok.. takze Ty mas isto pravdu... ja som mala, ked som cvicila, maximum 26 percent... dnes uz nekukam, radsej... ale kuknem na narodky a paq o mesiac na to... x;O) skusim zamakat na sebe... stepperik, denne paer kilakov prejdem, brusaky, sklapacky dam, i na zadok cosi a za mesiac isto uz na vahe rozdiel vidiet bude, i ked na pohlad este ee zrejme... ved uvidime... svaly maju pamat sa vravi...
no ale uz fakt musim.... fakt sa mi dnes nechce.... paaaaaa
no ale uz fakt musim.... fakt sa mi dnes nechce.... paaaaaa
@andrea2603 Hmm, to hej :-N Ja som zacala davat na nocnicek pokusne, ked sme sedkali uz pekne sami. Lenze to bolo na prd, lebo v tom case sme lozili aj stali, tak mi pekne krasne odisiel vzdy, nemohla som ho tam udrzat nijako. Najvacsi uspech bol prd do nocnika 😃 Takto som to skusala viackrat a nic. No a taku robotu sa mi nechcelo si robit denne :-p Tak som to odlozila na neskor, na cas, ked bude mat kusok rozumceku. A mozno ho dam rovno na WC s redukciou, odtial mi neujde, nie? 😃 Teraz uz vela znakov chape, tak premyslam nejako zaradit aj nocnicek, no uvidime. Kedze sa hned rano casto pokaka, tak ma demotivuje davat ho tam "vyprazdneneho".
Začni písať odpoveď...

Odošli
@andrea2603 fotku, dam si na chladnicku, .
Bru babenky.