Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

•
12. jan 2010ja som pribrala 17 kil :-|
0
ahojte ja som dnes bola na poslednej poradni u mojho lekara na buduci tyzden mam ist do nemocky vsetko zatial ok aspon taky kratky odkaz aby ste vedeli ze som este kinderko prajem pekny vecer
blumi neblazni ved mame rovnaky termin tak sa nešal 🙂
blumi neblazni ved mame rovnaky termin tak sa nešal 🙂
super uz aj mne stvrdlo brucho a prisli na mna kramove bolesti idem si ja pekne lazkat este predtym jedno magnezko
inak ak sa vam niektorej chce napiste mi do ip cislo mobilu aby som mohla dat vediet ked malicky pride na svet lebo ja nebudem mat internet v nemocke najlepsie ak mate orange
inak ak sa vam niektorej chce napiste mi do ip cislo mobilu aby som mohla dat vediet ked malicky pride na svet lebo ja nebudem mat internet v nemocke najlepsie ak mate orange
zuci nemyslím, ja mám 3,4 cm....krčok sa rýchlo skráti, tej mojej kamoške čo teraz porodila v 35tt, bol pekne zatvorený ani sa jej neskracoval a behom jedného dňa sa jej skrátil a otvorila sa, že musela ísť rodiť, ale samozrejme cítila kontrakcie...takže utekala do nemocky a potom len mužovi zavolala, že má syna, ten nechápal 😉
zuci, ze by si bola teraz na rade? 😉 ved uz je to v pohode...
babyyyyy, a vy nekukate smotanku? kolko tehotnych teraz tam "ucinkuje"
Miklosko teraz mal isto sezonu na vecerne saty pre tehulky 😃
vela sa ich tam otrcalo s velkym bruskom...tak smelo na plesy...netreba vynechat sezoooonu 😃 😃 😃
babyyyyy, a vy nekukate smotanku? kolko tehotnych teraz tam "ucinkuje"
Miklosko teraz mal isto sezonu na vecerne saty pre tehulky 😃
vela sa ich tam otrcalo s velkym bruskom...tak smelo na plesy...netreba vynechat sezoooonu 😃 😃 😃
to je uplne indivindi..ja som sa tiez otvarala nekonecne dlho
raa, ved ja som tiez v prvom tehu nelezala 24 hodin, ale proste starala som sa len o seba, ked som chcela lahla som si a ked nie tak som tiez lietala ako s vrtulou v zadku...ale teraz som aj dvihala Terezku, predsa uz ma 12kg, alebo ked ona spadne alebo sa udrie, mam stres, vzdy mnou mykne ze co sa jej stalo, a take veci...mozno aj to s tym suvisi...
raa, ved ja som tiez v prvom tehu nelezala 24 hodin, ale proste starala som sa len o seba, ked som chcela lahla som si a ked nie tak som tiez lietala ako s vrtulou v zadku...ale teraz som aj dvihala Terezku, predsa uz ma 12kg, alebo ked ona spadne alebo sa udrie, mam stres, vzdy mnou mykne ze co sa jej stalo, a take veci...mozno aj to s tym suvisi...
Začni písať odpoveď...

Odošli