Mamičky, tehuľky a snažilky z Košíc. Piata časť
Ahojte, keďže sme dosiahli hojný počet príspevkov v štvorke, tak zakladam ďalšiu časť ešte teraz rýchlo ráno, kým nie sme tak rozbehnuté v diskusii 😃 😃
@gabika7706 sranda aká náhoda tak dodatočne všetko naj k narodeninkám x-) x-) x-)
jaaaaj žienky, ako pozerám tak tu už ste mamičky 😉 , teda ale sa mate 🙂 ...
V podstate tu nebudem riešiť svoje problémy, snad sa Vas len opýtam akeho mate gynekologa/icku... Najlepsie by boli rady žien,ktoré mali problém otehotniet(PCO, alebo horm.poruchy). Tak šup, šup, nech mám prehľad 😃
Pekny dnik ...
V podstate tu nebudem riešiť svoje problémy, snad sa Vas len opýtam akeho mate gynekologa/icku... Najlepsie by boli rady žien,ktoré mali problém otehotniet(PCO, alebo horm.poruchy). Tak šup, šup, nech mám prehľad 😃
Pekny dnik ...
@ajka72 najprv prajeme dvojkám všetko naj naj naj
no ak téme lyže my sa budeme tohto roku pokúšať o začiatky lyžovania a na to nám stačia teraz tie umele čo sa predávajú bežne všade a až neskôr normálne lyže nahodíme
@boddez vitaj a čo že ty si na materskej (ak nechceš neodpovedaj) je to také zvláštne chlap s tak malým bábom doma
@chlpacik ja som chodila k MUDr. Toporcerovej na Rastislavku má Centrum asistovanej reprodukcie len mala deeeeesne veľa pacientok ale ináč je zlatá
no ak téme lyže my sa budeme tohto roku pokúšať o začiatky lyžovania a na to nám stačia teraz tie umele čo sa predávajú bežne všade a až neskôr normálne lyže nahodíme
@boddez vitaj a čo že ty si na materskej (ak nechceš neodpovedaj) je to také zvláštne chlap s tak malým bábom doma
@chlpacik ja som chodila k MUDr. Toporcerovej na Rastislavku má Centrum asistovanej reprodukcie len mala deeeeesne veľa pacientok ale ináč je zlatá
:-o :-o dámy chem sa niečo opýtat kedy vam vase ratolesti zacali dvihat hlavičku....mojej sofinke sa nejako velmi nechcce.....otačatto otaca ale ked je na brusku tak sa hneva ze jej to nejde.... 😃 😃 😃 ale ked ju dviham za ručky tak ju udrzi pekne...mame ist 1 veho na rehabku snad nam to pôjde lepise..potom 😃 😃 😃
a v stredu na USG ortopediu a prepichovať uška.... =-) =-) =-) snad doktorku nezbijem ked bude sofinka plačkať :-p :-p :-p 😃 😃 :-S
a v stredu na USG ortopediu a prepichovať uška.... =-) =-) =-) snad doktorku nezbijem ked bude sofinka plačkať :-p :-p :-p 😃 😃 :-S
@aeouliana 🙂 🙂 🙂 snazim sa ju davat aspon dva krat tri krat za den...na brusko zase ale na brusku rada spinka...vcera mi tak spinkala asi 4 hodiny...no ved ano je to vraj tak ze posle vonku doktorka ...achhh...to ...bude plačuu...🙂))ale zmakneme pre krasu tie nase zeny musia trpiet ved mam nausniky v albume videla si?...len su trosku rozmazane... :-p :-p :-p
@boddez a predstav si že možno aj chýbal niekdy je dobre počuť aj názor opačného pohlavia vy trošku ináč uvažujete ako my a keď to povie muž doma tak to sa niekedy neráta predsa názor nezainteresovanej osoby je niekedy lepší
no a k tej hlavičke v pohode má ešte čas ak chceš daj mi do IP mail a pošlem ti takú tabuľku čo má bábo kedy vedieť ale neber to doslovne každé bábo je samostatná osobnosť a robí si veci po svojom ale ako orientačné to nie je zlé mať to po ruke a občas kuknúť čo kedy má robiť
a k tomu ostatnému držíme palce nech je všetko v poriadku a ušká tak ver tomu že plač budeeeeee ale neboj tak rýchlo ako príde tak aj zmizne stačí pevné objatie potom a bude dobre
no a k tej hlavičke v pohode má ešte čas ak chceš daj mi do IP mail a pošlem ti takú tabuľku čo má bábo kedy vedieť ale neber to doslovne každé bábo je samostatná osobnosť a robí si veci po svojom ale ako orientačné to nie je zlé mať to po ruke a občas kuknúť čo kedy má robiť
a k tomu ostatnému držíme palce nech je všetko v poriadku a ušká tak ver tomu že plač budeeeeee ale neboj tak rýchlo ako príde tak aj zmizne stačí pevné objatie potom a bude dobre
Začni písať odpoveď...

Odošli
mňa ani nezastihol ten zvýšený rodičovský čo zvýšili na 256eur od januára, ja som dostávala len tých 169eur čo platí od 2 rokov plus rodinné prídavky spolu 206 eur, ak by manžel nezarábal, alebo keby som bola slobodná mamička bez druhého príjmu tak si to rovno môžem hodiť