icon

Mamičky z Vrakune: Stretnutia a kočíkovanie v Bratislave II

daduska75
7. mar 2007

Caute mamičky z Vrakune a BA II,

dúfam, že nebudem kočíkovať sama. My čakáme babenko v oktobri
je tu nejaka mamička z tejto časti BA?

Strana
z82
ivka_marek
22. okt 2014

Ahojte,nenasli stie niektorá plysoveho tucniaka na Pešej zime vo Vrakuni

lusia35
12. jan 2015

AHOJTE.. pozývam Vás do skupiny BRATISLAVSKÝ KRAJ 🙂

https://www.facebook.com/groups/885117668173890/

bilushka
21. jan 2015

Ahojte susedky, chcela by som sa Vas opytat, ci niektora z Vas nie je ochotna, alebo nepozna niekoho, kto by bol ochotny pomoct mi s mojim prvacikom a jeho odprevadzanim na kruzok...Maly chodi na ZS Zeleznicna a velmi by chcel chodit na futbal na Bielorusku, len problem je, ze treningy su tam 3x tyzdenne v krkolomnych casoch, kedy sa ja nestiham dopravit do nasich koncin...Bola by som velmi rada, keby sa mi niekto ozval, ide naozaj len o vyzdvihnutie zo skoly a presun na kruzok, kde uz by som si prenho prisla ja, pochopitelne mi je jasne, ze zadarmo to nebude 😉

sarra6
20. feb 2015

@maja2005 ahoj aj mi byvame blizko lesoparku nova cast vrakuna kde su rodinne domceky

sarra6
20. feb 2015

@maja2005 jaj majka to si ty???? som ta nepoznala na foto ako sa mate???

maja2005
21. feb 2015

@sarra6 ahoj teraz choro ale inak sa máte dobre 😀, a vy ako?

zuzzka1
8. máj 2015

Stratená pásikavá modrobiela deka z kočíka

zuzzka1
8. máj 2015
gagena
10. máj 2015

Ahojte. Nedavno sme sa pristahovali do Vrakune. Byvame blizko lesoparku (Priehradna ulica), nova cast Vrakune. Hladame si kamaratov. Syn ma 3 a pol roka, dcera 6 mesiacov. Ozvite sa nam cez internu postu.

ivkapuna
5. nov 2015

@gagena Ahoj, my sme sa tiez nedavno pristahovali do Vrakune. chyba mi tu partacka, mam 5 mesacnu dcerku, tvoja uz bude mat 10 mesiacov, oj uz aby sme aj my tolko mali 🙂

gagena
5. nov 2015

@ivkapuna ahoj, nasa mala bude mat uz 12 mesiacov 🙂

ivkapuna
5. nov 2015

takze je novembrova 🙂 skorpion ci strelec?

mirusss88
19. jan 2016

ahojte,
obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri výskume, ktorý je zameraný na preskúmanie vzťahu medzi tým ako matky a otcovia vnímajú rodičovstvo a výskytom post-traumatických stresových reakcií. Súčasťou výskumu je porovnanie výsledkov rodičov detí, ktoré sa narodili predčasne a ktoré sa narodili v termíne.
Ak máte čas a chuť zúčastniť sa výskumu, budem vám vďačná, tu je naň link. Zúčastniť sa môžu aj otcovia detí. Ideálne je ak rodičia majú dieťa vo veku 0-5 rokov. Ak nemáte chuť zúčastniť sa výskumu, tak sa ospravedlňujem za obťažovanie.

https://docs.google.com/forms/d/1veehu9DZ_5Sgae...

Vyplnenie dotazníku trvá približne 5 až 10 minút. V niektorých prípadoch nestačí na link kliknúť, treba ho prekopírovať do nového okna... Otázky sa týkajú informácií o rodičovi, dieťati, niektorých subjektívnych pocitov ohľadne rodičovstva a prípadných post-traumatických reakcií súvisiacich s pôrodom a príchodom dieťatka na svet.
Výskum dodržiava etické zásady, spracovanie informácií je anonymné.
Výsledky výskumu budú spracované v rigoróznej práci, ktorá bude obhajovaná na Katedre psychológie Filozofickej Fakulty Univerzity Komenského.
V prípade, že máte nejaké otázky, alebo by ste si chceli prečítať výsledky práce neváhajte ma kontaktovať na fodorova.j@gmail.com.

Vrelá vďaka

Mgr. Jaromíra Fodorová
psychologička

sju89
10. aug 2016

je tu nejaka skupina s mamickami vo vrakuni?

Strana
z82