Mamičky zo Serede
A je tu aj niekto zo serede lebo ma už nebaví samu chodiť von 😞

•
30. apr 2010Zas ma prsat? Na nerf... 8-( No uvidim, ze jak to bude vyzerat buduci tyzden teda, zatial nemam potuchu, co budeme robit. Odvcera nas kvari nejaka crevna viroza, teda mna nie, maleho. :-N Dufam, ze mu to prejde a bude fit...
0
Ja sa v tych cislach furt nevyznam, vacsinou kupujem velkosti oznacene po mesiacoch. :-N Teraz nosi prevazne na 9-12 mesiacov, ale zalezi od toho, co to je konkretne, lebo niektore veci su mu dobre aj tie malinke stale. :-p
Ja by som chcela popozerat hlavne nejake handry na mrnuskov, o chvilu nam pribudne dalsi drobecek z domova, tak chcem vyuzit taketo lacnejsie moznosti, lebo kupovat vsetko nove nijako nevychadza z domovackych prispevkov... |-|
Ja by som chcela popozerat hlavne nejake handry na mrnuskov, o chvilu nam pribudne dalsi drobecek z domova, tak chcem vyuzit taketo lacnejsie moznosti, lebo kupovat vsetko nove nijako nevychadza z domovackych prispevkov... |-|
ahoj maminy 🙂 ... chcem vas zavolat na plavanie tehuliek do Trnavy..je tam uplne super..ja prave končim 2 mesačny kurz...je to v Kvapke, tam kde plavaju babatka...voda je slana, takze nehrozia ziadne infekcie...okrem plavania , cvičenia sa s nami chodi porozpravat i dula , ktora nam robi predporodnu pripravu...velmi sa mi tam pači , chcela som sa s vami podelit 🙂 a povedat,ze take niečo super existuje 🙂konečne aj na Slovensku ..ak je tu niektora z vas, čo sa tam stretavame, ozvite sa 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli