icon

Maminky a tehuľky v Škótsku. Ste tu nejaké?

kefka
13. apr 2009

ahojte baby,som tu na fore nova tak sa dopredu ospravedlnujem ak tu takato tema uz je ;)
Vidim ze je tu vela maminiek v Anglicku,ale ste nejake aj v Skotsku?
Ja som Kristina,zijem aj s priatelom v Glasgowe a momentalne v 39tt. 🙂

karolinka2
13. apr 2009

Ahoj Kristinka,ja sice nezijem v Skotsku,ale nedaleko v Severnom Irsku,ale vidim,ze ti nikto nepise,tak ak chces mozes sa pridat aj k nam do temy severne irsko.
Ako sa ti paci v Skotsku?Vidim,ze cakate cochvila chlapceka.
Pekny vecer. 🙂

kefka
autor
13. apr 2009

ahoj Karolinka.Dakujem za odpoved,pridam sa potom do toho severneho Irska teda.Ved predsa to neni az tak daleko 😉 Zije sa mi tu celkom fajn,ale domov mi chyba a planujeme sa nabuduci rok stahovat do Bratislavy.

karolinka2
14. apr 2009

Ja sa volam Martina,Karolinka je dcerka,ako dlho zijete v Glasgowe,pises,ze buduci rok sa stahujete do Blavy,no mi pokial bude zdravicko sluzit tak planujeme dlhsie zostat.A pracovala si niekde predtym,a manzel ti kde pracuje?
A nemate tak v okoli nejakych slovakov respektive slovenske mamicky s kym by si sa obcas stretavala?
Pekny den. 🙂

zabka81
16. aug 2009

ahoj kefka, aj ja som v glasgowe, zatial len v polovicke tehotenstva, ale rada by som sa s tebou poradila ako to tu chodi, teda a budes mat cas pisat 🙂

deninka2305
11. jan 2011

ahojte vsetky maminky a tehulky v skotsku.ja som este len v 10 tyzdni.chcela by som vediet ako to tu chodi ci mate narok nieco poberat ked som tehotna alebo az potom atd atd za akukolvek odpoved budem vdacna,

jankac1986
20. jan 2011

@deninka2305 Ahoj,a kde presne si v skotsku?ja som bola blizko Inverness ale uz som vyse roka doma na Slovensku..pokial ta zaujimaju davky ako materska,chod do jobcentre tam ti poradia,ale myslim ze materska tam zacina nejak asi 8 tyzdnov pred porodom..

deninka2305
5. feb 2011

ahojte maminky,tehulky,najde sa tu niekto v okoli glasgowa,???ja som v 13tt.rada by som niekoho spoznala.... 🙂

deninka2305
5. feb 2011

ahoj janinka,ja som v glasgow a co ty???ak sa ti chce mozes mi pisat na mail,,,pravnicka211@azet.sk

jeanejj
2. aug 2011

Ahojte ... aj ja som v Glasgowe ... presnejšie v East Kilbride ... je tu niekto odtiaľ ? Budem rada ak sa ozvete ...

pemeka
8. jan 2013

Ahojte! Ja som v Skotsku pri Glasgowe. Je tu nejaka mamicka v okoli? 🙂

baskaracka
30. aug 2013

Pozdravujem vsetkych, hladam slovenske/zmiesane rodiny s detmi zijuce v Glasgowe a okoli pre moju diplomovu pracu ohladom integracie slovenskych deti v skotskych skolkach/skolach/univerzitach. Kto by bol ochotny odpovedat na dotaznik, pripadne aj rozhovor, prosim ozvite sa. Dakujem.

Hello everybody, I am looking for Slovak/mixed families with children living in Glasgow and neighbouring areas for my dissertation on the topic of integration of Slovak children in Scottish nurseries/schools/universities. Who is happy to answer a questionnaire, or meet me for an interview, please let me know. Thank you.