Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahoj maminky, pridávam sa k vám,
nechodí niektorá z vás k dr. Ligusovi v Prešove? Neviete ako dlho sa čaká na výsledky z prvých vyšetrení? 🙂 Ďakujem
A poprosím pridať do súkromnej skupiny, ďakujem.
ja na hajiku, som v 13 tt, doma mam uz syna ten ma rok a pol.
ahojte, nie je tu nejaka buduca mamicka z Trnavy? Rada by som zacala chodit niekam cvicit alebo co a partacka by sa zisla 🙂
@aksniteb My nemame ani babku ani ziadnu ine rodinu blizsie ako 300km, takze si musime pomoct sami ☹ Maleho sa snazim nesit co najmenej, ale sama vies, ze sa to neda... ved iba to vane ho denne davam aspon 5x, ked mu umyvam ritku. Inak krize mam v tahu uz teraz, strasne ma bolievaju ked dlhsie chodim a maly chce byt vonku denne aj niekolko hodin, takze amen tma. Minuly tyzden som maleho uplne odstavila, lebo som stratila mlieko ☹ ale ma to tu vyhodu, ze sa konecne uci prespat celu noc, tak si aspon v noci oddychnem, lebo cez den bez sance. Ma uz len 1 spanok a to max 1hodinu. Obcas mi rupnu nervy, lebo teraz ma obdobie, ked vsetko hadze o zem, vy to teraz nemate?
Uz malu pripravujes na surodenca? Ja mam pocit ze maly mi vobec nerozumie, ked mu hovorim, ze mam v brusku babatko. Obcas ukaze na brusko a povie "babo" ale myslim, ze nechape o co ide...
Ahojte rada sa k vám pridám aj ja mam termín 5.3.2014.. 🙂
@snehurvocka ahoj vitaj medzi nami 🙂
ahojte pridavam sa kvam mam termin 8.3.2014
Ahojte. chcete vediet pohlavie?
@baronka222 ja som zistila ze ani nechcem. je mi to uplne fuk, hlavne nech je drobciatko zdrave.
Ahojte aj ja sa k vam chcem pridat termin mam 8.3.2014.
Doma mam uz jedneho sibala ma 3roky a 4 mesiace takze mame veselo 🙂
On uz tomu trosku asi rozumie ze bude mat surodenca ,on mi hovori ze mamka ma v brusku dietatko 😉
@baronka222 ja som to nechcela len sa lekar nejak prezradil teda svoj odhad.
@janeita uz v 15. ma odhad?
@monilik no ved ja chcem v prvom rade tiez aby bolo zdrave ale kedze mam doma chlapca chcela by som teraz dievcatko 🙂
@baronka222 od 13tyzdna si niektori lekari trufaju vyjadrit odhad pohlavia.
@janeita pri prvom som to vedela cca na 90 % v 17. tt teraz tiez tak planujem... 🙂
@baronka222 aj my mame chlapca ale brala by som aj druheho 🙂 a zas dievcatko by bola krasna zmena, takze mi je to fakt uplne jedno 😀 a moj muz sa vyjadril ze ak toto bude chlapcek tak do tretice dievcatko 😀 heheh
@monilik no ja uz tretie neplanujem 🙂 ale zas ked budem mat chlapca usetrim vela penazi bo na tie dievcata je viac veciciek a tomu odolat.... tazkee 😀
no babky, už som sa vytesovala že skrining dopadol v pohode a dnes som začala spinit. som z toho na nervy. na pohotovosti pozreli ozvy, všetko o.k. a že len kludovy režim a čakať či sa udrží. mám za sebou dva potravy, teraz nasadenú liečbu a len sa spolieham na to že je to už 14tt (12 t vek plodu).:( cítim len jemne napätie ako pri mens. doktor vravel že to krvácanie nemusí byť hneď potrat. ale po mojich skúsenostiach má to veľmi neukludnilo :((
Ahojte, aj ja s k Vam pridavam, termin mame 21.3. 🙂)

@ifkael jaaaaj tak, no hej ty uz to mas vsetko vyskusane, tak vies ako to bude a co bude priblizne nasledovat, to mas fajn 🙂 hm, tak drzim palce nech to ide co najlepsie 😉