Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahojte, tak sa pridavam aj ja k vam s terminom 2.3.2014...... 😉 konecne som sa dockala, ale musela som zmenit svoj zivot uplne od zaciatku.....a zrazu "necakane" ale tajne vysnivane drobciatko rastie v mojom brusku ...... zazraky sa deju 🙂
Pozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednášku o úľavových nemedikamentóznych technikách pri pôrode s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a predsedníčkou OZ Ženské kruhy v jednej osobe-teda so mnou emoticon . Oteckovia sú vítaní a majú vstup zdarma. Budeme sa rozprávať aj o prirodzenom pôrode, dojčení, bodningu, poradím, ako ho dosiahnuť v pôrodnici, tiež vzťahovej výchove a iných zaujímavých témach.
v prípade záujmu napíšte na zenskekruhy.oz@gmail.com
@ifkael ahoj mozem aj ja do sukromnej? vdaka 🙂
Ahojte, fuuuha to je nas tolko... aj ja sa pridavam - tiez cakame babatenko v marci 2014 🙂
Ahojte🙂 aj ja som marcova🙂 teda zatial mame termin 25.03 🙂 uz sa nevie docka🙂
Prosim vas uz chodite na nejake cvicenia alebo pripravu?vedeli by ste mi nieco poradit v ba?
@baronka222 Urcite ano🙂 Strasne som zvedava🙂 Ale nikomu to neprezradim🙂
Ahojte, aj ja sa pridávam 🙂
Môžem tiež poprosiť pridať do súkromnej skupiny. Ďakujem.
@dulkagabulka nieco podobne v BB neplanujete? zaujima ma hlavne ako presadit bonding v nemocnici, lebo bohuzial v nasich podmienkach je to stale skor len nenaplnena tuzba rodicky 😒
@pa_mi zatiaľ nie..
nám v TT sa to podarilo..ak matka požiada, je s bábatkom celé dve hodiny nahá s nahým na brušku...a ide s ním na šestonedelie,kde ho v jej prítomnosti vyšetrí lekár 🙂
Ahojte maminy🙂rada by som sa k vám pridala, termín mam 03.03.2014 🙂
Ahojte, mozete pridat aj mna do sukromky? Dakujeeem 🙂
@dulkagabulka to je uzasne, zasluzna praca, klobuk dole pred vami. presne takto by to malo byt. cakam prve babatko a teda valstne vsetky tieto veci su pre mna nove. ked som si vsak zacala studovat tieto veci, som odhodlana bojovat za bonding z celej sily. bohuzial sa vsak na kazdom kroku stretavam s postojom ze sa to neda a nepodari zariadit 🙄
Ahojte kuriatká, tak aj ja sa k vám pridávam, som v 15tt, a termín máme na konci marca🙂))))
Dúfam že aspoň zopár Vás tu je, čo pôjde rodiť na kramáre BA, koniec marca🙂)))
@monka18szs ahoj,mame rovnaky termin 🙂
ahojte, termin mam zatial na 4.3.2014 🙂
Teraz som teda uz v 19. tyzdni, ale zatial necitim ziadne pohyby..vy ste na tom ako? dik 🙂
@girlie_konik ahoj,no my sme na tom uuuplne rovnako 🙂 konecne niekto s rovnakym terminom, tesim sa 🙂
Kocky, pisem znovu, lebo zatial mi nikto neodpovedal - od utorka som uz v uz v 20. tyzdni, ale zatial necitim ziadne pohyby..vy ste na tom ako? Je to ok? dik emoticon
@girlie_konik je to ok 🙂
@ifkael tak dik za upokojenie.. buduci tyzden mam poradnu, tak dovtedy vydrzim a snad potom sa uz babo ozve 🙂
Ahojte baby ,ja mam termin 18.3. tak sa rada pridam 🙂

@deni75 mňa to trapi už dobrý mesiac. zašla som aj za kardiologom. srdce o.k. mám symptomatickú extrasystolu. udrie mi silnejšie pár krát ale nepravidelne. je to neprijemne. poradil mi precvičiť jogove dýchacie cviky rzchochodiť to a dal mi lieky ktoré malom množstve raz za čas neuskodia. dnes som si dala prvýkrát a konečne bol trochu kľud.