Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahojte, tiež sa rada pridám - termín mám 18.3.
ahojte kočky, vzhľadom na počiatočné problémy som dlho váhala, ale už by som sa rada k vám oficko pridala, prípadne podelila sa so svojimi skúsenosťami a pocitmi 🙂...termínik mám 22.03.
@veron78 gratulujem...mam ten isty termin 🙂
@bambolka11 ďakujem aj ja tebe! jeeej, a si tiež z BA 🙂 takže by sa nám mohlo kľudne stať, že budeme tlačiť v rovnakej pôrodnici 🙂)) ale to je ešte ďaleko.
@veron78 a kam sa chystas tlacit? 🙂
@bambolka11 antolská
@veron78 skoda, ja sa chystam do ruzinova 🙂
Prosím aj mňa pridajte do súkromnej 🙂 dakujeeem
ahoj možem poprosit do sukromnej..dakujem
aj ja by som sa rada k vám pripojila do sukromky, dakujem vopred 🙂
Ahojte kočky, aj ja sa k vám chcem pridať, termín máme 22.3 zatiaľ :D 😀
@misickaxy aj ja 🙂
@bambolka11 To je super 🙂)))) aspoň v tom nie som na ten termín sama, len škoda že si neni bližšie 🙂
@misickaxy no az tak daleko nie si :P
zdravím marcovky, mám termín 10.3.2014. Ktorá z vás sa chystá do GA?
@bambolka11 to je tiež pravda Ba je kúsok 🙂
Ozaj kočky, aj sa chystáte niekto do PN ?
ahojte aj ja mám termín 25.3 tak by som sa chcela s vami poradiť... som z levíc ale bábätku budú musieť meniť krvičku po pôrode tak neviem kde mám ísť rodiť či do blavy alebo ban. bystrice. prosím vie mi niekto poradiť kde je super hematologia???
ahojte, mohla by som poprosit o pridanie do sukromky?
Ahojte rada by som sa k Vám pridala mám termín 3.3. dakujem 🙂
ahojte kočky, aj ja sa k vám rada pripojím 🙂 termín mám 22.3.2014 🙂
Ahojte dievcata,je tu niekto s podobnym problemom ako mam ja?? hlavicka sa nam tlaci dole tak musime oddychovat...
Ahojte pripájam sa aj ja k vám, termín mám 3.3.2014, ale nakoľko som mala prvú sekciu, tak vraj aj teraz bude a tie plánované sú vraj pred termínom 🙂, tak uvidím ako to naplánujú 🙂
ahojte mám termín asi v polke marca, aj ked skor na konci, uvidíme kedy sa vypýta🙂 rada by som spoznala niaku mamičku z bratislavy, dlhé diely, aby sme mohli aj spolu kočíkovať🙂 mám asi milión otázok ale najprv si to tu všetko prečítam aby som nespamovala🙂

@sara85 nebola si uz?