icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

adka2607
2. dec 2013

@zuzanak89 nie bohuzial do Nitry sa nechystám 🙂 ,ale dufam ze to bude na termin a nie skôr 🙂

ifkael
2. dec 2013

@zuzanak89 no mozno sa tam stretneme my dve 🙂))) my vraj urcite budeme rodit skor ;)

24rebeka
2. dec 2013

@parizka to je krasny datum, moje pride skor, ale je mi to jedno🙂

zuzanak89
2. dec 2013

@ifkael aj vieš čo budete mať? My budeme mať Karinku 🙂, a čo tehotenstvo v pohode?

ifkael
2. dec 2013

@zuzanak89 ani moc nie...tasku mam pre istotu pobalenu ... Ale zatial to zvladame doma..o tyzden poradna- tak uvidime potom co povie doktor :/

zuzanak89
3. dec 2013

@ifkael a čo máš problémy keď si pobalená? Ja mám len bolesti keď dlhšie sedím, mám brať magnezium a bývalo mi 4 mesiace v kuse zle, a teraz zase mávam kyselinu, prvé tehotenstvo bolo super ale toto si tak neužívam, ešte šťastie, že mám takého skvelého a tolerantného manžela, skoro nič nerobím, len také potrebné veci, a dcérka tá je zlatá nechá ma aj poobede pospať keď sme samé. Držím palce

dulkagabulka
4. dec 2013

pripomínam: Uz coskoro zverejnime ebook o nastrihoch v nasich porodniciach. Najnovsie oficialne data! Ebook bude zadarmo a tym, ktore su nahlasene na odber newslettra ho posleme, hned ako ho dokoncime. (tak sup sup, ktora este nie ste prihlasena klik sem www.zenskekruhy.sk). Mala chutovecka: "Aká je šanca, že v slovenskej pôrodnici porodí žena bez chirurgického zákroku? Myslíte si, že všade podobná? Pozrite si naše porovnanie pôrodníc za celé Slovensko alebo po krajoch, aby ste sa presvedčili o opaku. Rozdiely sú v desiatkach precent! Pripravili sme pre vás prehľadné grafy, ktoré ukazujú a porovnávajú mieru cisárskych rezov a nástrihov hrádze v jednotlivých slovenských pôrodniciach, aby ste sa aj s ich pomocou jednoduchšie rozhodli, kam ísť rodiť. Myslíte si, že rutinný nástrih hrádze je prospešný zákrok a nemáte dôvod kvôli nemu meniť pôrodnicu? Prečítajte si dôvody, prečo to nie je pravda a aké neželané dôsledky môže nástrih hrádze mať. To všetko v našom ebooku, ktorý je zadarmo!"

bambolka11
6. dec 2013

@sisa666zm aj ja mam termin 22.3. 🙂

martinaaaa
13. dec 2013

@ifkael mozem aj ja poprosit o zaradenie do sukromky? tiez mam termin 20.3.2014. Ďakujem

silvia167
15. dec 2013

baby pridavam sa aj ja k Vam 🙂 termin mam 14.3 🙂

andreaema
20. dec 2013

Ja mam priblizny termin 26.3 ale kedze pojdem sekciou,tak sa termin moze este zmenit.ale uz sa tesim na nasu krpanu 😉

nikadiablik
31. dec 2013

Ahojte žienky pridavam sa k vam termin mame 4 marca 🙂

slnieeeeckoo111
31. dec 2013

Ahojte,pridavam Sa k vam🙂druhe trdielko cakame 9.3.2014:)

czafi
3. jan 2014

Ahojte, rada by som sa k Vam pridala. Mam termin 18.3. Mozem poprosit o zaradenie do sukromky?

Dakujem

dulkagabulka
3. jan 2014

môžem poprosit do vašej sukromky?

misinkad
4. jan 2014

Ahojte. je tu niekto, kto bude rodiť v Šaci?

lucinka88121
4. jan 2014

Ahojte, pridávam sa k Vam. Nas termin je 21. 3.

erique12
5. jan 2014

@ifkael no vsimla som si,ze sa zase pretriedovala sukromka🙂

neferttiti20
6. jan 2014

Ahojte, ako sa vam darí...ja mám termín porodu 22.3., uz sa mi zase vratili tazkosti so zaludkom a travenim..vy ste na tom ako?

menhet
6. jan 2014

Ahojte...ak nevadi tiez sa pridam 🙂 termin mam 8
3.2014...pomaly sa to uz blizi 🙂

radkanika
6. jan 2014

Ahoj buduce mamicky, prepacte, ze sem pisem, len ak nahodou ste niektora z vas z KE, cakate chlapceka a chystate si vybavicku, mam na predaj asi dve velke sacky oblecka pre mimi, vacsinou znackove v super stave, mam toho vela a nema zmysel davat to vsetko na bazar. za super ceny, osobny odber. Prosim IP.

helulatko
Odpoveď bola odstránená
letuska007
7. jan 2014

Ahojte tehulky🙂 chystate uz vecicky? Aky budete kupovat teplomer? Ja sa neviem rozhodnut.tak keby ste mi poradili bola by som rada🙂

karidap
7. jan 2014

Ahojte a kto je admin v tej sukromnej ? Termin mam 14.3. A konecne o 20 dni budem na materskej a bude cas tu travit viac minut. Ako sa dostanem do sukromnej?

letuska007
7. jan 2014

Mozete mi vysvetlit co je to ta sukromka???:(((

ifkael
7. jan 2014

@letuska007 je tu verejna skupina, sukromna skupina- tam neviem kto je admin. Tato diskusia a sukromna, ktora je zatial uzavreta. Dovod- uz sme dost vysoky tyzden a kto mal zaujem sa popridaval uz... Je nas tam dost,uz vacsinou sa to vyselektovalo - uz su tam len kocky co prispievaju.

Bolo aj take, ze ludia z okolia dotycnych bab chodili smyrovat... Tak sme sa rozhodli DOCASNE uzavriet skupinu a povoli sa vstup len na odporucanie clenky... Intimco nech mame trochu

A sme sa poucili- akonahle sa vyradili neprispievajuce- uz aj pisali IP - ze rady nas citali... To uz je trochu dost...

Nema zmysel aby nas tam bolo 150... A pisateliek len 40.

letuska007
8. jan 2014

@ifkael takze ak som spravne pochopila uz sa tam neda pridat? ☹

letuska007
8. jan 2014

A je tu nejaka tehulka ktora planuje rodit na antolskej?okolo 25 marca a navstevuje tam aj predporodny kurz?

radusanight
9. jan 2014

nejaká baba levice Marec ?,

paprcka1109
10. jan 2014

Je tu niekto kto bude rodit v nemocnici na kramaroch ? Ja mam termin 23 marca 2014