Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@nikadiablik vitaj medzi nami 😉 a ten pocit ja osobne nemám ale mozno sa ti roztahuje maternica?
@janeita dakujem 😉 asi to bude tym teda dufam 🙂
@nikadiablik ahoj,super,dalsia kocka medzi nami ;) ...mna obcas zaboli v podbrusku.ako na menzes ale len chvilu a prejde to...dufam ze to je ok.som prvorodicka tak neviem co mozem cakat 🙂
novým mamičkám gratulujem
tak mne hrdlo prešlo len stále kýcham a som tiež nejaká ospalá, horšie je že som si včera zle vybrala kliešťa a zostali tam hryzadlá možno s hlavou pretože bol na blbom mieste, na pupku zbadala som ho o desiatej večer. Dúfam, že do kože nepustil žiadne chemikálie. Som sama doma takže som nemohla ísť ani k doki
@pa_mi dakujem za privitanie 🙂 mna tak isto ale ževrj to je normalne čakame tiež prve len ja sa bojim asi oooovela viac lebo som bola do stredy v nemocnici tak stresujem aby bolo všetko v poriadku 😀
@nikadiablik v nemocnici? co sa dialo?
@pa_mi tekutina v brušku a čakanie každy den na vylučenie mimomaternicoveho pretože ešte nič nebolo vidiet tak sa čakalo na hCG ked sme odchadzalo bolo 777,8 a v brušku už sa niečo začinalo ukazovat tak dufame že bude všetko v poriadku v pondelok ideme zas ☹
@nikadiablik drzim palce,nech ste ok 😅
dakujeme dufame že budeme 🙂 ale primar hovoril že na 90% budeme mat bezproblemove tehotenstvo tak sa potichučky tešime ale uuuplne sa začneme až ked bude naša laska vyvynuta a zdrava 🙂
Baby, aj vy ste mali take predmenstruacne bolesti, ked ste to mali dostat? Ja som to mala dostat vcera a stale ma tak pobolieva brucho, ako keby som to mala dostat..aj vcera aj dnes..nastastie som zatial nedostala a test som si radsej nerobila, spravim si asi az zajtra, lebo mam strach, aby tam nebola zasa ta druha ciarka slaba, tak ako tie predchadzajuce...
Ahojte
môžem sa aj ku vam pridať? Termín pôrodu ešte neviem, chystám sa budúci týždeň k dr. tak uvidím.Baby ake ste mali HCG s krvi ked vam to potvrdili? Ja 526 na 14 den.Mate s tým niekto skúsenosti či je to veľa?
Ak je zaujem o vstup do sukromnej temy, napiste mi do IP... ;)
Naa dalsii tyzden dostanem druhu tehu knizku,teda pokial bude vsetkoo ok aj s druhym babetkom......na dalsi tyzden mam stredu,stvrtok sonoo tesiiim saaa ♥♥
@kuratenko11 ja som mala na 10 den 316,66
fuuuha tak žeby dvojky? 🙂 no uvidim aj ja mam záujem o skupinu 🙂
Ahojte, pridávam sa k Vám 😎 😎
@petulka no parada je to tam 🙂
@zuzka38 @kuratenko11 @pa_mi dakujem 😉
Ahojte kocky, vcera som si nasla na teste dve ciarky a aj ked to bolo neplanovane, strasne sa tesime. Este si to stale neviem predstavit a neviem sa z toho spamatat, tak dufam ze sa tu nejak podrzime a dotiahneme to vsetky do super konca. Zelam vam vela sil v tychto teplych dnoch a nezabudat na pitny rezim! 😉 Este som nebola u dr.takze neviem ako sme na tom, ale myslim ze nam to padne na marec. 🙂
Tak zienky, ja sa od vas lucim. Nevyzera to dobre... ☹
Drzim vam vsetkym palceky, aby ste si stastne donosili zdravucke deticky a tesili sa z nich 🙂

Ahojte žienky 🙂 pridavam sa a tešim s vami na Marec 😀 citite už niečo v brušku? taky iny pocit ako by tam niečo tlačilo? 😀