icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

isabella_fly
12. júl 2012

ahojte kocky, zajtra testujem, ale mam takeho tusaka, ze sa k vam pridam 🙂
@lea1333 ja ti potom napisem, ci ma mas pridat 🙂

lea1333
12. júl 2012

@isabella_fly ok drzim palce aby to dopadlo tak ako si to ty prajes 😉

isabella_fly
12. júl 2012

@lea1333 dufam, ze budu //, ale snad ma tusenie neklame, lebo si nejak uz ani nepripustam inu moznost 😝

lea1333
12. júl 2012

@isabella_fly drzim mocccccccccccccccc palce napisa zajtra 😉

isabella_fly
13. júl 2012

@lea1333 tak ma mozes pridat, su tam // ako lusk, v sukromnej pridam foto 😵 😵 😵

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
sugi81
13. júl 2012

Ahojte kocky, tak ja by som sa tiez rada pridala 😀 podla ultrazvuku to vyzera ze som v 6tt+ 2 takze termin niekedy februar/marec, ale mam tusaka, ze marec 🙂
Ako sa citite? JA sa priznam, ze knizny prototyp: nevolnosti cely den, stale nieco musim papat, inak je koniec sveta, unavenaaaaa som, ze by som spala aj 18 hodin denne, bolesti v podbrusku (aj ked tie ustupuju oproti zaciatkom). a o vykyvoch nalad nehovorim, esteze mam takeho milujuceho manzelika, ktory to vsetko berie s humorom, ze sa smejem a vzapati placem a vlastne ani neviem preco.

peta_k
13. júl 2012

baby tak v pondelok idem na gyndu, aby mi oficialne potvrdil tehu... tesim sa, az sa k vam pridam

rienok
13. júl 2012

ahojte babulky, darujem 15 tbl Femibion 800, ak máte niektorá záujem tak mi pošlite adresu do IP a pošlem poštou...

emily327
autor
14. júl 2012

@isabella_fly tak ako dopadlo testovanie???

emily327
autor
14. júl 2012

@peta_k drzim palce, aj ja idem v pondelok 😉

emily327
autor
14. júl 2012

@sugi81 ahoj, vitaj medzi nami 😉 Tak ty mas ukazkove priznaky tehotenstva 😀 ja som pri dcerke nemala nic a teraz trpim ☹ Tie nevolnosti od zaludka ☹ blee nic mi nejde na chut, uz 2 dni po sebe podvecer kecam so zachodom ☹ A som hrozne unavena len by som spala, aspon,ze sa ochladilo lebo to teplo ma zabijalo... drz sa

zuzkaprofi
14. júl 2012

ahojte mozem sa k vam pridat?

silvuskaa
14. júl 2012

ahojte mozem aj ja?

kararinkabrnka
14. júl 2012

Ahoj pridavam aj moj tehu testik sice rozmazany lebo je foteny len mobilom ale bakulky su zretelne 🙂

emily327
autor
14. júl 2012

@kararinkabrnka gratulujem 😉 Su krasne...

isabella_fly
15. júl 2012

@emily327 tak, dopadlo to dobre // 😵 😵

isabella_fly
15. júl 2012

no a pri prvom tehu mi prisli nevolnosti od siesteho tyzdna, tak o tyzden mozem cakat debaty s toaletou... brrrrrrrrr, hadam to bude tentokrat lepsie 😝

emily327
autor
15. júl 2012

@isabella_fly super 😉 Gratulujem
Neboj, nebudes 😉 Ja som prve tehu ani nevedela,ze som tehotna, neskutocne som si uzivala brusko a teraz trpim ☹ Je mi od 5tt dost zle ☹ uz som si 3x pokecala so zachodom a stale mam zaludok na vode a nemam na nic chut jest... vela veci mi smrdi a som hrozne unavena... tak dufam,ze to skoro prejde :-/

isabella_fly
15. júl 2012

@emily327 mne to nepreslo cele tehu, ale tajne dufam, kedze som sa od porodu zacala zdravo stravovat a davam pozor aj na glykemicky index, ze prave toto by mi mohlo pomoct pri nevolnostiach v druhom tehu, vtedy som sa naozaj nestravovala nejak ukazkovo... len sa obavam keby mi byvalo zle, ci budem schopna varit 😒 no hadam hej, inak neviem ako prezijem 😀 ja som chodila vracat po kazdom otvoreni chladnicky 😀 😀 😀

emily327
autor
15. júl 2012

@isabella_fly fuuha, tak to muselo byt fakt narocne ☹ Ja dufam,ze tie moje nevolnosti rychlo prejdu, lebo takto fungovat neviem... mna napina aj z cistej vody ☹ mna uz napina aj pri vareni a poviem ti, ze to nie je ziadna slava... ach jaj, dufam,ze po 12tt uz bude vsetko ok tak bud rada,ze ti zatial nieje zle 😉 Lebo pri dietatku, ked je ti este aj zle.. bleee a uz si bola u Dr.? v ktorom si tt?

isabella_fly
15. júl 2012

@emily327 este som nebola u dr, buduci tyzden sa chystam, myslim, ze sa nie je kam ponahlat, aj tak sa myslim tak skoro este nic neriesi, ja som v piatom tyzdni, do pasu som si to nedala iba preto, ze si to tak do 12tt chceme nechat iba pre seba, pripadne najblizsich priatelov a tu mam medzi priatelmi aj ludi z mojho okolia, ktori to zrovna prvi vediet nemusia a okrem toho som mala pri prvom tehu komplikacie, krvacanie a tak a vtedy sa to strasne rychlo rozkriklo (hlavne rodina sa potrebovala chvalit) a kazdy sa ma na to vypytoval a ja v depkach ci nepotratim, takze dost zla skusenost na to aby som to ani najblizsej rodine nechcela povedat 😒
a mna zacalo napinat nejak v 6tt, takze to este tiez nemam zazehnane 😀

tatianka.g
16. júl 2012

ahooojte, aj ja by som chcela pridat do sukromnej, dakujem

lenu_lienka
16. júl 2012

@lea1333 pridáš aj mňa?? Tiež by to malo byť v marci 🙂

kofolka12
16. júl 2012

Ahojte, aj ja by som sa chcela pridať k vám do súkromnej, včera som našla // 🙂

tatianka.g
16. júl 2012

vdaka 😉

sevka83
16. júl 2012

Kocky ak môžem pridať sa aj ja, tehu sme zistili minuly týždeň z testov . 22.5 som potratila asi v 6tt, cístenie bolo bez kyretaze a mrcha nedošlo, tak som opäť v tom. V piatok sme boli na sone a brali mi aj krv, vačok mal 2 mm, v sobotu prišlo spinenie a v nedelu opäť sono, vacok má 5mm,som na duphasone, ležíme a čakám na piatkovu kontrolu. Veľmi sa bojím, po dieťaťku veľmi tuzime ☹ ☹

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
lea1333
16. júl 2012