Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@isabella_fly ok drzim palce aby to dopadlo tak ako si to ty prajes 😉
@lea1333 dufam, ze budu //, ale snad ma tusenie neklame, lebo si nejak uz ani nepripustam inu moznost 😝
@isabella_fly drzim mocccccccccccccccc palce napisa zajtra 😉
@lea1333 tak ma mozes pridat, su tam // ako lusk, v sukromnej pridam foto 😵 😵 😵
Ahojte kocky, tak ja by som sa tiez rada pridala 😀 podla ultrazvuku to vyzera ze som v 6tt+ 2 takze termin niekedy februar/marec, ale mam tusaka, ze marec 🙂
Ako sa citite? JA sa priznam, ze knizny prototyp: nevolnosti cely den, stale nieco musim papat, inak je koniec sveta, unavenaaaaa som, ze by som spala aj 18 hodin denne, bolesti v podbrusku (aj ked tie ustupuju oproti zaciatkom). a o vykyvoch nalad nehovorim, esteze mam takeho milujuceho manzelika, ktory to vsetko berie s humorom, ze sa smejem a vzapati placem a vlastne ani neviem preco.
baby tak v pondelok idem na gyndu, aby mi oficialne potvrdil tehu... tesim sa, az sa k vam pridam
ahojte babulky, darujem 15 tbl Femibion 800, ak máte niektorá záujem tak mi pošlite adresu do IP a pošlem poštou...
@isabella_fly tak ako dopadlo testovanie???
@sugi81 ahoj, vitaj medzi nami 😉 Tak ty mas ukazkove priznaky tehotenstva 😀 ja som pri dcerke nemala nic a teraz trpim ☹ Tie nevolnosti od zaludka ☹ blee nic mi nejde na chut, uz 2 dni po sebe podvecer kecam so zachodom ☹ A som hrozne unavena len by som spala, aspon,ze sa ochladilo lebo to teplo ma zabijalo... drz sa
ahojte mozem sa k vam pridat?
ahojte mozem aj ja?
@kararinkabrnka gratulujem 😉 Su krasne...
@emily327 tak, dopadlo to dobre // 😵 😵
no a pri prvom tehu mi prisli nevolnosti od siesteho tyzdna, tak o tyzden mozem cakat debaty s toaletou... brrrrrrrrr, hadam to bude tentokrat lepsie 😝
@isabella_fly super 😉 Gratulujem
Neboj, nebudes 😉 Ja som prve tehu ani nevedela,ze som tehotna, neskutocne som si uzivala brusko a teraz trpim ☹ Je mi od 5tt dost zle ☹ uz som si 3x pokecala so zachodom a stale mam zaludok na vode a nemam na nic chut jest... vela veci mi smrdi a som hrozne unavena... tak dufam,ze to skoro prejde :-/
@emily327 mne to nepreslo cele tehu, ale tajne dufam, kedze som sa od porodu zacala zdravo stravovat a davam pozor aj na glykemicky index, ze prave toto by mi mohlo pomoct pri nevolnostiach v druhom tehu, vtedy som sa naozaj nestravovala nejak ukazkovo... len sa obavam keby mi byvalo zle, ci budem schopna varit 😒 no hadam hej, inak neviem ako prezijem 😀 ja som chodila vracat po kazdom otvoreni chladnicky 😀 😀 😀
@isabella_fly fuuha, tak to muselo byt fakt narocne ☹ Ja dufam,ze tie moje nevolnosti rychlo prejdu, lebo takto fungovat neviem... mna napina aj z cistej vody ☹ mna uz napina aj pri vareni a poviem ti, ze to nie je ziadna slava... ach jaj, dufam,ze po 12tt uz bude vsetko ok tak bud rada,ze ti zatial nieje zle 😉 Lebo pri dietatku, ked je ti este aj zle.. bleee a uz si bola u Dr.? v ktorom si tt?
@emily327 este som nebola u dr, buduci tyzden sa chystam, myslim, ze sa nie je kam ponahlat, aj tak sa myslim tak skoro este nic neriesi, ja som v piatom tyzdni, do pasu som si to nedala iba preto, ze si to tak do 12tt chceme nechat iba pre seba, pripadne najblizsich priatelov a tu mam medzi priatelmi aj ludi z mojho okolia, ktori to zrovna prvi vediet nemusia a okrem toho som mala pri prvom tehu komplikacie, krvacanie a tak a vtedy sa to strasne rychlo rozkriklo (hlavne rodina sa potrebovala chvalit) a kazdy sa ma na to vypytoval a ja v depkach ci nepotratim, takze dost zla skusenost na to aby som to ani najblizsej rodine nechcela povedat 😒
a mna zacalo napinat nejak v 6tt, takze to este tiez nemam zazehnane 😀
ahooojte, aj ja by som chcela pridat do sukromnej, dakujem
@lea1333 pridáš aj mňa?? Tiež by to malo byť v marci 🙂
Ahojte, aj ja by som sa chcela pridať k vám do súkromnej, včera som našla // 🙂
vdaka 😉
Kocky ak môžem pridať sa aj ja, tehu sme zistili minuly týždeň z testov . 22.5 som potratila asi v 6tt, cístenie bolo bez kyretaze a mrcha nedošlo, tak som opäť v tom. V piatok sme boli na sone a brali mi aj krv, vačok mal 2 mm, v sobotu prišlo spinenie a v nedelu opäť sono, vacok má 5mm,som na duphasone, ležíme a čakám na piatkovu kontrolu. Veľmi sa bojím, po dieťaťku veľmi tuzime ☹ ☹
@kacenka255
@sevka83 pridane

ahojte kocky, zajtra testujem, ale mam takeho tusaka, ze sa k vam pridam 🙂
@lea1333 ja ti potom napisem, ci ma mas pridat 🙂