icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

Strana
z48
cica869
16. máj 2013

to meno mi velmi nic nevravi a on kde robi v ruzinove? 🙂 ja som si ju extra nevsimala 🙂

marylis
16. máj 2013

@cica869 no on tam bol novy, bo je tesne po skole- par rokov. Ale velmi sikovny 🙂

cica869
16. máj 2013

hmm neviem noo...tak super 🙂

vichy77
22. máj 2013

ahojte. neviem preco sa tak malo sem prispieva? je zalozena aj nejaka sukromna tema? rada by som sa tiez pridala nakolko mam tiez marcove babo. vdaka

maggie37
25. máj 2013

@vichy77 skus vo fotoblogoch skupina Marcovky 2013

emily327
autor
Odpoveď bola odstránená
ana85
5. sep 2013

@cleioleti ahoj, aj ja budem rodit v GA nemocnici 15.3.2014 🙂 dufam, ze sa dohodnem s mojim gynekologom a bude moct prist k porodu. nechcela by som nechat vyber lekara na nahodu. ako si bola spokojna s nemocnicou? ak je volny ten novy porodny box, davaju mamicky vzdy tam? nechodila si nahodou na predporodny kurz do nemocnice?
dakujem za info. Jana

ana85
5. sep 2013

@flowerska hehe. aj ja mam termin 15. marca 🙂 uz ti je vidno brusko? mne uz vykuka.

flowerska
5. sep 2013

@ana85 ja som bola tehu minuly rok uz mam doma krasneho polrocneho valibuka)))

ana85
5. sep 2013

@flowerska jej. super 🙂 a vysiel ti porod presne na den terminu?

flowerska
5. sep 2013

@ana85 nie mala som rodit 19.3 potom 17. a nakoniec 15.teho sa narodil))

cleioleti
12. sep 2013

ahoj ana85, ja som lekara vopred nezazmluvnovala, ale mala som stastie na mojho osetrujuceho gynekologa, pri porode mi pomahal MUDr. Janicek, bola som spokojna. Manzel bol pri mne, rodila som v tom novom porodnom boxe, ale ci tam davaju mamicky vzdy ked je volny, to neviem. Na kurz som nechodila, mala som doma asi 2 tyzdne pred porodom laktacnu poradkynu, stale som nieco citala na nete a pila som cajiky na ulahcenie porodu 🙂 Sestricky boli fajn, pomahali mi s prsnikmi, nepustilo sa mi mliecko, az na 5ty den, malicka mala teda asi 2 dni umele mliecko, ale po prichode domov sa to uz podarilo a stale kojim. Mozem povedat, ze rozhodne nemam ziadnu traumu z porodu, alebo z nemocnice. Drzim palce, este mas dost casu do marca 🙂 😉

danielatoracova
27. nov 2013

ahojte mamicky ,, najdem tu niekoho kto rodil 10.3.2013 v Trnavskej porodnici????

gabi1024
14. dec 2016

ahojte. Neviete mi poradiť, ako sa dostanem do skupiny? Malo by ma to hodiť automaticky, ale nestalo sa a neviem, kde robím chybu. Ďakujem 🙂

Strana
z48