Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
hmm neviem noo...tak super 🙂
ahojte. neviem preco sa tak malo sem prispieva? je zalozena aj nejaka sukromna tema? rada by som sa tiez pridala nakolko mam tiez marcove babo. vdaka
@cleioleti ahoj, aj ja budem rodit v GA nemocnici 15.3.2014 🙂 dufam, ze sa dohodnem s mojim gynekologom a bude moct prist k porodu. nechcela by som nechat vyber lekara na nahodu. ako si bola spokojna s nemocnicou? ak je volny ten novy porodny box, davaju mamicky vzdy tam? nechodila si nahodou na predporodny kurz do nemocnice?
dakujem za info. Jana
ahoj ana85, ja som lekara vopred nezazmluvnovala, ale mala som stastie na mojho osetrujuceho gynekologa, pri porode mi pomahal MUDr. Janicek, bola som spokojna. Manzel bol pri mne, rodila som v tom novom porodnom boxe, ale ci tam davaju mamicky vzdy ked je volny, to neviem. Na kurz som nechodila, mala som doma asi 2 tyzdne pred porodom laktacnu poradkynu, stale som nieco citala na nete a pila som cajiky na ulahcenie porodu 🙂 Sestricky boli fajn, pomahali mi s prsnikmi, nepustilo sa mi mliecko, az na 5ty den, malicka mala teda asi 2 dni umele mliecko, ale po prichode domov sa to uz podarilo a stale kojim. Mozem povedat, ze rozhodne nemam ziadnu traumu z porodu, alebo z nemocnice. Drzim palce, este mas dost casu do marca 🙂 😉
ahojte mamicky ,, najdem tu niekoho kto rodil 10.3.2013 v Trnavskej porodnici????
ahojte. Neviete mi poradiť, ako sa dostanem do skupiny? Malo by ma to hodiť automaticky, ale nestalo sa a neviem, kde robím chybu. Ďakujem 🙂

to meno mi velmi nic nevravi a on kde robi v ruzinove? 🙂 ja som si ju extra nevsimala 🙂