Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@bobricek1979 nerozprava nic, ale celom rozumie... niektore slova vie presne, to ukaze (take ze vlasky, ocko to nechce ukazat aj ked vie, ale napr. ked chcem nieco doniest vie kde to byva a co to je),... take ze vie podat ked ho poprosim na co ukazem, urcite rozumie slovu cecik 😂😂😂, co to chape, vie kam zaniest plienocku, kam veci z pracky (do susicky, aj kde sa zapina.. no mlati po nej iba 😂)... hracky, vkladacky, sroubovacky a vselikaje svoje veci vie kde zapnut, co s nimi, to ma zmaknute... vie pustit vodu, umyt si rucky, z dennej rutiny vie velmi vela mi pomoct, vie si zapnut telku, chodime na detske cvicenie tam vie vsetko pekne urobit... zvieratka, knizky, ozaj chvilocku mi vydrzi, to ho voooobec nebavi... ale chape cca co mu hovorim urcite, vie napr ked mu nieco poviem aby nerobil tak to urobi veeeelmi pomaly, rehoce sa a pozera na mna 😜
nocnik nula bodov, nechce si tam ani sadnut... ale on obecne nechce sediet, furt beha chodi... skusim po 1,5r... ale vie kedy kaka aj cika, pokakany dojde a taha plienku, chce vymenit, ked cika pozrie dole, lebo ked je holy vie ze to zblnka na parkety 🤦😂😂😂 tolko moje pokusy o nocnik... skusim po tom 1,5r 😁
@maruska.s a ako to máte s fontanelou? Moja má 16mm a ešte nieje uzavretá. Cika a kaja do nocnika no nie cielene ale teší sa keď jej zahrá hudba keď urobí potrebu. Rozpráva svoje hatlaniny moc aj mama tata tatko všetky zvieratká opakuje všetko vie varila mysticka kašičku, ukázať atď, plus padla hruška zelená spieva co počuje ako kukulienku atd no straší ma ta fontanela
@zuba1987sikovnik a fontanelku máte uzavretú?
@bobricek1979 ano od cca roka
@bobricek1979 mne neurologicka vravela ze by mala zrast do 18mes, standardne zrasta medzi 15-18m, moze skor aj okolo 8m, aj neskor, vynimocne do 20m... ale ze 18m je tabulkovy standard....si myslim ze je to ok... ako moc je otvorena? uplna diera ci iba na spicku prsta
@bobricek1979 no, fontanelu nema vobec uzavretu a ma ju urcite vacsiu ako 16mm. Neviem teda, ale my sme to zatial nijako neriesili...
@zuba1987 tak na prst jeden
@maruska.s no naša Dr vravela že je ešte a teda ale do dvoch rokov vraj je to okí no neviem
@zuba1987 tak to máte super naša nespolupracuje
@bobricek1979 to aj naša že do dvoch rokov
Dievčatá, ako ste na tom s nocnikom a odplienkovanim
@bobricek1979 biedne😂😂😂
.. zevraj plienkove deti (my pampersy) sa odporuca po 1,5r... tak to skusime...
na nocnik zatial ani nesadol, nechcel a uz pistal ked ho zbadal a zdrhal mi lebo vedel ze ho tam budem davat sediet a on chce behaaaaaaaat.
Skusime vzdy ked sa zobudi ho dat na nocnik od septembra. Uvidim.
Vy ste na tom ako?
@zuba1987 no moja tróni aj sa vyciká aj vykaka ale je to o náhode ale vždy sa tešíme ale sedieť sedí no uvidíme ešte jej to do mozocku nedošlo nebudem to siliť
@zuba1987 ale po nočník si poctivo chodí 🤣🤣🤣
@zuba1987 môj na nočniku sedí iba v plienke viac menej sa tam hraje a cikani ani počuť krúti hlavou že niee tak neviem ešte to nesilim
Baby už som to tu riešila, ale znova ako ste na tom s kojenim? My stále na cicke už som zúfalá dokonca jedno prso mam väčšie ako druhé vyzerá to hnusne, neviem co robiť je závislí
@chovanova43 ahoj, ja mam tiez jedno prso vacsie, v podprde mam v jednom vypchavku, v druhom kosiku nie 😂😂😂😜
ja kojim kolko chce, lebo je teplo, treba aj aby soli a mineralne latky doplnal a mliecko je na to top... plus zas mi nechce moc jest, asi teplo... takze ked chce, dam prso nech pije kolko chce, ale on by tiez dudloval aj pol dna tak to ho necham iba chvilku, a vysvetlim ze idem urobit nieco, nech mi pomoze..., tiez musim navarit, oprat... a nie som dudel.
casto je v uciacej vezi... dnes som s nim varila pretlak... bol len v plienke a rozhadzoval rajciny po kuchyni 😂😂😂
Moj sa podla mna zacina samoodstavovat, lebo uz druhy tyzden prespi celu noc a cez den si na mlieko spomina cim dalej, tym menej ... pred spankami si sice spomenie vzdy 😁, ale okrem toho uz len tak max. 2-3x za den
@zuba1987 noo fajn takže niesom sama stou vypchávkou dobrý nápad
@leelu ja cez deň vôbec to prso na ktoré bol zvyknutý som prelepila že mám bibo a to druhe veľmi nechce tak mam kľud ale pri zaspavani sa hraje aj stým menšim
@chovanova43 aj my sa kojime este.
Mala ma zachvilku rok aj 5m no vecer a na obed tak zaspava.
S papanim sme mali vždy problémy. Papa všelijako.
Mäso ziadne.
A este rano tiez ciciii😁🤭🙄
A tiež mam jedno vacsie ako druhe.
Boze a ked sa zohnem tak mi vypadávajú von.🤭🙄😬😒

@bobricek1979 nas rozprava strasne vela, aj som to pocitala, ale uz som prestala. Myslim, ze aj rozumie, ale asi menej, ako recni... Neviem to az tak posudit... Na nocnik sa nepyta, ale uz je to asi 2mesiace,co vzdy ked kaka, niekedy aj ked cika povie: "kakaj" 😀 ale cikanie nemam sancu stihnut a kakat, ked ho aj dam na serblik, tak tam sa nevykaka ani za nic. Ako nahle mu dam plienku, do par minut je to tam 😀