Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Ahojte baby. Dnes som 7+4 tt a termin by som mala mat 19.3. Moje druhe tehu 😘
Ahojte dievčatá,tak ja idem zajtra ráno prvý krát k dok, bojím sa a dúfam že bude všetko dobre, zajtra budem 6tt+4. Aj ja by som stále spala a žalúdok začínam mať ako na vode, chodím ešte do roboty,tak snáď to prejde🤗
@arousa úžasná fotecka 😍 jasnee nedočkava som 😁 ale hlavne nech je všetko v poriadku, už či to bude dievčatko alebo chlapček je jedno..drzim vám baby moc palce nech to zvládneme do úspešného konca 😘
@bona69 držím moc palce ✊ neboj všetko bude v pohode 😊 zajtra čakáme na novinky 😋
@arousa
@zuzanicenka ďakujem baby🤗❤️
Inak sorry za dva nicky, jeden je starší, uložený len v pc (zabudla som heslo:S ), druhý novší, ale furt to isté
Ahojte baby. Mam otazocku. Bolia vas prsia tak silno ako na zaciatku? Mna uz par dni bolia menej, niekedy vobec. Bojim sa aby nebolo nieco zle. Sestricka mi povedala ze je to ok. Co myslite? Ine priznaky nemam.
Ahojte aj ja k vám patrím 🙂 som v 8tt, rada by som mala už prvý trimester za sebou, však aj vy? 🙂
@nikayla to ti zrejme všetky závidíme, ale na druhej strane, treba ísť aj na slnko, bruško zakryť a načerpať Déčko. Len keby sa nám žalúdok nezdvíhal podchvíľou 😉 teda odporúčam vám zázvorové sušienky, mne ich náhodou švagriná doniesla z Ikey, alebo aj zázvorky, čo sú, čokoľvek. Ja som ráno vyjedala aj piškóty z olmíkov po neterke, aspoň niečo malé do žalúdka 😎 no a jasné, voda, voda, voda. Aj keď poviem vám, káva mi prestala chutiť, cigarety mi smrdia, ale taaak veľmi by som si dala koňačik alebo vínko červené aaa tie s**ne ho lejú do hrdla či je grilovačka, či narodeniny, meniny.. 😉:-P
@martaniana vitaj 🙂
Ja mám termín 27.3. A dúfam že sa to posunie na 1. Apríla. 😁
@valer88 mne vychádza na 28.3 . 😉 možno nakoniec budeme mat rovnako?
Zienky hodil by sa mi daky recept co na ten zaludok...strasne mi byva zle..ani nevraciam ale je mi zle od zaludla.som rada ked nieco donho dam ,k tomu tie zavrate toci sa mi hlava,aj sa dam slabsiu kavu,ale tazko sa takto funguje,mam aj 4 rocnu dcerku a stale vacsinou lezim co som k.o,je doma muz tak je to zatial fajn ale neviem ci je nejaky liek alebo nieco aby to bolo lepsie ci len cakat a snad to prejde,mala by som byt teda v 6tyzdni,TP by mal byt 31.3..ale este cakam co povie aj doktorka.Pri dcerke mi nebyvalo absolutne zle a uz nie vobec takto..trva to aj cely den,neviem fungovat cez den
@wewuliatko174 zázvorové sušienky, veľa vody a jesť aj 5-6krát za deň menšie porcie. Mne to v 10tt prešlo.
@majkaaaaaaa no možno áno. 🙂 aj keď rada by som bola ak by sa to posunulo na 1. Apríla😁. Ale väčšinou som len počula o pôrodoch skôr tak uvidíme. 🙂

@nikayla ťažko sa nám dýcha, pravda? 😉 Vitaj🙂🙂🙂