icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
arousa
1. aug 2018

@nikayla ťažko sa nám dýcha, pravda? 😉 Vitaj🙂🙂🙂

lenuskap
1. aug 2018

Ahojte baby. Dnes som 7+4 tt a termin by som mala mat 19.3. Moje druhe tehu 😘

arousa
1. aug 2018

@misa1308 skôr spodok bruška ako okolo žalúdka. Ale konečne mi chutí jesť. Už je preč žalúdok na vode. Hádam definitívne 😉 Ďakujem <3

misa1308
1. aug 2018

@arousa aj ja mam take len zo spodu väčšie...

bona69
1. aug 2018

Ahojte dievčatá,tak ja idem zajtra ráno prvý krát k dok, bojím sa a dúfam že bude všetko dobre, zajtra budem 6tt+4. Aj ja by som stále spala a žalúdok začínam mať ako na vode, chodím ešte do roboty,tak snáď to prejde🤗

arousa
1. aug 2018

@bona69 držíme palce a daj vedieť čo a ako 😉

zuzanicenka
1. aug 2018

@arousa úžasná fotecka 😍 jasnee nedočkava som 😁 ale hlavne nech je všetko v poriadku, už či to bude dievčatko alebo chlapček je jedno..drzim vám baby moc palce nech to zvládneme do úspešného konca 😘

zuzanicenka
1. aug 2018

@bona69 držím moc palce ✊ neboj všetko bude v pohode 😊 zajtra čakáme na novinky 😋

bona69
2. aug 2018

@arousa
@zuzanicenka ďakujem baby🤗❤️

qirfa
autor
2. aug 2018

@bona69 som zvedavá, zvedavá 🙂 ozaj aké máte rozmery 😉 čaká niekto valibuka medzi nami? :D My sme 9+1 rozmerovo 9+5tt 26,7mm <3

qirfa
autor
2. aug 2018

Inak sorry za dva nicky, jeden je starší, uložený len v pc (zabudla som heslo:S ), druhý novší, ale furt to isté

nikayla
2. aug 2018

@arousa my tu našťastie nemáme teploty nad 30, ale aj tak... Ešteže je muž doma a ja len spím a polehavam, snáď sa to časom zlepší a budem fungovať. Ďakujem za privítanie, v druhej terminovke, čo som, sú super ženy a skvelá skupinka, tak snáď aj táto naša nová bude 😊

bona69
2. aug 2018

@qirfa ešte čakám na poradie,už som nervózna,😣

zuba1987
2. aug 2018

Ahojte baby. Mam otazocku. Bolia vas prsia tak silno ako na zaciatku? Mna uz par dni bolia menej, niekedy vobec. Bojim sa aby nebolo nieco zle. Sestricka mi povedala ze je to ok. Co myslite? Ine priznaky nemam.

qirfa
autor
2. aug 2018

@lenuskap ahoj, vitaj 🙂

martaniana
2. aug 2018

Ahojte aj ja k vám patrím 🙂 som v 8tt, rada by som mala už prvý trimester za sebou, však aj vy? 🙂

qirfa
autor
2. aug 2018

@nikayla to ti zrejme všetky závidíme, ale na druhej strane, treba ísť aj na slnko, bruško zakryť a načerpať Déčko. Len keby sa nám žalúdok nezdvíhal podchvíľou 😉 teda odporúčam vám zázvorové sušienky, mne ich náhodou švagriná doniesla z Ikey, alebo aj zázvorky, čo sú, čokoľvek. Ja som ráno vyjedala aj piškóty z olmíkov po neterke, aspoň niečo malé do žalúdka 😎 no a jasné, voda, voda, voda. Aj keď poviem vám, káva mi prestala chutiť, cigarety mi smrdia, ale taaak veľmi by som si dala koňačik alebo vínko červené aaa tie s**ne ho lejú do hrdla či je grilovačka, či narodeniny, meniny.. 😉:-P

qirfa
autor
2. aug 2018

@bona69 neboj, vydrž, vezmi nejakú brožúru, prečítaj odzadu, odpredu a si tam :D

qirfa
autor
2. aug 2018

@zuba1987 aj mňa trošku prestali, ale ja som začala aj krvácať, nasadili progesterón a akosi to pomohlo. Ten ale budem musieť brať až do konca. Évidemment. Hlavne kľud a nestresuj sa. Keď je všetko na sone ok

qirfa
autor
2. aug 2018

@martaniana vitaj 🙂

misa1308
2. aug 2018

@zuba1987 ahoj aj mne niekedy vymiznu príznaky, ale za tri-štyri dni sa vzdy vrátia...neboj sa, určite je to v pohode ☺

bona69
2. aug 2018

@qirfa tak už som vybavená, všetko ok,babulka je silná, už nám bije❤️ kontrola 6.9.,potom aj krv a moc a bude knizocka🤗

misa1308
2. aug 2018

@bona69 jej super tesim sa ☺

qirfa
autor
2. aug 2018

@bona69 držím palce, moc moc

valer88
3. aug 2018

Ja mám termín 27.3. A dúfam že sa to posunie na 1. Apríla. 😁

bona69
4. aug 2018

@valer88 ja 24.3.,tak to sme skoro narovnako 🤗

majkaaaaaaa
4. aug 2018

@valer88 mne vychádza na 28.3 . 😉 možno nakoniec budeme mat rovnako?

wewuliatko174
5. aug 2018

Zienky hodil by sa mi daky recept co na ten zaludok...strasne mi byva zle..ani nevraciam ale je mi zle od zaludla.som rada ked nieco donho dam ,k tomu tie zavrate toci sa mi hlava,aj sa dam slabsiu kavu,ale tazko sa takto funguje,mam aj 4 rocnu dcerku a stale vacsinou lezim co som k.o,je doma muz tak je to zatial fajn ale neviem ci je nejaky liek alebo nieco aby to bolo lepsie ci len cakat a snad to prejde,mala by som byt teda v 6tyzdni,TP by mal byt 31.3..ale este cakam co povie aj doktorka.Pri dcerke mi nebyvalo absolutne zle a uz nie vobec takto..trva to aj cely den,neviem fungovat cez den

qirfa
autor
5. aug 2018

@wewuliatko174 zázvorové sušienky, veľa vody a jesť aj 5-6krát za deň menšie porcie. Mne to v 10tt prešlo.

valer88
6. aug 2018

@majkaaaaaaa no možno áno. 🙂 aj keď rada by som bola ak by sa to posunulo na 1. Apríla😁. Ale väčšinou som len počula o pôrodoch skôr tak uvidíme. 🙂