Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@martaniana a ja som si myslela že som sama😁
@bona69 ja čakám tretie tak sa ani nečudujem, pri pravom som asi do 5teho mesiaca nemala žiadne a teraz mi už riadne vykúka, ale nie slanika ale taká menšia loptička ako má byť 🙂
@martaniana Tak ja prvé, menšie bruško som mala ale teraz sa už aj ťažko zapnem do nohavíc 😁
@bona69 ja som tiež nosila Mko a všetky Mká už sú mi malé, mala som dvoje nohavíc čo mi boli veľké Lká a teraz sú akurát, tak za mesiac dávam tehu nohavice, inak to nevidím..
Ahojte dievcata,asi vas opustam dnes navsteva doktora..mala by son byt7+1 tyzdni co je uz 8tyzden a srdiecko nam nebije😥😥😥..napisali mi potrat do spravy..a utorok na kyretaz do nemocnice..tazko sa mi to spracuva cely den sme preplakali..chcela by som verit ze srdiecko zacne byt ale vraj nie..velkostne sedelo ach
@wewuliatko174 moje zlateee 😢😢 strašne ma to mrziiiiiii 😢 drž sa, veľa siiil posielam 😢 budeme na teba myslieť 😢
@wewuliatko174 veľmi ma to mrzí 😕😕 myslím na vás...
Dakujem vam moc ....
Ahojte tiez som s vami zatial som u doktorky nebola tp podla pm vychádza na 28.3..zle mi je riadne a je to moje tretie tehotenstvo..
@wewuliatko174 urcite by som sa dala vyšetriť este minimálne raz, mojej kamoske dnes povedali ze potrat zástaveny rast isla este k inému doktorovi a ten jasne povedal ze srdce bije...nechcem ti davat zbytocne nádeje, ale overila by som si to, este ked ani nekrvacas...
@miky132 dakujem ...nekrvacam nic...pozrela ma este dojtorka v nemocnici a potvrdila ale to bol tak rozdiel dve hodinky..kamoska mi radili minimalne trvat este na sone pred zakrokom a tak by son to chcela spravit..pre istotu..neviem natrafila som nna par tem kde zacalo byt neskor..ze mozno ..nechcem mat zbytocne nadeje ale nechcem nic zanedbat..ved na kyret ma objednali az za tyzden ..a co ak..nechcem to lutovat..uvidime...
@wewuliatko174 ano dnes je vela veci posunuté ovulacia atd ultrazvuky môžu hádzať iny datum, uvidis...druha vec ze aj ten kyret niektore zeny aj pomoze ked odíde same v klude doma..hovorim uvidis...inak tiez som okolie Trnavy a tiez mam dcéru 4,5 ročnú a este 1,5
@miky132 my byvame v trnave priamo uz 6 rok...a jednu bambulu 4rocnu...stale sa snazim vstrebat to vsetko a este co vsetko co ma caka..testy a fotku si necham..nezabudnem..uz nech to je vsetko zamnou..a mala nadej este neumrela..aj ked je to len moje prianie...
@wewuliatko174 presne tak, veľa síl posielame
@wewuliatko174 mrzí ma to veľmi 😢❤️😞❤️
@wewuliatko174 ach moja zlatá my sme si toto prežili v apríli tiež v 7tt kyretaz dg missed preplakane dní... ☹ ale neboj ďalší krát to vyjde 🙂 držím palce nech to psychicky zvládneš
@martaniana aj ja budem mať tretie a už teraz bruško ako balón 🙂 snažím sa to zakryť lebo e to ešte nikomu nepovedali ale už to ani veľmi nejde ..
@pipinulkaa my sme už rodine povedali lebo to na mne vidieť 🙂 ale kamarátom a tak nie stačí po prvom trimestri..hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂
Dievčatá, dnes som vzdala boj s mojimi starými podprsenkami a riflami! Nezapnem 🙄 už to začína... Chcelo by to nákupy? 😂 Muž bude frflať 😁
@vikuss07 ja som doma kvoli hematomu, takze slm sa dlhsie neobliekala do “pracovneho”. Ale dnes som si obliekla kratasy, a presne to iste - sice vidim ze su mi ok, daju sa zapnut a aj je tam trosku vole, ale tak sa v nich neprijemne citim, ked ich citim na brusku, ze som sa musela po chvili vyzliect zase len do nohaviciek (aj tie mi vadia na bruchu mimochodom uz). A rovnako pyzamove kratasy, proste vsetko ma tlaci😃 ale budme rady😊👍🏻
Dobre ranko tehulky.
aj ja si konecne mozem povedat ze som tehulka 🙂 jupiii 🙂 od kedy som zistila som doma, takze do pracovneho sa len tak skoro neobleciem, robila som vo firme kde som zdvihala tazke takze neprichadza do uvahy aby som v tehotenstve pracovala 🙂
Dievcata, aj vy ste vzdy v takom strese pred navstevou lekara, ci bude vsetko ok? 🙄🙄🙄

@pipinulkaa aj ja mám riadne..