icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
martaniana
14. aug 2018

@pipinulkaa aj ja mám riadne..

bona69
14. aug 2018

@martaniana a ja som si myslela že som sama😁

martaniana
14. aug 2018

@bona69 ja čakám tretie tak sa ani nečudujem, pri pravom som asi do 5teho mesiaca nemala žiadne a teraz mi už riadne vykúka, ale nie slanika ale taká menšia loptička ako má byť 🙂

bona69
14. aug 2018

@martaniana Tak ja prvé, menšie bruško som mala ale teraz sa už aj ťažko zapnem do nohavíc 😁

qirfa
autor
15. aug 2018

@jetfemme veru nie, tak mi ho vydulo už v začiatkoch, že mám problém

sticker
qirfa
autor
15. aug 2018

11.tt

martaniana
15. aug 2018

@bona69 ja som tiež nosila Mko a všetky Mká už sú mi malé, mala som dvoje nohavíc čo mi boli veľké Lká a teraz sú akurát, tak za mesiac dávam tehu nohavice, inak to nevidím..

wewuliatko174
15. aug 2018

Ahojte dievcata,asi vas opustam dnes navsteva doktora..mala by son byt7+1 tyzdni co je uz 8tyzden a srdiecko nam nebije😥😥😥..napisali mi potrat do spravy..a utorok na kyretaz do nemocnice..tazko sa mi to spracuva cely den sme preplakali..chcela by som verit ze srdiecko zacne byt ale vraj nie..velkostne sedelo ach

zuzanicenka
15. aug 2018

@wewuliatko174 moje zlateee 😢😢 strašne ma to mrziiiiiii 😢 drž sa, veľa siiil posielam 😢 budeme na teba myslieť 😢

misa1308
15. aug 2018

@wewuliatko174 veľmi ma to mrzí 😕😕 myslím na vás...

wewuliatko174
15. aug 2018

Dakujem vam moc ....

miky132
15. aug 2018

Ahojte tiez som s vami zatial som u doktorky nebola tp podla pm vychádza na 28.3..zle mi je riadne a je to moje tretie tehotenstvo..
@wewuliatko174 urcite by som sa dala vyšetriť este minimálne raz, mojej kamoske dnes povedali ze potrat zástaveny rast isla este k inému doktorovi a ten jasne povedal ze srdce bije...nechcem ti davat zbytocne nádeje, ale overila by som si to, este ked ani nekrvacas...

wewuliatko174
15. aug 2018

@miky132 dakujem ...nekrvacam nic...pozrela ma este dojtorka v nemocnici a potvrdila ale to bol tak rozdiel dve hodinky..kamoska mi radili minimalne trvat este na sone pred zakrokom a tak by son to chcela spravit..pre istotu..neviem natrafila som nna par tem kde zacalo byt neskor..ze mozno ..nechcem mat zbytocne nadeje ale nechcem nic zanedbat..ved na kyret ma objednali az za tyzden ..a co ak..nechcem to lutovat..uvidime...

miky132
15. aug 2018

@wewuliatko174 ano dnes je vela veci posunuté ovulacia atd ultrazvuky môžu hádzať iny datum, uvidis...druha vec ze aj ten kyret niektore zeny aj pomoze ked odíde same v klude doma..hovorim uvidis...inak tiez som okolie Trnavy a tiez mam dcéru 4,5 ročnú a este 1,5

wewuliatko174
15. aug 2018

@miky132 my byvame v trnave priamo uz 6 rok...a jednu bambulu 4rocnu...stale sa snazim vstrebat to vsetko a este co vsetko co ma caka..testy a fotku si necham..nezabudnem..uz nech to je vsetko zamnou..a mala nadej este neumrela..aj ked je to len moje prianie...

qirfa
autor
15. aug 2018

@wewuliatko174 presne tak, veľa síl posielame

bona69
15. aug 2018

@wewuliatko174 mrzí ma to veľmi 😢❤️😞❤️

pipinulkaa
16. aug 2018

@wewuliatko174 ach moja zlatá my sme si toto prežili v apríli tiež v 7tt kyretaz dg missed preplakane dní... ☹ ale neboj ďalší krát to vyjde 🙂 držím palce nech to psychicky zvládneš

pipinulkaa
16. aug 2018

@martaniana aj ja budem mať tretie a už teraz bruško ako balón 🙂 snažím sa to zakryť lebo e to ešte nikomu nepovedali ale už to ani veľmi nejde ..

martaniana
16. aug 2018

@pipinulkaa my sme už rodine povedali lebo to na mne vidieť 🙂 ale kamarátom a tak nie stačí po prvom trimestri..hlavne aby bolo všetko v poriadku 🙂

vikuss07
16. aug 2018

Dievčatá, dnes som vzdala boj s mojimi starými podprsenkami a riflami! Nezapnem 🙄 už to začína... Chcelo by to nákupy? 😂 Muž bude frflať 😁

ivka2112
16. aug 2018

@vikuss07 ja som doma kvoli hematomu, takze slm sa dlhsie neobliekala do “pracovneho”. Ale dnes som si obliekla kratasy, a presne to iste - sice vidim ze su mi ok, daju sa zapnut a aj je tam trosku vole, ale tak sa v nich neprijemne citim, ked ich citim na brusku, ze som sa musela po chvili vyzliect zase len do nohaviciek (aj tie mi vadia na bruchu mimochodom uz). A rovnako pyzamove kratasy, proste vsetko ma tlaci😃 ale budme rady😊👍🏻

7adina7
16. aug 2018

@qirfa ahoj 🙂 pripájam sa k marcovkam 🙂 termín 22.3 🙂

qirfa
autor
16. aug 2018

@ivka2112 preesne, pyžamové kraťasy :D

jetfemme
17. aug 2018

Dobre ranko tehulky.

vikus17489
17. aug 2018

aj ja si konecne mozem povedat ze som tehulka 🙂 jupiii 🙂 od kedy som zistila som doma, takze do pracovneho sa len tak skoro neobleciem, robila som vo firme kde som zdvihala tazke takze neprichadza do uvahy aby som v tehotenstve pracovala 🙂

ivka2112
17. aug 2018

@qirfa takze pyzamove som uz vylucila 😄

ivka2112
17. aug 2018

Dievcata, aj vy ste vzdy v takom strese pred navstevou lekara, ci bude vsetko ok? 🙄🙄🙄

bona69
17. aug 2018

@ivka2112 Mňa čaká prvá poradňa v septembri, bojím sa tiež,ale mysli pozitívne, všetko bude ako má byť,drobec je zdravý a rastie ako z vody😀🤗❤️

ivka2112
17. aug 2018

@bona69 takze doma a v ruke konecne tehotenska knizka, drobcek rastie - uz ma 1cm a sediecko bilo ako zvon. Prave sme pozerali s manzelom video drobceka s tlcucim srdieckom a tesime sa spolu🙂😍