icon

Mladé mamičky z okresu Levice

kristina14
4. apr 2012

sú tu mladé mamičky okolo 25 tky, na písanie, a tak? 😕

Strana
z2
lubere
25. feb 2013

Baby ktora chodieva na manikuru? Vyhrala som 20 eurovu poukazku na manikuru do studia Glamour. Za 10 euro vam ju strelim :D

matat
9. sep 2013

Ahojte maminky, nemáte niekto cyklosedačku? Požičať na 3 dni? Chceli by sme vyskúšať na dovolenke a tam vraj určite nemajú...len bicykle...Dakujem

dadik123
20. sep 2013

Ahojte 🙂) som mamička ktorá čaká druhe miminko nad 30 rokov. Ak sa tu nájde mamička ktorá je tiež s podobným krásnym príbehom 🙂) ako som ja, tak rada sa zoznámim.......

loralo
4. mar 2014

Kocky, ak mate niektora zaujem, predavam kocik Cam dinamico, este je v zaruke, pouzivany necely rok, nastriedacku s inym kocikom. je v 100% stave, nakolko nebol ani prevazany v aute a pouzivany len v meste. Farba siva, cena 350 eur, prip. dohoda. Levice a okolie

millada
8. mar 2014

Nemate niekto zaujem o mega velky balik oblečenia pre dievčatko velkosť 74, 80, niečo aj 86?

Budeme sa stahovat dočasne k nasim, tak sa potrebujem zbavit čo najviac veci. Bolo by to asi 60 ks oblečenia, neratam do toho bodynka, pyzamka a pod. Iba pekne vecičky, zväčša maličko nosené, super stav, značkove - rifličky, bundičky, trička pekne, mikinky, supravky, satočky... Fotky mam v bazari, ale niektore veci ešte nemam nahodene, lebo su nositelne dlhšie. K tomu by som zdarma pridala ešte celkom velku kôpku trošku viac nosených veci skor na doma.

Doviezla by som aj osobne v LV a blizkom okoli, benzin prip. postovne by som neratala. Cena by bola 100 € za tych 60 ks oblečenia + ešte vela ks zdarma, čize cca necele 2 € za kus. Velmi pekne kusky, ktore by ste potom na bazari určite predali aj za vyššiu cenu, ked z nich vase dietatko vyrastie.

Ak by mal niekto zaujem, piste do IP, prip. na mobil 0907 513883.

bmknr
18. feb 2020

Ahojte mam 28rokov a 2a pol ročnú dcérku je tu niekto kto by pokecal bývame tu chvíľu a nikoho nepoznáme....

Strana
z2