Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@evinkaaa
Ahoj evinka, ja mam nanestastie tuna casovy posun takze casto sa sem dostanem az ked je u vas noc. som rada ze si ma pridala, ja mam termin 10 oktobra a o tyzden idem na prvy ultrazvuk po 12 tyzdnoch a tesim sa a aj sa trochu bojim aby bolo vsetko v poriadku. tu v kanade sa k lekarovi dostanes tehotna zrovna tak tak po tych troch prvych mesiacoch...Baby mate uz bruska?To moje neviem ci uz zacina byt tehotenske alebo je len dobre najedene. No a okrem citlivejsich prs som nemala takmer ziadne priznaky...ako ste na tom vy ?
ahojte,
tak sa k Vam pridavam, termin mam 16.10.2013, tak ako aj dva razy predtym mi je nonstop zle,reciam typu to po prvom trimestri prejde neverim, kedze pri oboch porodoch som vracala aj na porodnej sale 😖 proste 9 mesiacov k kuse a dva krat 🙄
tentokrat som si povedala, ze vracat nebudem,kedze to je len chvilkova ulava, takze zatial trpim a cakam kedy si zvyknem
docitat Vas nemam sancu, ale skusim aspon par stran dozadu
tak ste uz v sukromnej teda
ahojte ... tak sa pridam aj ja ak mozem ... 😵 ... termin zatial na 30.10 😉 ... ale teda zvracaniu som sa nevyhla ... pri prvej to bolo v pohode ... a teraz to vracanie nema konca ☹ ...
@goga03 som tu nova, ahojte, odpovedam na tvoju spravu....lebo aj ja mam termin 16.10.2013... pridavam sa ka vam babulky, btw. som tu nova....tiez netusim ci stiham citat, aj pisat.....kedz pracujem, poobede kruzky z dcerou a vecer padam od unavy....ale z casu na cas je dobre sa podelit, hlavne ak trapi nas nejaky ten tehutensky problemik...
@evinkaaa ahoj. mozem sa pridat ku vam do temy? termin mam 30.10., takze asi budem posledna oktobrovka 😅
@janulka182 - ahoj. Mozes k nam prist, pridala som ta. 😉
Ahojte...tak pridavam sa k vam do klubu 🙂 mam termin 26.10.2013 🙂 prvu dcerku mam narodenu 26.10.2006 😀 😀
bola som uz tyzden v nemocke s hroziacim potratom..teraz som doma na PN...na duphastone....tak ale dufame, ze vsetko bude ok , musim si precitat zmeskane :D
@evinkaaa ahoj aj by som sa rada pridala 🙂
Ahojte kočky, som tu viacmenej nová, keďže som tu už strááááááááááááááááááášne dlho nebola.....ako vidím, patrím k vám, termín mám 18.10. 2013.
Ahojte, tiez sa pridavam - termin 4.10. 🙂 je tu niekto s podobnym?
@martinella1
@lili39
ahojte sme v sukromke napiste @evinkaaa ci chcete chodit do sukromnej skupiny. No neviem presne kedy vam odpise ci to bude dnes. My sme uz vsetky tam a malo ktora uz sem chodi.
Ahojte ja mam termín 3.10. A rada by som sa pridala do súkromnej temy
@evinkaaa Ahoj, som tu nova a mam termin okolo 30.10.2013, rada by som sa pridala k vam ak mozem 🙂
@mischel123 - pridam ta. 😵
ahoj evinkaaa mohla by som sa aj ja pridat do vasej sukromnej skupiny dakujem. A mam otazocku na modrom konikovi som uplne nova ak ma pridas k vam ako sa do vasej skupiny dostanem praje zatial pekny dnik

@evinkaaa
Ahojte, ja som sa tiez este neukazala aj ked si ma pridala, ale do 3.aprila kym sa nepodaju danove priznania, stihnem nakuknut na par minut pri jedle a pisat nestiham.
Tak sa na mna nehnevajte ze este nepisem nic 🙂 Ale ani citat nestiham, tolko pisete.