Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Babky, idem zo sona, zatial to vyzera dobre...mame prvu fotecku, srdiecko este nebolo vidiet, cize dalsie usgbuducu stredu.
@kacicqa super, len tak ďalej 😉 ja idem prvý krát tiež budúcu stredu 🙂 už som zvedavaa
@dominika590 taq budeme nedockave spolu;o)
@roka84 ja v pohode, len sem tam ma pichne ten vaječník ale to je taká chvíločka, kríže iba trošička..zatiaľ fajn klop klop 😵
počujte baby beriete už kyselinu listovú??ja keď som volala sestričke a pýtala som sa na to tak mi povedala že ešte nemusím ale tak počula a aj čítala som dačo iné...hmmm? čo vy na to???
Čawte baby, tie , ktoré si robíte podľa výpočtov termín, to máte na mysli také to, že zadaj prvý deň poslednej menštruácie ??? No podľa toho by som mala byť 6 tt, ale ja viem, že ak sa zadarilo na prvý šup, tak ešte len začínam 3 tt. Ako čítam všetky sa ponáhlate k lekárovi, no ja si ešte 3-4 týždne počkám. Pri prvej som bola prvýkrát u lekárky až okolo 6 tt a nič nebolo vidieť, len malý fliačik na meternici. Dokonca som včera bola na návšteve u svojej gynekologičky a tá sa má pýta čo nové, či už sa pokúšame a ja som jej nepovedala, že som tehu 😒 Veď o mesiac uvidí sama ! Zatiaľ to vieme z rodiny len ja a manžel, ani tej lekárke som to nepovedala, aj keď viem, že by to malo byť lekárske tajomstvo. Váhala som, váhala 🙂
@dominika590 Ja som začala brať už mesiac pred otehotnením, som sa poistila 🙂 a pokračujem v tom až celý trimester. Mám babyplan !
Zienky, prosim vas, staci stres v praci, silne nevolnosti a kolisanie tlaku dovodom na to, aby ma dr nechal na pn az do materskej? chcem setrit babatko co najvoiac to pojde, ked uz k nam konecne zavitalo...
@dominika590 Ja ju beriem, už dosť dlho, keďže sme sa dlhšie snažili... Dnes mi dr. odporučil ešte jeden vitamín, že kys.listová je málo ( a to vôbec nie je zástanca propagovania farmac. výrobkov) ;)
Ahojte 🙂
Srdecne vam blahozelam a tesim sa s vami. 😵 😵 😵 😵 my mame tiez oktobrovciatko - 2011 🙂 Prajem prijemne tehu, uzivajte si to 🙂
@dominika590 Dominicka, listovka sa ma brat 3 mesiace pred planovanym otehu... a prave v 1. trim. ju najviac drobizg potrebuje..teraz ak si nebrala tak taha z tvojich zasob..takze zacni cim skor..
@qwen ďakujem za odpoveď, ja mám Acidofolan už kúpený a píšu 1tab.denne
@kacicqa Noo veď všetko toto čo píšeš som čítala všade,mňa len zarazilo že keď som sa to po tom objednaní sestričky pýtala tak povedala že ešte netreba...tak zato som sa pýtala aj na váš názor 🙂 Noo s mám kúpený Acidofolan a 1 som už spapala ;) ďakujem ti🙂 lebo do toho 6teho by som stále nad tým rozmýšľala...
@horalocka mne píše predb.termín 3.10. tak uvidíme 🙂
@dominika590 ja tiez beriem femibion. Ja som bola na preventivnej a povedala som, ze sa snazime, tak hned mi aj odporucila lekarka brat
@dominika590 ja som brala uz cca 3 mesiace pred snahou o otehotnenie.. ja si myslim, ze je to dobra vec 😉
@roka84 vo femibione 800 je malo kys. ? co este beries?
@kvetinka988 nie, ja netvrdím, že vo femibione je málo vitamínu. Mne dnes dr. povedal, že nestačí brať iba kys.listovú( beriem ju samostatne bez žiadnych iných vitamínov), že by som mala brať aj zinok, výpnik, magnézium a neviem čo ešte, tak mi poradil kúpiť Female care zn.Avita. Na to, že som skúsila už rôzne značky a druhy vitamínov, toto som nepoznala. Krabička so 60 ks tabletiek ma vyšla na 13,30 Eur (pre info). + beriem duphaston.
@dominika590 kyselina listová by sa mala brať aj pred otehotnením a počas tehotenstva tiež. Takže si ju ber čím skor tým lepšie 🙂 Ja som si kúpila mamavit na 1. trimester...
@roka84 aha, jasne nieje to zle, cena super na pocet tabliet ..preco beries duphason? vsade citam, ze to zeny beru ale aky ma na to dr. dovod to prepisat?
@kvetinka988 duphaston beriem 2.cyklus. Dr. mi ho nasadil vraj na lepsie uhniezdenie a teraz aj na to,aby sa malinke udrzalo. Beriem to 2x denne, nemam z neho ziadne neziaduce ucinky. Vies,nam sa dlhsie nedarilo aj s paradnymi vysledkami mna aj manzela,tak dr.navrhol skusit duphaston. Neviem ci nim,ale konecne sa podarilo otehotniet mi
ja tiez beriem febibion 800, doteraz sa ani nam nedarilo, sice prvy syncek bol na prvy sup bez ziadnych problemov, ked sme sa rozhodli mat druhe, nikdy to dlho nevydrzalo, test som mala slabo pozitivny a nakoniec vzdy prisla mrcha...teraz to vyzera nadejne, tak dufam, ze medzi vami ostanem do konca a aj vsetky ostatne..... 😉
prosím o radu !! Som 3 tt. a dnes mám narodky. Zatial sa mi to darilo len malým pohárikom vermutu osláviť, ale tento víkend bude náročný. Idem na jednu párty s kamoškami, budú chcieť riadne oslavovať. To že som tehotná, im nechcem prezradiť. Môžem tak 2 poháriky vína ??? Na nič silnejšie ma nenahovoria. Určite sa vyhovorím na migrénu 🙂 Ďalší víkend po 2 rokoch ples so švagrovcami, kamarátmi, mojim bratom. Zase sa budem musieť vyhovárať, len švagrinej to už asi zapne. V piatok v bare na džúsoch, víkend na 1 vermute a minerálke, ples o poháriku vína....... Ach jaj. Potom si už dávam prestávku min. na 2 roky s akciami 🙂
breranko...ako sa mate, ja mam akurat za sebo ranny odber krvy na endokrinologii, vyslekdy budu az v utorok, hadam budu oki lebo sestricka ma zdrbala,z e som mala prist skor.
Mame tu nejake nove tehu potvrdene aj sonom? ;o)

čaute, takže som bola ráno na krv, čakám na telefonát, nech mi povie sestrička alebo dr. výsledok. Ako sa inak cítite?? Mne je dosť "pod psa", pobolieva podruško - také pnutie a straaaašne ma bolia kríže :( Dr. mi povedal, že je to normálne