Nájdu sa v Bratislave mladé maminy?

kdezee
18. dec 2009

..porod sa mi blizi a vpodstate ma zaujima ci tu v ba su aj nejake mlade maminy alebo tehotne..mam 23 a rada by som kecla s niekym v mojom pribliznom veku :D

botis
18. dec 2009

🙂 je tu par podobnych tem...
a myslim, ze mladych mamin je tu dost 🙂 ja mam 20 a cakam uz druhe 🙂
inak sprav si profil...

misss
18. dec 2009

Ahojte, ja mam 22 a malinkeho drobceka v postielke..odkial si z Ba??

kdezee
autor
18. dec 2009

🙂 heh tak to este vediem vo veku..spravim spravim ked bude viac casu...ved som hladala a nenastla lebo je tu toho snad milion..wou tak gratulujem :D si sa dako poponahlala s detmi...ja som sice chcela mat dieta tak v 35 ale tak co uz ked uz🙂....ja z ba karlova ves 🙂

misss
18. dec 2009

my sme sa moc neponahlali..ale mali sme po svadbe, tak naco mame cakat..ja som z Dubravky..8o))

romaroma
18. dec 2009

aj ja som, mam 22, tiež všetky kamošky netehotné/nemamičky, tak tu tak trčím z davu...

misss
18. dec 2009

a z ktorej casti Dubravky si??

romaroma
18. dec 2009

to, že aj ja som, malo byť k tomu veku, bývam v starom meste

misss
18. dec 2009

aha..a kde si rodila??ja som bola na kramaroch..

romaroma
18. dec 2009

ja som šla rodiť do piešťan, mám tam rodičov. chcela som nejakú menšiu pôrodnicu, nech to tam je také útulnejšie. bola som ale fakt spokojná, až som to nečakala (čo sa týka samotného pôrodu). tebe sa kramáre pozdávali?

misss
18. dec 2009

Jaaaj..Ja som bola na Kramaroch nadmieru spokojna..lezala som na nadštandarde..aj porod bol v pohode..

romaroma
18. dec 2009

tak super! nebolo tam preplnené? či ked sa ti aj nadstandard usiel... ja ked som prisla, bol obsadeny a potom mi to uz bolo celkom jedno, ze nie som sama na izbe. lekara si mala zajednaneho?

misss
18. dec 2009

bolo praveže..ja som chcela ist povodne na štandard (načo zbytocne vyhadzovat peniaze na tých pár dni)..ale bolo tam plno, tak som musela ist na nadstandard..lekara som nemala, ale moj lekar mal naštastie v ten den službu, tak som usetrila 7tisíc..8o))

botis
18. dec 2009

no sranda aj ja som z karlovky 🙂
my sme dieta chceli a aj to druhe a sme velmi radi, ze to takto vyslo 🙂

romaroma
18. dec 2009

🙂 v piestanoch sa nastastie tolko neplati za lekara, tak ja som si zajednala... mala som aj epidural, velmi mi pomohol a bola som rada, ze som si ho dala.

misss
18. dec 2009

ja som bola bez epi..nechcela som ho a ani na 2x si ho nedam..dalo sa to vydrzat aj bez toho..

Botis: kolko si mala, ked si cakala prve??

romaroma
18. dec 2009

fakt? ja som sa tak velmi bala, ze som potom dakovala, ze ho mam. mala som co robit aj bez toho, stale sa mi chcelo odpadnut, mne cele tie pripravy okolo toho nahanali strach. vedla mna rodila druha zena, tak este aj to ma desilo.

misss
18. dec 2009

no, vedla mna bola jedna, ktorej chodili epi stale dostrekovat..inak, kolko si rodila??kedy a ako ti to všetko začalo??

romaroma
18. dec 2009

o stvrtej rano mi odtiekla voda, tak sme vyrazili, o dakej pol deviatej ma dali na salu do kresla, pichli mi atb kvoli streptokokovi, robili priebezne vysetrenia, dali mi tam loptu a ta. maly sa narodil o 14.20, ale kedze som nemala bolesti, tak fakt pohoda. neprijemne boli tie vysetrenia, to som aj zjojkla. sitie som ani necitila. a ty?

misss
18. dec 2009

mne zacali kontrakcie o 2 rano..este sme sa neponahlali, lebo boli každych 10min..okolo 5:30 sne prisli na Urgent..zobrali na na salu, tam na cakacku..porobili mi vysetrenia, klystír..neskor mi praskli vodu a o 12 ma odviedli na porodnu salu..ja som ani nevladala sediet na lopte, lebo ked sme dorazili, tak som mala kontrakcie každé 4 min. a do dvoch hodín každe 2-3 min..na sale som už dostavla mikrospánky od unavy, ale potom mi pichli infuzku a potom už v pohode..šitie som tiež necitila a nastrih už vobec nie..malý sa narodil 14:08..

romaroma
18. dec 2009

som ale rada, ze to mam za sebou...ja ani poriadne neviem, co je kontrakcia, rano som dake slabsie zazila, ale to bolo asi ozaj nic. mam uplny respekt pred zenami, co to zvladli cisto bez epi. fedor zacal mat usmievave obdobie, tak ma to este viac cele bavi. predtym si pracovala, alebo chodila do skoly? ja som prerusila studium na jeden rok, celkom mi to aj zacina chybat.

weronyca
18. dec 2009

kdezee, ahoj no ja som o kusocek mladsia mozno tak o rok. v ktorom si tyzdni? ja v 36🙂

weronyca
18. dec 2009

kdezee a navyse, ja budem byvat tiez v karlovke 😉 😉

misss
18. dec 2009

ja som tiez rada, že už to mám za sebou..náš Tomáško sa tiež stále smeje..taký je zlatý..8o))..ja som pracovala ako asistentka marketingového oddelenia vo farmaceutickej firme..tiez mi ta robota celkom chýba..ale drobčeka by som nemenila..8o))

romaroma
18. dec 2009

och o výmene tu nikto nehovorí 🙂, mňa jediné čo štve, že nemám materskú, len ten slabý rodičovský príspevok (čo stále vlastne nemám, lebo to ešte nevybavili...). veď sa snáď do tej školy budem môcť vrátiť.. a bývate sami?

chymenitta33
18. dec 2009

Ahojte maminky a tehulky ak by ste chceli mohli by ste kuki aj do našej tímy rady Vás uvítame🙂Tam su tiež maminky z BA, Pekný večer 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

weronyca
18. dec 2009

HIHI pozeram,ze sme sa tu stretli vsetky BAIV 🙂

botis
18. dec 2009

no ja som otehotnela ked som mala 18, to som akurat zmaturovala a v 19stich sa mi narodila mala. este som sa stihla za ten cas vydat, v piatom mesiaci... ked mala malinka 2mesiace tak som nastupila na VS externe a chodim aj teraz a som velmi rada, ze som to neprerusila lebo potom neviem kedy by som sa k tomu dostala.
mna tiez trosku stve, ze nemam matersku ale zas kym dokoncim VS deti mi uz pojdu do skoly tak mozem ist kludne pracovat 🙂 aspon my sme si to tak naplanovali 🙂 a zatial sa to da aj ked je toho dost, ale myslim, ze teraz toho zvladnem viac ako v 30tke

romaroma
18. dec 2009

to urcite, ze viac zvladneme! 🤐 na mojej skole nie je moznost externeho studia, to by som si skolu neprerusila. ale tak snad sa mi to podari. ja si inak neviem predstavit, ze by sa mi dieta postastilo v osemnastich. ja si uz teraz pridem nesmierne mlada, nikto v okoli nie je v podobnej situacii a malokto sa na take nieco v dohladnej dobe chysta. ale tak evidentne sa to da zvladnut...

botis
18. dec 2009

sa mi zda, alebo bola tema presunuta?? nevedela som to najst...
sranda je, ze ja som to predtym nikdy neriesila, ked som porodila tak sme sa odstahovali a teraz zijeme sami. a to som nikdy nejak nevarila ani nejak extra doma nic nerobila...ale teraz to vpohode zvladam vratane varenia co som dost prekvapena 🙂 a som rada, ze byvame sami, aj ked mamina by bola asi kludnejsia keby sme ostali u nich. ale ja mam vlastnu rodinu tak sa s tym musi vyrovnat, ved raz by som aj tak odisla...

romaroma
18. dec 2009

tak to je skvele, ze byvate sami, podla mna by to malo byt tak. my sme tiez sami, sice v pomerne priestrannej garzonke (znie to smiešne), ale aspon tak. s tym varenim to mam rovnako, nemame vsak ruru na pecenie, takze to mam o dost ulahcene (alebo naopak...) mna minule ucil moj svagor zehlit s naparovacou zehlickou....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre