icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

timinka1984
10. mar 2015

@baska29 ja som v northamptone 🙂

janedoe
10. mar 2015

@ninan2 Ja som mala teraz v lete MA. Ale mne v 7 tt este nevedeli co a ako, tak si ma nechali v nemocnoci na pozorovanie, lebo som mala silne bolesti brucha, ze som nevedela chodit. No a za ten tyzden a pol, co som bola v nemocnici, sa babo uz takmer vstrebalo. My nemame ziadne babo a prisli jedine na to, ze mam trosku zvyseny antiprotrombin ci co a daku mutaciu genu MTHFR, ale je caste. No a prekonala som asi v case tehotenstva (podla protilatok) cytomegalovirusovu infekciu, tak kto vie, co z toho za to mohlo 🙂 Teraz to snad dopadne lepsie 🙂

mkado
10. mar 2015

Ja idem k lekarovi vo stvrtok. Tak ma objednala sestricka, ze aby lekar popozeral,ci je plod umiestneny spravne.

saxxxana
11. mar 2015

@bona12 Vsimla som si ze mame prve babo podobne 🙂 a druhe bude asi tiez. Kamoska mi vravela ze sme to zle naplanovali mat druhe do zimy, ze ked pojdem s oboma von obe naobliekat ze to bude horor. Teba este nestihol nik strasit? 🙂 Najhorsie ze my sme sa ani snazit poriadne nezacali, ani pri prvom ani pri druhom a uz to bolo 🙂

jana0706
11. mar 2015

ahojte babule, tak sa k vam - aj ked zatial tiez len tak opatrne - pridavam...podla testu viem uz dlhsie ze som tehu, ale vcera som bola u dr. a potvrdil siedmy tyzden - podla MS 6plus5, podla velkosti 6plus2 a srdiecko pekne bilo...mala som trochu obavy lebo ta posledna "MS" bol vlastne samovolny MA v januari, nejako sa nam ani neviem ako zadarilo hned bez toho aby som dostala MS, ale dr. vcera povedal ze to nevadi...

janedoe
11. mar 2015

@jana0706 tak len tak opatrne gratulujem 🙂 Sme tu minimalne este dve po MA a silno verime, ze tentoraz to vyjde na 100%. Ine si ani nepripustame 🙂

jana0706
11. mar 2015

@janedoe presne, ani ja si nic ine nepripustam 🙂

ninan2
11. mar 2015

@jana0706 tak to je super, gratulujem.... Nám sa podarilo po druhej MS po MA (ale to bola kyretaz v 10 tt...). Dúfam že teraz bude všetko OK...

jana0706
11. mar 2015

@ninan2 super ze tak rychlo, tiez gratulujem 🙂 no ja som bola do nemocnice tiez prijata na kyretaz, ale kedze sa to den predtym super same rozbehlo tak tam sa lekari poradili a mohla som ist domov bez zakroku...bola som v 6tt, ale plodik sa prestal vyvijat uz skor, mal velkost max 5 tt, od zaciatku som tusila ze to nie je dobre, kedze teh. testy boli aj v case meskajucej MS len taki duchovia, az po tyzdni nabehla aka taka ciarka, cize bolo jasne ze HCG velmi nestupa...

jana0706
11. mar 2015

@janedoe @ninan2 a kedy mate termin? ja predbezne 1.11. - tak nejako som si to aj ja vyratala aj Dr. to potvrdil vcera...

janedoe
11. mar 2015

@jana0706 tak ja az okolo 15.11. ale to len podla tehu kalkulacky, lebo k dr. pojdem az v aprili.

verca
11. mar 2015

jeeeej, takto pred rokom som zistila, ze budeme 5 ;) drzte sa baby ;) ale to rychlo leti ;) o rok budete mat doma 4 mesacne babatka ;)

bona12
11. mar 2015

@saxxxana hej asi jeden mesiac je rozdiel 🙂... Vieš co mna ani nie a je mi to fuk, podla mna to výhodu že aspon veci veľkostou budú sedieť a ked začneme chodiť s nimi von budú pomaly aj Vianoce a tak snáď nám aj niekto pomôže :D..ono podla mna zase to malé babo nie je taký problém obliecť, dat do fusaku a ideš..asi je vyhodnejsie mat ich v tomto ohľade niekedy na jar, či leto...ale to si nevyberies a dôležité aby boli zdravé, to ostatne budeme musieť pár mesiacov vydržať ;)

baska29
11. mar 2015

Baby jak sa dnes citite?ja som dnes taka leniva ze este lezim v posteli 😳 normalne sa neviem z nej vyhrabat

bona12
11. mar 2015

@baska29 ja zatiaľ normálne, zatiaľ ako keby som ani tehu nebola, akurát večer som totálne k.o...ale to bude z toho môjho malého šintera, stále by len behal sem a tam :D

saxxxana
11. mar 2015

@baska29 jujj to sa Ti zije....moja mala je 4.30 hore a do obeda ocko nezazmuri a ja ju po byte nahanam ako zombie...

bona12
11. mar 2015

@saxxxana tak som inak rada,ze sme na tom podobne..lebo co som pozerala,vacsinou tu maju baby uz vacsie deti ako my 🙂

baska29
11. mar 2015

@bona12
@saxxxana ja som mala vcera strasnu migrenu cely den tak mozno aj preto,v noci dobre nespim stale sa prehadzujem,budim a potom som rano unavena.Idem von trochu,na nakup a pre malu doskoly aspon sa rozhybem.

saxxxana
11. mar 2015

@bona12 s vacsimi je to isto lahsie, ale my to zvladneme aj s nasimi drobcekmi 🙂 ked si pomyslim ze moja mamina otehotnela so sestrou 4mes po porode.....tak to si ani predstavit neviem, to mi s nasimi uz skoro 2rocnymi detickami to dame lavou zadnou 🙂 Aj ked mam celu rodinku 250km verim ze to dako pojde 🙂

janedoe
11. mar 2015

Baby byvate hladne? Lebo ja so posledne dva dni ale neskutocne nenazrana :D Tieto dva dni mi konecne neni zle, tak asi dobieham tie dni pred tym :D

baska29
11. mar 2015

@janedoe ja ako kedy,v jeden den by som zjedla aj vola a vsetko naraz a vela.Dnes som neni taka hladna,zjedla som toast,banan,kiwi a jablko,dvoje tycinky Dru teraz jem zmrzku.Pri malej som pribrala 7kg ale teraz si myslim ze to bude viac.Kavy ste sa vzdali?ja sa priznam ze som strasne chcela ale jednu za den si musim dat inak mi neni dobre.

trikrat_mama
11. mar 2015

Ahojte, ja sa k vam pridam, zatial len tak potichucky, tajne. Zatial su len dve ciarky na teste. Mam dve deticky, 3 a 6 rokov. A vcera som zistila, ze k nam pride aj tretie. A ako spravnej planovacke deti a ich vekoveho rozdielu, mi toto vyslo nejako mimo casovy plan 🙂 Takze este rozdychavam.

janedoe
11. mar 2015

@baska29 no aj ja.... cez vikend som pomaly len pila a vcera a dnes by som tiez zjedla aj vola :D Ale chutky mas veru riadne 🙂 No ja som sa kavy vzdala uz pri prvom tehu, vtedy mi prestala sama od seba chutit. A uz mi chutit nezacala 🙂 Ale teraz mi prestava chutit aj CARO hehe....

katkas114
11. mar 2015

Ahojte keď mi termín vychádza na 18.11. Ktorý tt som ? Podľa jednej kalkulačky som 4+0 a podľa druhej uz piaty tt tak ja neviem sa v tom zorientovať 😁 ďakujem

ninan2
11. mar 2015

@janedoe ja by som mala mat podobne, 11.11., a doktor tiez asi az zaciatkom aprila...

baska29
11. mar 2015

@katkas114 ja som to tu prednedavnom riesila tiez a baby mi to vysvetlili.Ono ti to tie kalkulacky rataju kazda inak-priklad, ked si napr. v 4tt a ubehnu dalsie 4 dni k tomu, nie cely tyzden, tak uz sa to rata ako 5tt. aspon ja som to na zaklade tochto pochopila spravne ja som teraz 7tt ale v skutocnosti som 6tt a 4 den

zuzicek88
11. mar 2015

Ahojte babulky mozem sa pridat,aj ja mam termin okolo 15 novembra,uz mam tehu potvrdene 2 krat s krvi

katkas114
11. mar 2015

Aha ďakujem

fritschii
11. mar 2015

ahojte tehulky aj ja sa stastnne pridavam testik pozitivny velmi sa tajne tesime akurat som strasne chora a neviem brat antibiotika je mi strasne zle bronchitidu dufam ze to zvladneme drzte nam palce este sa ozvem

baska29
11. mar 2015

@zuzicek88
@fritschii Vitajte baby ako sa super rozrastame ,tesim sa 😊