Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Ahojte, chcela by som sa k vam pridat, opatrne potichucku.. Ze som tehu viem od minuleho vikendu, uz som bola ale dvakrat u dokiho.. Som 5t+5, cize termin okolo 6.11.mala som vcera jemne spinenie tak uz mam aj duphaston nasadeny.. Dufam, ze to bude ok.. Ale co ma potesilo, ako som videla krasny narast medzi tymi dvoma navstevami.. Vsetkym prajem krasne a uspesne tehulkovanie!!! 🙂 🙂
@dancuuul ahoj 🙂 ja som 4tt +3, termin by mal byt 16.11...a uz si bola u lekara?
@ellabella22 uz dvakrat dokonca, lebo som vcera jemnucko spinila tak som dnes zbehla znova k dokimu.. A dnes aom uz videla aj drobca trosku.. Dufam, ze bude vsetko v poriadku.. A co ty?
@dancuuul ja som objednana o dva tyzdne 😉 ked budem 6tt+dufam, ze bude vsetko super 😉 aj tebe prajem prijemne tehotenstvo 🙂
Boli ste už niektorá s termínom 18.11. u doktora ? Nechcem ísť príliš skoro
@katkas114 ja mam cca 16/11 a doktor ma objednal na 24.3, vraj teraz je prilis skoro
@ellabella22 ďakujem nechcela som volať priskoro aj keď som veľmi zvedavá 😉
@janedoe fuu...riadne daleko este to uz budes pomaly v 9tt.
@ellabella22 nooooo..... asi sa zblaznim dovtedy 😀
Ja idem v pondelok ku doktorke,pri prvom mi už v 6tt povedala že už tam krpec je😉
Hm....zavidim, ze mozete ist tak skoro... aj ja chceeeeem 🙂
Ahojte,možem sa k Vám pridať??My sme zatial 6tt,a termin vychádza 6 novembra 😵 😵 😵
Baby,tie ktoré pracujete,kedy plánujete povedať v robote ze ste tehotné?
ahojte, aj ja by som sa k vám od dnes s najväčšou úľavou na srdci rada pridala. Na sone mi dnes doktor potvrdil tehotenstvo a vďaka Bohu je to na správnom mieste...🙂

@fritschii neboj urcite to zvladne,aj ja som si tym presla,najskor taka migrena,ze som si myslela,ze zomriem a potom hrdlo a taka nadcha,ze to nebolo normalne,no uplne hroza,ale zvladla som to,aj ty to zvladnes neboj,len ziadne antibiotika