Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
aj ja prosim o prijatie do sukromnej skupiny.dakujem:)
@decode prosím o pridanie do skupiny. dakujem
aj ja poprosim pridat do sukromnej skupiny. dlhsie som tu nebola a trosku v tom mam teraz chaos 🙂 dakujem
Ahojte , tiez mám termín v novembri . Až teraz som Vás objavila poprosím o pridanie do skupiny.
Ďakujem
@martinka_hr u mna v 17tom nebolo vidno pipika na sone, podla coho doktor usudzuje ze to bude dievca, ale na 100% to potvrdi az na dalsej poradni…dufam ze sa uz nic nebude menit, lebo maleho zbojnika uz doma mame a teraz by som chcela nakupovat ruzove vecicky 😀
@jana0706 presne tak aj u mna, pipik nikde, ale na def. urcenie este skoro.. Tak musime len cakat 🙂
prosím o pridanie do skupiny. dakujem
Aj ja prosim o pridanie do sukromnej skupiny
áno, lekár povedal ze sa zdá na chlapca, ale este nie na 100%, som tiez v 16 tt
aj ja sa uz tesim na 8.11. 🙂) a prosim o pridanie
mne to vychádza na 16.11 a ja som narodená 17.11 😀 . .... tiež by som poprosila o pridanie
@decode prosim o pridanie do sukromnej skupiny mam termin piatok 13. Novembra. Dakujem
ahojte, aj mne to vyslo na november 🙂))))) bude fajn ak ma tam tiez niekto prida 😎
tak dnes potvrdené, chlapec :(, nevadí aspoň ušetrím na vecičkách
@vankusik29 aj ja😆
Ahojte poprosím o pridanie 🙂 teraz som vas objavila termín mam 6.11.2015 🙂
Ahojte, pridavam sa do skupiny 🙂. Dakujem. Termin mam 23.11.2015, tak snad to stihneme este v novembri ;).
ahojte, prosim o pridanie do skupiny, aj ja v novembri🙂🙂
ahoj dievcata nejako sa nikto neozyva kto by nas vedel pridat do skupiny tak ak este mate volne tak nas pridajte prosim.
mna dnes caka morfologicky utz, vysli mi dost zle trpple testy ☹ tak drzte prsty nech to dobre dopadne
@decode poprosím pridať do skupiny novembrovčiatka 2015
@martinka_hr ako ste dopadli? nam vcera potvrdil dr dievcatko 🙂

Ahojte, ja sa tiez pridavam, mam termin 10.11. 🙂 Prosim tiez o pridanie do skupiny.
Baby tie co ste cca v 16tom tyzdni, bolo vam uz vidno pohlavie na sone? (hlavne ci uz niekomu bolo vidno "chlapca" ma zaujima.. 🙂))