icon

Novembrovčiatka 2015

linda4444
19. feb 2015

Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?

alusiatko
12. mar 2015

@ vlasta80 tak mne 6 tyzden ukazala aj tehu kalkulacka aj potvrdila dr.podla sona 😵

trikrat_mama
12. mar 2015

@lauri Aj moje malo byt povodne decembrovciatko 🙂 Uvidime, ako to tentoraz vyjde. Ale hlavne, aby bolo zdrave. Ja som svoje dve deti poctivo planovala, zdrava vyziva, doplnky vyzivy a pod. a teraz to prislo nejako neplanovane. Aj ked na druhej strane nie som ochudobnena o moment prekvapenia 🙂

Je tu niektora z vas, ktora ide po kratkej dobe opat na matersku? Ja som bola doma do konca 2013, ale popri tom som aj pracovala z domu. A teraz neviem, co s pracou...

alusiatko
12. mar 2015

@lauri a aku znacky chces brat tej listovky neskor?

blevka
12. mar 2015

Caute baby, tak sa k vam dnes po pozitívnom tehotenskom teste pridavam aj ja. Este som trochu sokovana, kedze sme to neplanovali tak skoro. Vedla mi tu totiz spinka 15 mesacny huncut a neviem si zatial vela veci ako budeme potom fungovat predstavit, ale verim, ze nas caka vela radosti.

zuzicek88
12. mar 2015

@lauri dakujem krasne

janka_26
12. mar 2015

ahojte, opatrne sa pridavam aj ja. vyzera to na 6 tt, vcera som volala doktorovi a sestricka ma objednala az na 7.aprila, kedze vtedy som mala ist na preventivku. asi sa dovtedy zblaznim. v robote som sa dlho neohriala, bola som doma do konca roka 2014, takze som v robote len 3 mesiac. ale verim, ze tam dlho nebudem a vsetko pojde tak ako ma 🙂

zuzicek88
12. mar 2015

@janka_26 Ahoj no to ti teda verim,cakat do 7 aprila je dlha doba,ale ked chodis do prace,tak to ti rychlo ubehne,neboj

baska29
12. mar 2015

Baby vy ste sa teda rozpisali 😄 tesim sa zas novym kockam a vitajte,ja som dnes od rana v skole uplne tu zaspavam,ked si predstavim ze vcera som vstala este len o druhej z postele 😂 unvena som stale az mi to ide nanervy,stale zivam dnes som si prvy krat nedala kavu a neviem teda ci vydrzim 😔 stale nieco zobkam a zavisla som na Dru tycinkach.To ze cakame mimi viem len ja,priatel a vy 😊 chcem pockat aspon do toho 12tt a potom to povedat rodine.Tesim sa velmi ze nas je tu tolko 👍

janedoe
12. mar 2015

@janka_26 neboj. Ja idem k dr. az tyzdem po tebe.Vydrzime 🙂

ajulcca
12. mar 2015

Ahojte baby, tak pridávam sa aj ja. Práve ma objednali na potvrdenie tehu na budúcu stredu 18.3, tak sa teššším a dúfam, že bude všetko ok. Rovnako to prajem aj každej z vás. 🙂

ellabella22
12. mar 2015

@ajulcca cauko ahoj 🙂

ajulcca
12. mar 2015

@ellabella22 ahooj, kedy ti vychádza termín, podľa kalkulačky mne na 17.11 - asi budem mať revolucionára alebo revolucionárku 😀

katkas114
12. mar 2015

Baby neviete kde nájdem kalkulačku co mi vypočíta od kedy do kedy je ktorý trimester ?

katkas114
12. mar 2015

@baska29 ďakujem no ja som chcela aby mi to vypočítalo presne na mňa 😊

ellabella22
12. mar 2015

@ajulcca mne 16.11 😎 uvidime

katkas114
12. mar 2015

@dancuuul áno ďakujem 😉

lauri
12. mar 2015

Ahojte, akurat mi volali od gyn, hned sa vam musim pochvalit 🙂
takze druha krv tiez potvrdila tehu, dalsi kontrola uz s ultrazvukom 24.3.

bona12
12. mar 2015

@blevka ja som na tom podobne,ja mam 14mesacneho 🙂

ellabella22
12. mar 2015

@blevka ja mam 20 mesacneho, ale tiez je to este pre nas take sokantne 😀

evakrupova
12. mar 2015

@blevka ja okrem troch starších 8 mesačnú...asi budem potrebovať dvojkočík🙂, no čo, taký som ešte nemala. Len dúfam, že to nebudú dvojičky🙂

blevka
12. mar 2015

@evakrupova ano, aj ja som si uz tak zbezne preletela surodenecke kociky🙂

blevka
12. mar 2015

@bona12
@ellabella22 Ja viem, ze ludia bezne mavaju deti s takymto vekovym rozostupom, ale ked si predstavim aky rezim sme mali s malym a vlastne stale mame, neviem kde tam vtesnam starostlivost o dalsie babo....asi budem musiet carovat 🙂 No nic, idem stornovat letnu dovcu....esteze som si minuly tyzden nakupila cyklo gate a novu helmu, ze konecne prezijeme leto aktivne :-P

saxxxana
12. mar 2015

@blevka som na tom podobne. Zacala som cvicit, kupila som si permanentku nech do leta som vo forme....asi budem musiet podarovat..;)

saxxxana
12. mar 2015

Baby co mozem uzivat ked ma boli hrdlo a tecie z nosa? Myslite ze sa drobcekovi nic nestane ci mam ratat so vstkym?

sajmonkaf
12. mar 2015

Ahojte,tak sa pridam aj ja....zatial len so styrmi pozitivnymi testikmi,k kekarovi sa len chystam.v oktobri som mala MA,tak sa aj trosku bojim.....

janedoe
12. mar 2015

@saxxxana aj ja 🙂

ninan2
12. mar 2015

@sajmonkaf Ahoj, aj ja (v novembri). V ktorom tt? Tiez to beriem dost opatrne zatiaľ... Viac kľudná budem až po prvom trimestri...

ninan2
12. mar 2015

@saxxxana tiež som od víkendu chorá, treba len dávať pozor na lieky co berieš... Strepsils napr. nemôžeš. Nasivin a Tantum verde hej.