icon

Novembrovky 2017

tonjadabik2
6. mar 2017

Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.

miuska21
15. mar 2017

Ahojte, kedy by som mala ísť ku Dr. ? Nechcem to veľmi uponáhľať.
Momentálne som 4+5tt . Ms mešká 6 dní.
Ďakujem

hydrangeapeony
15. mar 2017

@miuska21 mas este cas. Ja som dnes presne 6tt a vcera som neplanovane boal u gynekol lebo ma dostala nejaka viroza a dostala som od obvodneho ATB tak som sa bola opytat gynekol ci brat alebo nie a on ma rovno aj pozrel a videl iba gestacny vak a malu bodku, ze mam prist o 2tyzdne, ked uz bude mat vidiet srdiecko

kukulova13
15. mar 2017

@hannah_ ja neviem ci sa uz da pri tomto mysliet pozitivne ale snazim sa...nechapem co moze byt zle ked to takto funguje...ja mam ist k doktorovi o dva tyzdne lebo mne este nevidel nic...len krv to potvrdila...

luciatko89
15. mar 2017

@luci5 jeeej tak niesom sama supeeer

luciatko89
15. mar 2017

@martinsimona ahojky 6februara ale ja mam 34dnovy cyklus

luciatko89
15. mar 2017

@luci5 kedy ti vychadza termin?

luci5
15. mar 2017

@luciatko89 ešte som nebola u doktorky na potvrdenie, ale podla tehu kalkulačku 10.11. a tebe? i ked rada by som kebyže skor 🙂

martinsimona
15. mar 2017

@luciatko89 ja som mala 7.2.2017 a 1.3.2017 mi už vyšiel pozitívny test no k lekárovi som sa ešte neobjednávala.Neviem či to nie je ešte skoro....či by vôbec niečo zistil.Tak rozmýšľam či zajtra nezavolám aby ma možno budúci týždeň nevzali.

tonjadabik2
autor
15. mar 2017

ta nechapem toto zeny,, vo februari som nemala ms..ziadnu..ani teraz v marci..zatial.. podla vypoctu mi meska mesiac a pol..a test biely.. kokos nechapem tomu ta co to.. pijem urologicky caj,som v teple,uz ma nic neboli,ta som uz debil z toho..musim spravit dalsi test. ta kazdemu daco ukaze a mne meska mesiac a pol a nic? tomu nechapem..

hydrangeapeony
15. mar 2017

@tonjadabik2 ja byt na tvojom mieste radsej idem k lekarovi, predsa ten bude vediet najlepsie a ty budes mat pokojnu dusu. Niekedy su pripady, kedy test neukaze a potvrdi sa to az z krvi...

tonjadabik2
autor
15. mar 2017

@hydrangeapeony ja sa bojim ist k lekarovi aby mi nezistil nieco zle..napr.. chapes.. bojim sa ze budem chora alebo co..asi este pockam do buduceho tyzdna a bud tyzden pojdem naisto. a este mam jeden zvysny teh.test ta si spravim cez vikend asi..alebo zajtra lebo som taka nedockava ze az..sak ked dva mesiace meska..tak to nieje normalne.. urcite si ho spravim o par dni..lebo ma styri dni bolelo brusko aleze fest.. aj chrbat tak pockam este asi par dni neviem vobec ale bud.tyzden pojdem ku Dr

tonjadabik2
autor
15. mar 2017

baby ako je to s tym cyklom ked ja som mavala tak 33 dnovy..mohol sa posunut a to zapricinilo ze nemam ms dva mesiace?

miuska21
15. mar 2017

@tonjadabik2
Ja by som už dlhšie nečakala ... Neodkladaj návštevu lekára, možno Ti to vysvetlí hneď a nemusíš sa takto trápiť ešte ďalší týždeň.

titianna
16. mar 2017

Čaute novembrovky! Tak som to nevydržala a bola som dnes u lekára 🤓 potvrdil tehotenstvo a videla som malú bublinku ❤
Ináč som v prebiehajúcom 7 týždni. Vy ako?

miuska21
16. mar 2017

@titianna
Ahoj, ani ja to už nevydržím 🙂 ale som iba 4+6tt.
Este tak cca dva týždne počkám a potom utekám ku Dr. 🙂

titianna
16. mar 2017

@miuska21
Este vydrz! Bude to zazitok uvidis 🙂

misinka0611
16. mar 2017

@tonjadabik2 podľa mňa ked ti mešká menštruácia mesiac a pol a pred pár dňami si si robila test kt. je negatívny , na tvojom mieste by som namieto robenia daľšieho ihned utekala k lekárovi. A nie, že bojím sa .. ak máš nejaký problém, skôr či neskôr k nemu pôjdeš a lepšie ísť skôr ako neskôr. Moja mama tiež takto rozmýšlala, ž bojím sa lekára ešte počkám, ešte toto a toto a dopadla zle ! A aj tak k nemu chodila rok nakoniec vkuse ako na klavír. tak ja ked čítam takéto bojím sa lekára tak ma to hnevá. Lekár ti len pomôže.

miuska21
16. mar 2017

Inak dnes ma dosť bolia kríže. Myslíte že to je ok ? 😕

tonjadabik2
autor
16. mar 2017

@misinka0611 Dakujem za tvoje slova. mas pravdu pojdem. ok.. ale drzte mi palce

luciatko89
16. mar 2017

@miuska21 je to uplne v poriadku neboj.mne je dnes brutal zle neda sa mi jest zo vsetkeho ma napina.prsia ma brutalne bolia no konec

mrkvicka060
17. mar 2017

Baby pri synovi som bola u dr az v 10 alebo 11 tt 🙂 chcela som ist v 7 alebo 8, lebo skor je to podla mna zbytocne, ale mala 2 tyzdne dovolenku, takze som nemala na vyber... ale bolo to super, ziadne stresy okolo toho, ze ,,este nic nevidi" a podobne. Hned som videla krasne male babatko, trosku rucky, trosku nozky 🙂 teraz tiez pojdem az tak neskor, okolo 8tt. Nemusite zbytocne skoro sa hnat k doktorovi, ak nahodou nebude este nic vidiet, len vas to vystresuje...

tonjadabik2
autor
18. mar 2017

@hydrangeapeony ajoj ano chystam sa ku Dr tento tyzden urcite..a dam vediet.vsetky priznaky,ms nikde dva testy dva negativa..nechapem.. drz mi palce. a ty mas co nove?

misinka0611
18. mar 2017

@tonjadabik2 Teraz som si uvedomila ze som to to asi tvrdšie napísala ale chcem aby si vedela ze som to nemyslela zle ale práveže v dobrom ta povzbudiť 🙂 Bude to OK, držím palce 🙂

tonjadabik2
autor
18. mar 2017

@misinka0611 ok pojdem k Dr dalujem

matenka
19. mar 2017

@hydrangeapeony ahojky a brala si antibiotika? Lebo mne doktor na zapal mocovych ciest dal s rizikom ze som asi tehotna, vraj je horsie ak by mi to preslo na ladviny, no a tehotna som, dal mi augmentin 375, som bola aj za gynekologom ci mozem, vraj hej, ale aj tak mam zly pocit 😕

hydrangeapeony
19. mar 2017

@matenka ano beriem V PNC 750 su to penicilinove a tie sa mozu vo vsetkych stadiach tehotenstva. Isteze aj ja som mala obavy a kvoli tomu som isla aj ku gynekologovi ci mozem brat a povedal, ze je to mensie zlo ako nechat virus len tak v tele ci si poradi alebo nie. Najradsej by som bola keby to riesit nemusim a nemusim mat atb ale nic nie je dokonale a citila som sa naozaj velmi zle. Nic domace nezaberalo ☹ uvidim 29.03 ci je bodka OK 😉

matenka
20. mar 2017

@hydrangeapeony tak držím palčeky, mne dlho doktor vyberal ktoré mi môže dať
baby pichá si niekto fraxiparin? ja od stredy začínam 😔

tonjadabik2
autor
20. mar 2017

Bambulky moje tak sa stalo co sa malo stat..nestihla som ist ani ku Dr mala som dnes depky a vsetko a prisla teta MS..tak dobre aj tak ja som spokojna a stastna a ideme dalej. Vy sa drzte a bruska nech rastu a Dakujem ze ma lubite a ja lubim Vas. Pa a Cmuk

matenka
21. mar 2017

😢

sunshine36
21. mar 2017

Ja som si od piatku začala pichať fraxiparin... manžel mi začal pichať, lebo mne je hrozne zle, nemôžem injekciu ani vidieť... neviem, ako to zvládnem celé tehotenstvo, ale kôli maličkému to musím vydržať... držím palčeky