Novembrovky 2017
Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.
@luciatko89 paralen by mal byt v poriadku, ten klasicky
@matenka dakujem 😘
@luciatko89 ja som bola pred tyzdnom naozaj zle az tak ze som dostala medzi 5-6tt atb penicilinove najslabsie ake existuju a gynekolog mi povedal ze tieto penicilin atb a paralen sa moze 😉 na hrdlo pomaha kloktat mierne teplu slanu vodu...
@zafir01
@matenka
@zuzkacik11 kocky je aj skupina iba Novembrovky2017 staci ak si zadate termin porodu nejaky november a ste tam 😉
@hydrangeapeony ja si nechcem zatial zadavat tt lebo ma tu osobne ppzna zopar ludi a nechcem aby sa to este vedelo 😕
@matenka ja mam inkognito nick, nemam tu ziadne info o sebe, cize sa nebojim, ale vzdy je lepsie v sukromke, uz som bola v niekolkych temrinovych skupinach , a sukromne boli vzdy lepsie , take dovernejsie .. u nas to tiez nevie nikto zatial , len manzel, kolegina jedna, a dnes volala segra, ze je tehu, ze ma vtedy a vtedy termin, a tak som aj ja jej povedala, a mame spolocny termin
@matenka ak mas na to priestor a cas pozvi potom aj baby tu z fora do tej sukromky a potom sa uzamkne tato komnukacia adminom a ak nie ste v tej oficialnej Novembrovky tak tam mozem dat ja odkaz na sukromku 😉
Kocky aj ja som za sukromku. Tiež si ešte nechcem zadávať tt do pasu, sme predsa ešte len "čerstvo" tehotné, má to čas. A teším sa ako nás tu pribúda, pekných pár mesiacov si budeme mať o čom pokecať 🙂
@matenka to by bolo super
Baby piste mi kto tam chce
Vlozila som prispevok aj do oficial skupiny, ktoru vytvoril MK podla zadania TP... mozno sa budu chciet pripojit dalsie damy 😉 https://www.modrykonik.sk/group/9456/
😉
Tak odchadzate z tejto skupinky? Skoda.. To mi je luto.. Inak baby co mate nove?
@matenka aj ja
Aj ja chcem! 🦋
@matenka bola by si taka zlata a pridala i mna
uz tu nieje nikto??? vsetky ste ma opustili?
Prosim aj mna pridajte do sukromnej. Termin mam 10.11. Dakujem.
Aj ja si prosim pridat 🙂
Ahojte, tak aj ja sa pridávam k Vám 🙂 Síce to ešte nemám oficiálne potvrdené ale ms 20.03. (kedy mam aj narodeniny) neprišla a testiky su pozitívne 🙂 normálne som neverila vlastným očiam, lebo zrovna tento mesiac som manželovi vyplakavala, ze sme presvihli ovulku 😀 a kukajte co z tohi vzišlo 😊 PS: ani som si test neplanovala robit, ale na 20. DC som bola na endokrinológii na testy a minulu stredu volam na vysledky a doktorka ze panebože vy ste asi tehotná, mate vysoky progesteron... A ja ze to asi nie 😀 manžel vravi, ved urob test a uvidíš, hovorim mu ze je este skoro (ms ma prist az pondelok) a samozrejme mi to nedalo a hned vo štvrtok rano som uz testovala a uz tam svietila čiarka... 😊

Babulky neviete ci mozem paralen?nejak ma zacalo bolet hrdlo a hlava...nechcem ublizit babatku a chcem byt rychlo fit...