Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
jej kolko novych tehuliek!!!vitajte! 😉 😉 😉
tak najprv som sa nemohla dockat kym niekdo novy napise a teraz to tu fici jak besne.... 🙂 🙂 🙂nadhera...
michelle24, stojdulka, rosannar gratulujem a drzim palce 😵 😵 😵
vejinka a chcela by si mat dve?tvoje sono vyzera krasne 😅 😅 😅
ja mam na sone iba ciernu bodku...hmm 😨
zajtra ideme zase dokimu asi na krv a pipi zaniest...
veronika1, klik a mas ho tam... 😉
baby, dakujem vam vsetky za kazdy hlas, ste super, dufam ze naozaj budem patrit do tejto temy.
vsetkym drzim palce nech nase bruska krasne rastu 😉
pekný večer... 🙂
ahojte kocky, drzim vam vsetkym palce, ja som z augustoviek a ako rychlo tie dva mesiace usli, ked su ti uz oktobrovky 🙂
ikon- velmi ma tesi, ze si znova tehu, to je spica, dufam, ze tuto to tu dokoncis a nikam dalej nepojdes 😉
dobre ranko vsetkym, tak ja sufam ze sa k vam pridam, zatial mam este len poz.test ale ciarka silnie a TP by mal byt 18.10. tak nam prajem vsetkym pohodove tehu 😉
baby, mozem vas aj dnes poprosit o hlasky? zajtra ta sutaz uz konecne konci, tak podom dam vediet, ze ci pomohli 😉
vopred dakujem za kazdy hlas.
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=8e...
ahojte baby, drzim vsetkym prsteky,hlavne nech je vsetko v poriadku 🙂 🙂 🙂
kathi76 dakujem podobne 😅
veronica 1 je tam 😉
rosienka dakujeeeem
Jeej ako sa to tu krásne rozbieha 😅
Už som tu dávno nebola, lebo mám zápaľ priedušiek a tak sa poctivo liečim, ale už je to lepšie.
Dúfam, že malej žubrienke to moje kašlanie neublížilo 😒
Taak sa všetci držte 🙂
ahojte, tak ak mozem pridam sa aj ja, termin mam 10.10.2010 😉
sue drž sa, nech si čím skôr zdravá....
figurka krásny termín 😉
dobry vecer vsetkym...tak asi som to skoro zakricala, dneska v noci moja slepacia polievka skoncila v zachode...hmm ☹ ☹ ☹ tak mi je este cely den strasne zle...davam si homeopaticke gulicky a ked to neprejde,tak si nabuduci tyzden vypytam nieco od doktora...dneska mala ist mala na karneval a ani namalovat som ju nevedela ,tak sa mi ruka triasla 😖 😖 😖
sue33, skore uzdravenie ti prajem 😉 😉 😉
figurka.m vitaj a mas fakt bohovsky tp.... 😵 😵 😵 pekne cisielka
ahojte baby aj mne je zle ako konovi...vsetko mi smrdi je to neznesitelne..furt vetram ale aj tak ma natahuje cely den 😔
ahojte...mne vobec neni zle...len som strasne unavena,nechuti mi jest a prsia ma bolia... 😒
v utorok idem ku doktorovi...dufam ze bude vsetko v poriadku...
ozaj odkedy by sa na bruchu nemalo spavat....vie mi niekto poradit... 😉
matamisi , mne tiez nie je velmi zle, stale som ale priserne unavena,nic nevladzem len polihujem....ja na bruchu nelezim, nejako sa mi neda, dokonca aj na chrbte sa mi zle lezi, akoby ma tahala maternica, aj ked je to este nemozne, spim len na bokoch. Podla mna na bruchu mozes spat dokedy budes vediet, sama casom zistis...
ja viem len na bruchu spat...skusala som uz aj na boku,ale neda sa mi... 😖
uz som si myslela,ze som nejaka divna ked mi ani zle nebyva... 😒
jedine ma napina ked si umyvam zuby-strasne... 😅
baby budte rady,mne zacalo byt v 6 tt zle a trva to doteraz ☹
ahojte, tak aj ja sa k vam pridavam, ak mozem 🙂 My mame termin 6.10.2010
ako pozeram, tak je nas tu vela v 6tt co sa tesim 🙂 Aj vas tak velmi bolia prsia a v podbrusku? Podbrusko uz nie tak velmi ako na zaciatku, ale sem tam este pride taka chvilka,ze to boli dost. Hlavne sa mi neda spat na bruchu lebo ma bolia prsia a brusko ma boli ak mam pokrcene nohy ☹ takze najst si polohu na spinkanie je pomerne tazke, ale ucime sa spat na chrbte, co je asi aj dobre si na to zvyknut uz teraz. Je tu niekto kto je v zahranici??
ahojte, tak mne nieje vobec nic, len prsia pomaly rastu a su trochu citlive, ale inac pohoda, ani sa mi nechce verit, ze som tehu 😅 pri predoslych tehu sombola ako macik, len by som spala, nevladala som ani oci otvorene udrzat, bolelo brucho, prsia....keby som nemala uz zmerane HCG ani neverim, ze som v tom 😀
vitaj emily, ja som sa pri synovi naucila spat na boku hned, mne sa na bruchu lezat nedalo, no a odvtedy spim len na boku, teraz by som uz zase nezaspala na bruchu 😉
figurka ty si bola viackrat tehu? nejako som nepostrehla....
emily s tym lezanim na chbte by som nesuhlasila, posledne mesiace sa to neodporuca, aspon ked ja som bola tehu, tak mi lekarka vravela, ze sa tlaci na nejaku cievu ci co a ze je horsie zasobovanie baba kyslikom 😕
inak ked som este patrila k augustovkam, tak tam si baby velmi pochvalovali kojenecky vankus na spanie,od sameho zaciatku tehu, vraj je to super vecicka na spani....ja sa to vsak bojim este objednavat, aby som nieco nezakrikla...
ahojte...emily aj ja som v zahranici...a ty kde si presne... 🙂 uz to mas aj od doktora potvrdene...ja idem az v utorok... 😵
mne tiez neni zle,len ma prsia bolia a unavena som....
figurkam, dakujem za privitanie. no aj ja sa snazim spat na boku.
ikon, no snazim sa nespat na chrbte uz ale nie vzdy sa mi to da. Casto sa rano zobudim,ze spim na chrbte a to som kedysi nikdy takto nedokazala spat.
matamisi, a kde si ty v zahranici? Ja som v Irsku. U GP - obvodneho lekara som bola v piatok, iba mi urobil test a zmeral tlak a vypisal papiere do nemocnice a odtial by mi mal prist list s prvym datumom navstevy ( ale ako viem, tak objenavaju az okolo 20 tt na prvu navstevu, tak si vybavujem v sukromnej klinike NT screening, ktory sa robi medzi 12-14 tyzdnom) Tak uvidime.
ja som v rakusku...cooo az okolo 20 tt to je dost neskoro...ja som zvedava co mi v utorok povie...dufam,ze je vsetko v poriadku a mozem este par mesiacov chodit do roboty....uz sa neviem dockat-este dva dni do roboty a budem mudrejsia... 😵
ja rano nemam ziadne brucho,ale vecer som strasne napuchnutu...mate to aj vy...je to normalne... 😒
ahojte baby, tak ja len tak narychlo lebo mi je straaaasne zle.... 😖 😖 😖 uz neviem co mam robit...fakt len lezim no proste sila 😖 😖 😖
vitaj emily327 a drzim palce 😉 😉 😉
aj ja som v zahranici asi blizsie k matamisi som v nemecku...tak vas aj opustam lebo nevladzem ani pisat,taka som slaba...drzte sa vsetky...a to som s taka plna optimizmu zacinala ,ze mi nic nieje a tu ho mas!!!
matamisi, no tu zdravotnictvo je uplne o nicom. Tu sa nerobia ziadne NT screening ani tripple testy nic lebo potrat je v Irsku zakazany tak je vzdy babo ok ☹ takze budem to musiet riesit navstevou sukromnej kliniky. No mna dost k veceru poboieva v podbrusku ale to je asi normalne ale napuchnuta nie som. Iba sem tam hnackujem pocas dna. Ale ze aj to je normalne v tehu, bud zapcha alebo hnacka, tak asi lepsia hnacka ako zapcha 😀
dufam,ze ja to nezarieknem,ze mi neni zle... 😝
kathi a kde si v nemecku...ja som v zillertali v rakuskych alpach... 🙂

aj odo mna mas hlas 😉