Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@evikaba no mne zatial zle neni ale mam zvecsene prsia a sem tam mi vytecie ta tekutinka z prs.maternica ma neboli ale sem tam ma pichne na vajecnikoch.ja to hlavne vidim na mojej pleti a na rukach tiez kazde tehotenstvo mi stmavnu chlpky pod nosom neni to vidno ale ja ked sa divam blizko do zrkadla ja ich tam vidim a ked som si to vsimla pri prvom tehu tak som sa skoro rozplakala ze budem ako chlap ale ked nad tym nerozmyslam tak mi to nevadi ved to vidim len ja v zrkaldle.tiez sa mi meni pupok a taky zvlastny pocit ako keby ma tam steklilo alebo co.
ahoooj,ja mám termin 1.augusta:)
@emilia25 mne pri prvom tehu tiez hovorili ze som chudokrvna ale nebrala som nic, len mi povedali co asi mam jest aby som to zelezo doplnila a pred nedavnom ked som bola so synom na preventivke tak tiez hovorili ze je chudokrvny a dali mu sirup, ale on aj preto ze uz mu je 6r a stale pije velmi vela mlieka a malo je vareneho. Take nieco ako zemiaky, vajicko, ryzu, rezen alebo nieco take nezje. Len ak je nejaka cestovina tak este to, ale inak je to velmi slabe.
@wildluccia34 to je pekny datum 😉 , nam ked sa zadarilo tak to bude 16.8.......moj maldsy syn sa mal v ten den narodit pred 4 rokmi, ale naplanovali mi to na 7.8.
@mima21 jaj ja som musela uzivat tabletky od 8mesiaca az do porodu.a maly mal trosku mensiu vahu 3230g ked sa narodil tiez som ho kojila tak aj pri priberani sme mali trosku problem nepriberal vela ale vzdy aspon toho pol kila ale co to je ked sme to porovnavali s najstarsim tak samko vela zaostaval s vahou.
@wildluccia34 ahoj ja asi 12.8 podla poslednej ms ak nebudem prenasat. zatial to bolo pri kazdom.ale pri 2 som bola aj rada bo sa narodil akurat na nase 2vyrocie sobasa 2syn.tak to bolo take pekne.
@mima21 jaj tak asi pojdes aj do tretice co?moja svagrina tiez uz mala 2krat a 3krat jej odporucili az tak za 10rokov.ja som sla prirodzene a uz po hodke ani nie som behala ako srnka co sa sestricky divili ze ako by som ani nerodila.ja som mala oba dobre porodi a na tom pri druhom pocas tlacenia som v pohode kecala aj s doktorom.len skoda ze v ten den mi pochovavali otca tak som bola rada ze mi ten porod aspon v ten den vyvolali inak by som podpisala aj reverz a sla sa s otcom rozlucit.
@emilia25 to je mi luto.......a preco az 10 rokov, ja som sa pytala mojej doky ci je mozne aby som mala este tretie ked som 2x po sekcii tak mi povedala ze vsetko je mozne ak dvaja chcu, tak som nevahala a hned sme sa na to dali, trvalo to 4 mes. ale to sa velmi nepocita lebo som 2mes. cez plodne dni bola v nemocnici raz s jednym synom a potom s druhym synom na vyber mandli
@mima21 tak to bude chlapček
@lucinka1104 preco si myslis? ved uz dvoch mam 😀 , ale ani tretieho by som nenechala v nemocnici 😀 😀 😀
tak zienky, dneska mi volali z centra, krv je pozitivna 🙂
@mima21 no ked hovoríš že ti všade chýba soľ znamená že maš chuť na slané a u mna sa to potvrdilo ale však každá sme ina ja čakám mrchu zajtra ale tento mesiac sme sa nesnažili a teraz mam mm v nemocnici 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😔

Nie ak to som tehu tak je to moje prve.Vies mi poradit?Mala by som brat nieco ?