Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Aj ja chcem byť augustovkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😖
Dasli testik negativny ach jaj :(....vrrr...kedy ukaze testik 2 ciarocky ?
Ja som prvy test robila asi tri dni pred ocakavanou ms a bol negativny aj ked priznaky som uz mala, a ked mi dva dni meskala navsteva uz bol pozitivny 🙂 takze sa pripajam k augustovkam a dufam ze nas tu este pribudne 🙂)
rapidclean tak nejako sa volal :(
ahojte kocky tak sa k vam pridavam 😀 testik pozitivnejsi ani byt nemoze konecne sme sa dockali druheho drobca 😉
nech to cakanie stoji za to a z toho mesiaca je ten najlepsi 🙂 a uz Ti meska ms? niekedy vraj roznym tempom stupa ten hormon ktory vyrobi druhu ciarocku takze je to velmi rozne.. neboj nic
@manamani1 ahoooooj - aj ja, uvidíme den pred vianocami, či bude test pozitiv. 😉 už sa na tom pracuje, pre istotu sme začali už dnes
@evikaba ten mne vyšiel pozitivny, samozrejme nie teraz, ale v septembri - teraz dufam, že na vianoce bude zase pozit.
@kattarinab ja by som to mala vediet za tyzden, tak dufam ze tam najdem //
@mima21 tak to sa k nam pridas 🙂 mne bolo rovnako, boleli prsia, bolelo podbrusko, asi dva tri dni pred ms ma bolelo brucho ako keby som mala dostat ale nic 🙂 kedy my prist prcha? drzim palce 🙂
@ hoogy mne nastastie zle nie je, dufam ze ani nebude... cakam prve takze fakt neviem co ma caka. prsia lezu z podprsenky aj mne :D a tiez podbrusko pobolieva, obcas kusok picha, ale nic hrozne. Chuti mi slane, ale to aj pred tym, ale teraz asi kusok viac, a unavena som, strasny spachtos je zo mna :D
tak je to podla mna jasne 🙂 uz len sa dockat toho meskania a potom pozitivneho testu 🙂 ale pre mna bol ten tyzden tiez nekonecny...
niekde som citala ze skorym priznakom tehu su leskle oci.......poculi ste uz o tom?

@emilia25 dakujem, velmi dufam 🙂