icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

simik22
1. dec 2011

@emilia25 dakujem, velmi dufam 🙂

emilia25
1. dec 2011

@simik22 a ako sa citis?

manamani1
1. dec 2011

Aj ja chcem byť augustovkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😖

evikaba
1. dec 2011

Dasli testik negativny ach jaj :(....vrrr...kedy ukaze testik 2 ciarocky ?

zumasi
1. dec 2011

Ja som prvy test robila asi tri dni pred ocakavanou ms a bol negativny aj ked priznaky som uz mala, a ked mi dva dni meskala navsteva uz bol pozitivny 🙂 takze sa pripajam k augustovkam a dufam ze nas tu este pribudne 🙂)

mima21
1. dec 2011

@evikaba a aky testik robis? aka citlivost testu to je?

evikaba
1. dec 2011

rapidclean tak nejako sa volal :(

mima21
1. dec 2011

@evikaba hlavu hore, pockaj este nejaky cas a uvidis ze si tam najdes // 😉

evikaba
1. dec 2011

@mima21 je dakujem velmi pekne za podporu :(...to je najhorsi mesiac v zivote :(

hoogy
1. dec 2011

ahojte kocky tak sa k vam pridavam 😀 testik pozitivnejsi ani byt nemoze konecne sme sa dockali druheho drobca 😉

zumasi
1. dec 2011

nech to cakanie stoji za to a z toho mesiaca je ten najlepsi 🙂 a uz Ti meska ms? niekedy vraj roznym tempom stupa ten hormon ktory vyrobi druhu ciarocku takze je to velmi rozne.. neboj nic

mima21
1. dec 2011

@hoogy tak to ti gratulujem.......ja este len dufam ze sem patrim. Kedy ti vychadza termin?

hoogy
1. dec 2011

@mima21 asi 4 august.🙂no drzim palce.

evikaba
1. dec 2011

@zumasi dakujem za potvoru ...ratala som s mala by som byt v prvom trimestri a treti tyzden...len dufam,ze ta mrcha nepriiide 🙂

kattarinab
1. dec 2011

@manamani1 ahoooooj - aj ja, uvidíme den pred vianocami, či bude test pozitiv. 😉 už sa na tom pracuje, pre istotu sme začali už dnes

zumasi
1. dec 2011

@hoogy ja asi 3. august 🙂 tak sme na tom skoro rovnako.. ako sa citis?

hoogy
1. dec 2011

@zumasi joj nepytaj sa 😒 ranne nevolnosti sa presunuli na vecer takze my je na figu. prsia mi asi vylezu z podprsenky 😀 a boli ma v podbrusku. pri malom mi nebolo nic ani zle mi nebyvalo. tak snad to nebude trvat dlho a ty?

kattarinab
1. dec 2011

@evikaba ten mne vyšiel pozitivny, samozrejme nie teraz, ale v septembri - teraz dufam, že na vianoce bude zase pozit.

mima21
1. dec 2011

@hoogy ako dlho ta boli v podbrusku? mna uz asi 2 tyzdne, zacinaju troska aj prsia tak neviem

mima21
1. dec 2011

@kattarinab ja by som to mala vediet za tyzden, tak dufam ze tam najdem //

zumasi
1. dec 2011

@mima21 tak to sa k nam pridas 🙂 mne bolo rovnako, boleli prsia, bolelo podbrusko, asi dva tri dni pred ms ma bolelo brucho ako keby som mala dostat ale nic 🙂 kedy my prist prcha? drzim palce 🙂
@ hoogy mne nastastie zle nie je, dufam ze ani nebude... cakam prve takze fakt neviem co ma caka. prsia lezu z podprsenky aj mne :D a tiez podbrusko pobolieva, obcas kusok picha, ale nic hrozne. Chuti mi slane, ale to aj pred tym, ale teraz asi kusok viac, a unavena som, strasny spachtos je zo mna :D

hoogy
1. dec 2011

@mima21 boli ma asi tak od pondelka. ale tak ako keby som mrchu mala
@zumasi no mne pri malom nebolo vobec zle. tak uvidim a tajne dufam,ze ani teraz mi nebude. praveze spava nie som 🙂 teda troska poobede,ale to je asi unava z maleho.

evikaba
1. dec 2011

@zumasi presne take iste som mala aj priznaky a stale mam strasne bolesti v podbrusku a je tomu skoro tyzden a pol...len tie prsia mam normalne si myslim

mima21
1. dec 2011

@zumasi mrcha by mala byt 7.12. ale mna boli to podbrusko uz as 2 tyzdne , je to taka bolest ako keby mala prist mrcha, ale to som mala tekto aj pri predoslich tehu

zumasi
1. dec 2011

tak je to podla mna jasne 🙂 uz len sa dockat toho meskania a potom pozitivneho testu 🙂 ale pre mna bol ten tyzden tiez nekonecny...

mima21
1. dec 2011

@zumasi ved to, keby to neslo tak pomaly

mima21
1. dec 2011

niekde som citala ze skorym priznakom tehu su leskle oci.......poculi ste uz o tom?

emilia25
1. dec 2011

@mima21 veru veru to cakanie je nekonecne.ja este 5dni teda ms by mi malo dojst 6 tak rano si urobim test dufam ze mi uz vtedy vijde.

simik22
1. dec 2011

@emilia25 ale celkom fajn, len ma napina

emilia25
1. dec 2011

@simik22 tak to je fajn sa tesim s tebou 🙂