icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

Strana
z679
uzabytobolo
22. máj 2013

Ahojte, my máme už 9mesiacov 3týždne, 11kg, už, stojíme a chodíme popri nábytku, aj nejaké modriny už máme, ale veľmi sa nam zhoršilo zaspávanie, bojujeme 3 krát do dna aspon hodku dokedy zaspí, potom už ok, skúšala som aj kontrolovaný plač, ale nevie si zvyknut na samostatné spinkanie a na zaspavanie na rukách je už fakt ťažká, moja chrbtica štrajkuje. zaspí cca okolo 9 a 5,30 sme hore..medzitým jedno nočné papanie.je ťažké ju zabaviť, a do toho separačná úzkosť, stale ma musí mať na očiach, aj na toaletu chodíme spolu...koľko spávajú vaše deti v noci a cez den?a ake finty na spinkanie by ste poradili?

sandrika1986
22. máj 2013

Ahojte, dcérka Vivien má 8 mesiacov, momentálne váži 8770 g .... rastie tiež hlavne do dĺžky. Sedí a začíname štvornožkovať, Mama, tata, baba,dada, de....sa ozýva každý deň. Cez deň spí 2x a stále nám prespí celú noc. Zaspí o 20.30 a zobudí sa o 7h. Dva zúbky už máme vonku a ďalší sa tlačí. Ani sa nenazdáme a za štyri mesiace bude mať už rok 🙂

uzabytobolo
30. jún 2013

Tak, o chvíľu budeme mať 11 mesiacov, už robíme aj samostatné kroky bez držania, džavoceme a aj to spanie sa zlepšilo, len večer ešte robíme cirkus, bez maminy nezaspí, ale je to riadny šinter 🙂

trnka59
31. júl 2013

Ahoj te som manžel gabkostanki kvôli modemu konikovi sa nám manželstvo začína rozpadavat lebo dáva na radi ostatnych s fóra!!!!!!

trnka59
31. júl 2013

ahojte som manžel gabkostanki naše manželstvo stroskotáva kvôli Modremu konikovi lebo dá tu z fóra na radu ostatných žien nože sa hanbiť kto tuto stránku založil!!!! fuj !!!

raspberrykatja
2. aug 2013

@trnka59 ahoj tvoj nazor respektujem mas nanho pravo urcite s nim nesuhlasim a myslim ze toto sem nepatri !

konvalink
2. aug 2013

@trnka59 v prvom rade za rozpad vztahu nikdy nemoze fb,pokec ani ziadna ina soc,siet,disk.forum ani nic.vzdy za rozpad vztahu mozu ludia ,vzdy ti dvaja ktorym ten vztah stroskotova,len ludom je lahsie hodit vinu na niekoho ineho/nieco ine...nezaregistrovala som ze by sa vasa zena niekde stazovala,teda neviem o ziadnych radach,ale to ze vasu zenu spehujete a to co teraz robite urcite nepomaha vasmu vztahu,prave naopak.

lucia795423
2. aug 2013

@trnka59 neviem Vasu zenu osobne nerpoznam, ale ani si nemyslim ze nejaka zena so zdravym usudkom, sa necha ovplyvnit nejekymi radami z diskusneho fora...ono sa treba trosku zamysliet ze preco sa manzelstvo rozpada...urcite to nebude koli konovi mily pane...a zhadzovat vinu nato sa mi zda dost ubohe...a to uz nehovorim o prizemnosti toho spehovat vlastnu zenu...asi tam by trebalo aj zacat hladat pricinu rozpadu...pekny den...

carodejnica
2. aug 2013

@trnka59 súhlasím s príspevkami vyššie, máte právo na svoj názor, ale za problémy vo vzťahu nemôže nikdy internet, ale ľudia, to si treba uvedomiť.. a tiež si myslím, že ak svoju ženu špehujete, že tým rozhodne vzťahu nepomôžete, ale naopak... 😖

trnka59
2. aug 2013

@lucia795423 ja svoju ženu iste ne špehujem s kvor ona mňa ,a neváži si ma vôbec čo penu robím

trnka59
2. aug 2013

@konvalink ja ne špehujem nikoho ale bol bi som rad keby zrušili Modre ho koníka lebo ona si ma vôbec neváži škaredo mi nadáva

konvalink
2. aug 2013

@trnka59 tak stohtomi vychadza ze ju spehujete vy,nakolko vy pisete z ineho nicku na stranku kde chodi ona,a zrejme to robite uz dlhsie nakolko ste registrovany uz od marca.osobne si myslim ze to ze mate problemy nijak nesuvisi Modrym konikom a isto chapete ze modreho konika nikdo kvoli vam nezrusi,a vobec nechapem aky zmysel podla vas ma pisat sem?

lucia795423
2. aug 2013

@trnka59 v podstate si myslim to iste co konvalink, len by som upresnila ze jedine co dosiahnete,ze tu budete vypisovat bude vysmech...lebo moj mm keby toto urobil tak asi by som mu tiez vynadala...rozumiem van v jednej veci, zrejme ste zufaly a zrejme vam na manzelstve zalezi, ale toto naozaj nieje cesta...nuesom psycholog ale otvoreny rozhovor by urcite pomohol...nepoznam vasu situaciu ale cez diskusiu by som svoje manzelske problemy teda neriesila...hlavne by som to diskusne forum neobvinovala...pekny den...

monculka
5. aug 2013

@trnka59 keby ste bol chlap neriesite to takto.je to maximalnectrapne!!!

Strana
z679