icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

nadenka8
9. apr 2011

Ahojte dievčence, rada by som sa aj ja k vám pridala. Včera som bola u dr. a potvrdil moju predtuchu. 🙂 Tak sa vytešujeme. Síce to bol ešte len fliačik a že mam prisť po velkej noci, ale podla tehu kalkulačky som v piatom týždni.

vika34
9. apr 2011

@mariana7537
tak to je fajn,že sa z toho dcéra dostala,mne zobrali vajcovod a na laparoskopii po roku síce povedali,že druhý mám priechodný ,ale bohužiaľ neotehotnela som a roky išli už som mala 37,tak sme to začali riešiť cez IVF,iná cesta totiž už nebola,teraz ležím lebo som tiež už krvácala a modlím sa

komisakpd
9. apr 2011

baby nemyslime na zle veci...ale len na dobre...predsa Boh je Panom zivota...on dal aj moze vziat...ale verime ze vsetko dopadne dobre a my budeme v dec, drzat babo v naruci... 🙂

lucia8688
9. apr 2011

@nadenka8 tak blahoželám 🙂 a vitaj medzi nami 😉

lucia8688
9. apr 2011

@atima no pri prvom som brala mamavita a duphaston a strašne mi chutila všetka zelenina a ovocie 🙂 teraz len duphaston, zeleninu a ovocie 🙂 pritom mi nikdy predtým zelenina ani ovocie bohvieako nechutili teraz sa neviem všetkého dojesť 😉

lucia8688
9. apr 2011

@mariana7537 nič si z toho nerob, hlavne , že sa tešíš ty a nenechaj si to nikým a ničím pokaziť 😉 ja mám kamarátku čo má teraz 41 a ročného syna a poznám zopár žien čo si mysleli, že sú v prechode a teraz majú krásne zdravé deti 🙂 a mimochodom moja babka mala už cez 45 ked sa jej narodil ujo a ten je odomňa o rok starší 🙂

nadenka8
9. apr 2011

ja som pri prvom brala utrogestan, či ako sa to volalo - strašne mi byvalo z neho zle. Celkovo mi bývalo zle prve tri mesiace. Teraz mi dal dr. duphaston a femibion. Pri Linduške som mala rôzne chute. Kapusty som sa nevedela dojesť, muž mal až hlavu v smutku, že som stále kapustu varila 😀 Teraz skôr opačný problém. Nechutí mi jesť.
Vôbec. Ale však hadam sa to rozbehne nejako. Budem mať ešte času priberať.

jania023
9. apr 2011

Ahoj kocky tak ja nakoniec ku vam nejdem,test negat..tie ktore beriete utrogestan,myslite ze ho mam vysadit ci dalej brat a cakat na ms?pride vobec ms ked beriete utros??niekte dom pocula ze vraj nie

vika34
9. apr 2011

@jania023
ak si chodila do Car ,tak utrogestan ber až dokiaľ ti nezoberú krv na hcg

jania023
9. apr 2011

@vika34 nie nechodila som do caru a ani niesom objednana na krvny test musim cakat do ms a ked nedojde tak az potom sa objednat

vika34
9. apr 2011

@jania023
utrogestan si brala teda iba na vlasné rozhodnutie?Ak si presvedčená ,že tehotná nie si tak to vysad lebo to ozaj pribrzduje ms

lenka1803
9. apr 2011

Ahojte! Môžem sa k vám pridať? My čakáme naše prve bábätko 01.12.......
Bola by som rada keby som sa mohla k vám pripojiť....... ???

majka_3
9. apr 2011

Ahojte 🙂 vo štvrtok som sa dozvedela krááásnu novinku 🙂 ani som neverila že to už niekedy vide 🙂 a predsa...vyslo 🙂 teda aspon DUFAM...myslite že sa možem spolahnuť na 2 testy? jeden robeny vo stvrtok druha ciarka slabulinka a druhy testik robeny vcera a druha ciarka uz odosť tmavšia čo ma moooc potešilo 🙂 bolieva ma podbruško ako keby som mala dostat ms,prsia ma bolia zaludok ma pobolieva cela som taka ina... unavena 🙂 myslim že to konečne po 2rokoch vyšlo...podla výpočtu by som mala byť 4tt a 2den. takže dúfam že budem s vami DECEMBROVKA 🙂 🙂 🙂
A inak všetkyyym vám BLAHOŽELÁM buduce MAMIČKY alebo dvojnásobne mamičky ... 🙂

aquila4
9. apr 2011

@lenik_28 no som zvedavá ako to nakoniec všetko dopadne.. tebe to na kedy vychádza?

adetka
9. apr 2011

zvlastne chute nemam... jem vsetko ako predtym... 🙂

ja som to povedala mojej mame... ta to povedala svojej sestre... ta to povedala svojej rodine... a tak sa to dozvedeli vsetci 😖 ... Mirka sa s malou fazulkou v maminkinom brusku pochvalila v skolke... v robote som nikomu nic nepovedala... cakam na koniec 12 tt....

a mne nikdo nenadava, ze mam druhe dieta v 37-ich rokoch... vedia ako narocne je pre mna otehotniet, vynosit dieta... a nikto nechcel aby Mirka bola jedinacik... verim, ze sa mi dieta do nejakych 28. rokoch osamostatni... 😀

lenik_28
9. apr 2011

@komisakpd Ahojky, já jsem u DAnečka brala taky calibrum baby plan a pak u toho druhého těhotenství taky a protože nedopadlo dobře, tak jsem si koupila jiné vitamíny... ale ne proto, že by byly špatné, prostě jsem najednou měla vnitřní pocit, že musím všechno změnit. A má sice stejné složení jako femibion, ale femibion má navíc ten metafolin na zpracování kys. listové a to je hodně důležité.

@mariana7537 Teda to sis něco prožila! Největší strach na světě je strach o dítě a tohle je teda mega strach!

lenik_28
9. apr 2011

@nadenka8 Moooc gratuluji a jsi přesně 5tt nebo už mezi 5. a 6. týdnem? Já jen, kdy něco uvidíme na utz 🙂

@lucia8688 Taky baštím duphaston 😉 Jaké máš dávkování? Já 1-0-1

lenik_28
9. apr 2011

@lucia8688 Duphaston neovlivňuje těhotenský test, že ne?

komisakpd
9. apr 2011

@lenik_28 ja mam tiez duphaston 1-0-1

kormelia11
9. apr 2011

@nadenka8 ahoj pozeram ze mame rovnaky termin 🙂

lenik_28
9. apr 2011

@aquila4 Vychází mi to na 19.12.

lenik_28
9. apr 2011

@komisakpd Snad mu můžeme věřit, viď?

nadenka8
9. apr 2011

@kormelia11 😅 tak nech nám to aj tak vijde. Ja som prvu mala vyvolavanu pred terminom, lebo sa doktorovi zdala moc velka. A nemuselo to ani byť, taka velka až nebola

nadenka8
9. apr 2011

@lenik_28 tehu kalkulačka mi ráta 5+ 4 dni. Na ultrazvuku to bolo u mňa vidno len taku machulku čiernu, to že sa tvori ten amnioticky vak. Že ked dojdem po veľkej noci, že už sa to bude dať nejako aj zmerať a že mi dr. knižku vypíše. Takže asi dovtedy nič neuvidime. 🙂 Mne dal duphaston 3x1. Nie je vam z neho nič? ja sa bojim, že mi bude z neho zle.

kormelia11
9. apr 2011

@nadenka8 tak uvidime ako sa teraz zadari a kedy sa drobcekovia budu pytat na svet 🙂 velmi sa tesim vo stvrtok idem na prve sono dufam ze bude vsetko ok...v novembri som potratila ☹ tak teraz som dost vystresovana ☹

lenik_28
9. apr 2011

TABULKA SOBOTA

gloria9 - ... (24 let) - 7tt, TP 1.12.
lenka1803 - Lenka (... let) - 7tt, TP 1.12.
andu1 - Andrea (30 let) - 7tt, TP 2.12.
sis12 - ... (35 let) - 7tt, TP 2.12.
adetka - ... (37 let) - 7tt, TP 3.12.
vika34 - ... (... let) - 7tt
nemko - ... (... let) - 6tt, TP 4.12. DVOJČÁTKA
kormeila11 - ... (... let) - 6tt, TP 6.12.
lucia8688 - ...(... let) - 6tt, TP 6.12.
nadenka8 - ... (31 let) - 6tt, TP 6.12.
wieruss - ... (24 let) - 6tt, TP 7.12.
mandm - ... (28 let) - 6tt, TP 7.12.
chirabell - ... (31 let) - 6tt, TP 7.-8.12
jenis - ... (... let) - 6tt, TP 8.12.
jana776 - Jana (... let) - ...tt, TP 10.12.
sarias - ... (... let) - 5tt, TP 11.12.
tutulienka - ... (... let) - 5tt, TP 11.12.
mariana7537 - Maja (35 let) - 5tt, TP 13.12.
majka_3 - ... (21 let) - 5tt, TP 15.12.
Luly3 - ... (... let) - 5tt
lenik_28 - Lenka (28 let) - 4tt, TP 19.12.
aquila4 - ... (... let) - ...tt, TP 24.12.
komisakpd
deni26
atima

lenik_28
9. apr 2011

adetka - Nebo tě mám z tabulky tedy vyškrtnout?

lenik_28
9. apr 2011

@nadenka8 Tak to u mě nebude vidět ještě nic, jdu tam přesně v 5+0tt. Ať mi radši ani utz tak brzo nedělá, akorát bych byla nervozní. Loni to právě ztroskotalo na tom, že byl pořád prázdný amniový vak ☹ Tak to nechci prožít znovu a chci vidět rovnou mimi i srdíčko a to mě pak uklidní. Jinak po duphastonu mi není vůbec nic. Je prý stejný jako utrogestan, ale lepší v tom, že po utroši bývá holkám blbě.

mariana7537
9. apr 2011

@lenik_28 Ty si ale šikovnica,ako si to pekne napísala. 🙂

lenik_28
9. apr 2011

@mariana7537 Děkuju 🙂 Je to přehlednější pro všechny, akorát pro vás Slovenky uvažuji, jestli nemám psát místo "let" "rokov" nebo jak to píšete 😀

Holky a ještě mi napište zbytek údajů, u kterých máte prázdné tečky .... a taky co berete za vitamínky.