icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

komisakpd
2. máj 2010

baby neviem ci sa k vam pridam,som este len 7DPO ciarky ziadne, ale vcerami podozrilo vadil pach z masa..neskutocne..tak som si spomenula na prve tehu..to som nemohla prve 3 mesiace ani jest maso...no uvidime tak buduci tyzden

bubush
2. máj 2010

je to super ako sa pomalinky rozrastame..este je casu a casu na januarove/lednove babatka tak si myslim ze sa to este len pekne rozbehne 😉
najdenym drzime palceky aby boli //

bubush
2. máj 2010

hura 2.strana 😀

lucie.krajcarova
2. máj 2010

Miyya, souhlasím, nemusíš odstavovat hned. mně se to naštěstí podařilo, v dubnu jsem to ukončila. kojila jsem rok, a teď se naučil krásně pít umělé, vypije víc než 600 ml za noc a ráno.

Komisa, kdy se narodil tvůj malý? možná je stejně starý jako náš 🙂

darjena
2. máj 2010

teda ale sa nam to tu rozbehlo. petra neboj, budeme na teba mysliet a vysielat ti pozitivnu tehu energiu. mne lekrari dlhe roky tvrdili ze kvoli syndromu PCO budem mat problem s otehotnenim a aj to tak vyzeralo. s partnerom sme sa snazili a snazili a nic. nakoniec sme sa rozisli ale nie kvoli tomu ze sa nedarilo babo. potom som si nasla novy vztah, este som mu aj povedala ze co je vo veci a zrazu sup po piatich mesiacoch chodenia divne pocity a doktor kukal ako puk a iba povedal, ze medicina nie je exaktna veda 😀 tak sme sa sup sup vzali a pred dvomi rokmi na jar sa nam narodila bambula. a doktori zase, ked som sa pytala na druhe dieta, tvrdili, ze kto vie. tak sme si prestali davat pozor v decembri. ale ani som si nesledovala plodne , ze nechame na nahodu a ked to bude dlhsie trvat kupim ovulacne testy... uz aj mam dva v policke nerozbalene...
inac ja som teraz taka unavena, ze poobede normalne s malou spim a dnes sa zobudila skor ako ja. ja by som este potiahla 😉
a mate pekne mena nachystane, ja este netusim, aby sa to trochu aj hodilo k tej nasej tanicke... ale ved este mame casu na rozmyslanie. nahodu je super ze deticky budu v zime, jar a leto uz bude uplne super s nimi. sice tiez neviem do akej bundy sa vleziem... ale dala som si zavazok, ze teraz sa nepremenim na vorvana. pri malej som priprala 17 kilov a teda potom to slo veeeeelmi pomaly dole... no ale som sa nejako rozpisala, idem ja do hajan, lebo o pol siestej budicek mi teraz uz voooobec nerobi dobre... dobru noc dievcata 🙂

zazalienka
2. máj 2010

jej baby ako Vám závidím, že Vás to všetko čaká.. my januárovky 2010 sme takto pred rokom začínali.... 🙄

luccille
2. máj 2010

Ahoj holky, jeste nemam nic potvrzene doktorem, ale mam priznaky, ze bych mohla byt tehotna ... ale nechci nic samozrejme zakriknout, muzu to mit vsugerovano. Boli me hodne zada v krizi a picha v brise a jsem i litostiva, a to practicky zacalo hned par dni po ovulaci a uz to trva pres tyden... je to proste jiny 🙂 Mate to nektera? Ja mam cyklus pravidelny, muzu si podle nej ridit hodinky, na menstruacni bolesti netrpim, jen vzdycky vim, ze ms prijde, ale tyhle bolesti jsou tak 10x vic intenzivnejsi. Testovat chci az ted o vikendu, to budu mit tesne pred ms. Tak doufam, se k vam oficialne za par tydnu pridam 😀

mariadaniela
3. máj 2010

jejej, ale je nas vela, drzim vsetkym palceky, januar este len zacina, este si mnohe najdu dve ciarky. Mna v noci velmi bolelo podbrusko, mala som doslova menstruacne bolesti, dala som si sumive magnezium je to uz ok 😨 Mozno je to z toho, ze som cely den natahovala maleho, bol velmi uplakany, lebo nespal poobede.Dnes volam lekarovi, budem pokojnejsia, ak mi predpise Duphaston. Dobre ranko 😀

miyya
autor
3. máj 2010

áhojte, mariadaniela toto poznám áj já to mávám z náročného dná,ále dávám si už pozor. 😉
já viem,že môžem kojiť,ále bojkám sá trošká.nechcem rádšej riskováť.

komisakpd
3. máj 2010

co nechces riskovat?

darjena
3. máj 2010

miyya u zdravej zeny udajne neexistuje dovod aby nemohla dojcit pocas tehu, ale je to samozrejme aj o tvojom pocite a ako to citis ty. skus sa poradit s nejakou poradkynou pre dojcenie, alebo napis do poradne. ziadne rizika pre dieta tam nie su, teda aspon podla toho, co som ja citala

luccille brucho aj mna pichalo a obcas aj picha a aj krize ma bolievaju, hlavne pri zehleni 🙄 . ale s testom pocaj az kym ti bude meskat menstruacia, lebo dovtedy to test nemusi zachytit aj ked pisu ze su mimoriadne citlive.

maria aj ja mam niekedy dost natahovania sa s malou. ma 14 kg a stale by sa chcela nosit na rukach. tak sme po dlhej dobe vytiahli kociar. ked sa jej nechce chodit, tak sa vezie, bol to boj, ale uz ju fakt nevladzem nosit. a o obdobi vzdoru by som mohla knihy pisat. do kedy toto obdobie potrva? lebo asi osediviem... 😅

miyya
autor
3. máj 2010

hej môj pocit mi vrávi,že s tým rádšej seknem á som áj vegetáriánká á ánemie má trápi od prvého tehu,tákže to sú dôvodý.

idem teráz pediátričke s drobcom,lebo je choručký

luccille
3. máj 2010

Darjena: ja vim, ze se na testu nemusi nic objevit, ale zvedavost mi neda. Uz ted se musim drzet, abych netestovala kazdy den 😉 A s tim brichem a zady jsem rada, ze nejsem sama, doceal dost jsem o tom cetla a nejake holky to proste maji a je to "normalni". Tak uvidim, hlavne abych uz vedela na cem jsem. Jinak vsem preji pekne rano 😀

lucie.krajcarova
3. máj 2010

Luccille, držím ti palečky, ale radím netestovat příliš brzy. on test může být pozitivní, vajíčko bylo oplodněno ale možná se neusadilo... má to smysl chvíli počkat. ale tvým pocitům věřím 🙂 a na kdy by ti vycházelTP?
tak jsem volala na gyndu a příští pondělí se tam mám jít ukázat, těším se.

luccille
3. máj 2010

Me by termin vychazel podle ms na 21.1. myslim. to ti zavidim ze uz jdes k dr, me se to rozlouskne taky pristi tyden ... uz se nemuzu dockat. pak se hned taky objednam.

bubush
3. máj 2010

lucie tak ti ides uz k dr. 😵 to je super aj ja chceeem 🙂
lucci a kedy ti ma prist/neprist mrcha?

lucie.krajcarova
3. máj 2010

Bubu, až příští týden 🙂 a pode mě budu tak 5tt, takže asi nic moc neuvidím..

luccille
3. máj 2010

bubu: ms by (ne)mela prijit pristi ctvrtek. Takze pokud jsem tehu tak jsem konec 3tt. Od vcerejska jeste k tomu jim jak protrzena, se najim a za pul hodiny mi kruci zaludek a muzim si neco dat znova ... jestli z tohodle nebude tehu tak pak nevim co se mnou je 😝

komisakpd
3. máj 2010

lucie pozeram ze ty mas syna o den mladsieho ako ja🙂

bubush
3. máj 2010

lucie - tyzden ubehne ako voda a aspon budes kludnejsia ked ta popozera 😉 aj ked este naozaj nebude toho vela neuvidi
lucci - tak to mas naozaj este cas na test...budeme na teba mysliet nech sa k nam pekne pridas 😉 a dlho sa snazite?

bubush
3. máj 2010

ze nebude toho vela neuvidi 😀 😀 😀 pisem ako madar 😀 😀 lebo sa sustredim aj na ine veci
...nebude toho naozaj vela vidiet...spravne znenie 😉

verunka62
3. máj 2010

ahoj,
Luccile:já měla ducha druhé čárky 9 dní před termínem MS,ale jak píší holky,opl.vajíčko se nemusí uhnízdit a ty dostaneš MS přesně nebo s jen lehkým zpožděním,držím palce aby mrcha nedorazila a ty našla na testu pěknou druhou tlustou čárku
Lucie K.:já jdu také k dr.příští týden,v úterý
plavat s Martínkem jezdíš na Mělník????

jinak teda máte můj obdiv,mít děti 2 roky od sebe bych asi nezvládla

lucie.krajcarova
3. máj 2010

KOmisa, tak to je super! to se mi to bude pěkně pamatovat, jak se jmenuje ten váš?
bubu, jj uteče, jako všechno. to jen když jsem byla těhotná poprvé, tak se vše vleklo 😀
Verunko, ano plaveme na Mělníku, už nám to pomalu končí. na jednu stranu je to škoda, malýmu to jde, ale na druhou stranu je mu tam pořád zima 😖 v Neratovicích to je prostě lepší.. Kde bydlíš ty?

verunka62
3. máj 2010

Luci:bydlím na Mělník,chdoíme na kurzy Aquaclubu Nemo a taky nám je pořád zima 😀
náhodička však

lucie.krajcarova
3. máj 2010

Veru, to jo. my teď nahrazovali v sobotu a viděla jsem tam dvouleté prcky 🙂 jinak chodíme v úterý. koukám na fotky, jestli malého nepoznám. ale asi tam nemáš novější fotky 🙂 kdy plavete vy?

verunka62
3. máj 2010

Luci:ted plaval tatínek,já jen koukala,v září jsem totiž byla těhu a dělala vše normálně i plavčo s malým atd a dopadlo to zamlklinkou,což samozřejmě vůbec nemuselo být z plavání,ale pro svůj lepší pocit jsem mnohem mnohem opatrnější
takže ted ještě v sobotu od 10hod poslední lekce a pak zase v září,pokud budu ok,budu chodit já
párkrát jsme nahrazovali v úterý od 14.30

lucie.krajcarova
3. máj 2010

Veru, tak to se v soobotu uvidíme! my ještě nahrazujeme poslední hodinu! jinak jak ti vychází TP?

verunka62
3. máj 2010

Luci:tak to se těším,že se poznáme,jestli se poznáme 😀
TP asi 3 nebo 5 neměla jsem úplně přesný cyklus-doufám,že tentokrát to klapne

lucie.krajcarova
3. máj 2010

takže budeš mít děti přesně tři roky od sebe?