Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Jej, ahojte! Ako sa to tu pekne rozbieha. Ja mam termin podla vacsiny kalkulaciek 31.12., ale niektore mi ukazuju az 2.1. Uvidime, co povie lekar, mam prist az o dalsie dva tyzdne. 🙂
albao teba poznam z grafov a momentalne z mimina a sledovala som cely priebeh-ako sa vam vlastne zazrakom podarilo otehu 😵 😵 😵 tak drzim palceky - ja som v sukromnej teme s damianou 😉
bubush: dakujem 😵 A ty si grafikovala tiez? 😕
Juj, mam obrovsku radost, v januari kocikujeme!!! 😵 😵 😵 tesim sa! 😀
bubush: a co su to tie sukromne temy?
albi negrafikovala som ale povedala som si ze od tohto cyklu zacnem uz merat lebo som si nebola ista ovulkou aj ked cykly boli pravidelne a keksik vzdy uprostred tak som rozmyslala ci nie je skor alebo neskor no ale vidis nestihla som 😀
akurat som citala decembrovu temu-tam je to pekne rozbehnute - predsa som aj ja na prelome - podla tehukalkulacky som 1.1.tak chodim odkukavat tam ci som v poriadku (podla vasich priznakov 😀 )
a tie sukromne temy - to vytvorili ked menili kona tak si baby zvyknu vytvorit temu ale mozu tam chodit len baby ktore ich zakladatelka uviedla a nemoze tam vstupit nik...napriklad pri tychto je to skoda lebo som chcela smirovat kedze ste blizko mojho terminu
my sme si zalozili temu lebo v "nasich"snazilkach uz vsetky otehu a porozchadzali sa po inych temach a zostali sme asi 5 bab a uz sa nemal kto pridat-uz sme len tak ze sme sa poznali tak sme "prekecli" 😉
ale je skoda napr.zakladat sukromnu temu ked je to pre inych prospesne..to je fakt dobre ak chces byt inkognito a nechcete aby k vam uz niekto pribudol, liezol a otravoval 😉
bubush: jeeej, tak to gratulujem!!! 😵 😵 😵
Tak to si pekne vystihla. Vacsina tychto tem je uzitocnych pre ostatne baby. Aj v decembrovkach uz zalozili nejaku sukromnu, ale ja som zvyknuta z MK aj z mimina na tuto klasiku 🙂 Nejak sa mi tie sukromne kutiky nezdaju, mozno len nezvyk, ale neviem, nejak mi to nesedi. To potom sa informacie stracaju. Ja som pri nasom probleme prestudovala celych 150 stran temy "neplodnost u muzov". Kebyze je to sukromna tema, som nahrata a nemam // 😅
no presne to tym chcem povedat ze mozno hluposticka ale ani nevieme ako to moze niekomu pomoct...niekto sa mozno hanbi a staci preklikat par stran a nemusi sa ani zapojit a hned je o nieco clovek mudrejsi, preto aj mne sa pacia tieto otvorene 😉
tak tak 😵
A co priznaky, uz sa nejake objavuju? 😝
albao už si testla 😀
a s tym terminom...ved aj ty mas pekny 😵
no priznaky - velmi ani nie...trochu ma pobolievaju prsia ale ako kedy a trochu podbrusko ale napr.co sa tyka voni alebo chuti tak to zatial nie...ved ja som kedysi testovala daleko pred ms ale teraz mi 3 dni meskala a neverila som len som chcela mat istotu tak ale ciarocky vysli pekne a potom som si to zopakovala este tyzden po vynechani a to uz bolo ukazkove 😉
a ty mas nejake priznaky?
jeeej bakosko - mas termin ako ja 😵
teraz musim ist - vecer este nakuknem
prijemne tehulkovanie 😉
bakosko: samozrejme 😀 doma mam zbierku siestich testov 😝 pekne tmavli a uz ziadne nemam 🙂 A ty si uz skoncila s testovanim, ci este testujes? 😉
bubush: ja som na tom podobne, pobolieva brusko obcas a prsia su napate, ale tak ako obycajne pred MS. 🙂 Inak nic ... az sa niekedy zlaknem, ci je to normalne? 😀
huraaa mám novú klávesnicu,tak sa mi bude konečne lepšie písať. Ja som práve pre istotu testla a čiarka je silná,tak som spokojná. Doktor mi vravel,že môžem prísť zajtra, pozajtra, že ma pozrie,ale asi to nechám tak. Nech je na isto dačo vidieť, lebo ja som už s prvým zažila nočnú moru s tým,že som tam išla skoro a strašil ma s mimomaternicovým a kazdý den mi bral krv a kontroloval zvyšovanie HCG. ten týžden som riadne panikárila.
A k príznakom ja mám únavu a nočné cikanie 😝 😝 😝
albi citala si tak asi sa k nam prida aj dami 😵 😵 😵 juchuuuuu...nasla este len teraz dve ciarky ale musi predychat 😀
bubush: 😵 viem viem, prave sme ju rpevetrali na emimino.cz 😀 To je sila, co, ze to tak vyslo? Salute, co nam vestila v Grafoch BT sa pekne trafila uz mnohym, aj mne, a predpovedala plodny maj 😵
miyya: tak k nocnemu cikaniu sa hlasim aj ja 😅
Verunko, jdu hned v pondělí. jsem zvědavá 🙂
albi ja som jej napisala ze ked to predycha ked bude uz pripravena nech pride sem a ze si tu aj ty 😀 ona mi napisala sms ze ak sa nudim mam ist na mimino ze daco tam dala a ja som rozmyslala ze co? no mne blbej vobec nedoslo ze tehu test 😀 😀 😀 ja som sa taaaak tesila
salutke som pisala kedysi aj ja este dakedy na jesen-mne vtedy nenapisala presny mesiac len ze by to malo byt ok ze som plodna, jedine co mi povedala ze holcicku 😀 tak som zvedava 😉
ja to cikanie mam cudne vzdy-ja cikam vzdy casto aj teraz takze som nepostrehla rozdiel 😉
miyya a preco ta strasil mimomaternicovym? ja mam ist teraz vo stvrtok. tak teraz neviem... trochu ma zneistuje, ze nie som hladna... pri prvej by som zjedla aj klince a ked som sa nenajedla, mala som krce a bola som nervozna a teraz od obeda ani jest nemusim a prezijem... tak dufam ze je fazulka uhniezdena tam kde ma byt.
ozi baby a sportujete? ja chodim hravat basket, niekto vravi ze mozem a niektori z rodiny, ze ci mi sibe... ale ked sa zatial citim celkom dobre, akurat tie poobednajsie slofiky a bolave prsia... a cikat chodim az nadranom 🙂 aj to sa chcem doktora spytat ze ci mozem hravat basket este chvilu alebo co vlastne mozem robit...
darjena s tym sportom sa asi najlepsie opytat dokyho..neviem je to predsa behanie, skakanie 😒 no neviem ja by som si na cas dala pokoj ale zas nase stare matere na poli robili a tu sme 😀
bubush: mne salutka tiez predpovedala dievcatko 😵 Jej, tak to uvidime, ci jej to vyslo! Som zvedava 😝
darjena: no neviem, je to skakanie, ja by som povedala, ze skor nie, vsak sa spytaj lekara.
albi vsak ak pojde vsetko dobre tak za nejakych 14 t sa dozvieme 😀
no strašil ma ním,lebo utz mu nič neukazoval, ale inak to velmi prehánal.tak som vtedy zistovala,čo všetko mimo obnáša a vraj by som mala velké bolesti a a to HCG by rástlo veeelmi pomalinky.
že 14tt fuuha to si ešte ja zvedavec počkám
darjena, každé tehotenstvo je iné,takže pohodička. 😉
no dufam, dikes za povzbudenie. ale pojdem tam teda vo stvrtok, jednak som straaasne zvedava a tiez sa popytam na veci. no ten basket mi bude chybat 😒
bubush: no ale mna salutka tak namotala na dievcatko, ze uz sama tomu zacinam verit 😅 Uvidime, uvidime, musime este "chvilku" vydrzat
tak ja som teda riadne netrpezlivy clovek ale ked sme vydrzali sa tak "dlho" snazit tak uz kym nam doky povie pohlavie-to uz je malina 😀 inak ja by som velmi chcela tiez dievcatko 😵 u nas vzdy boli sami chalani,bratia,bratranci,synovec...a ja uz chceem babu 😉 samozrejme ze si to nehodim ak bude chalanisko-budeme sa spolu blaznit a robit nezbednosti tatinovi 😝
Prajem Vám krásne dobré ránko. Ja som dnes ako mechom praštená, drobec ma asi nakazil,tak ledva sedím. Tak super, lepšie to ani načasované nemohlo byť. 😔 😔
ahojky, taky se přidávám k těm, kterým bude sport chybět. chodila jsem na aquaerobic a ráda chodím na inliny.. no ale chápu, že to je mírně rizikové..

jj doufám,fakt mám strach ,ale zase na druhou stranu co se mám stát stane se
budem si držet palce příští týden-který den jdeš?