Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Přesně před rokem sem zjistila, že sem těhotná, a ani se nenadám a už je to leden 2011 😕 Tak holky hodně štěstí, zdraví a ať se všechny dočkáte svých drobečků!! Pořádně si to užijte, strašně to letí... 😵
maria hned mi to bolo blizke ked si pisala ze mate doma obdobie vzdoru 🙂
albao ja tiez neviem kam patrim, ale tu sa mi paci a decembrovky su uz rozbehnute, takze proste patrime sem a hotovo 🙂
a ruzove predstavy som mala aj ja kedysi... ale kazdopadne je to supis vychovavat maleho cloviecika, aj ked ta moja divoska mi niekedy uberie par rokov zivota...nedavno si dala do vlasov inteligentnu plastelinu. az taka inteligentna nebola, lebo som jej ju musela povystrihovat. ved pridam fotodokumentaciu...
susan a videla si už bábo, aký máš termín?? ja mám termín vyraátany na tehotenskej kalkulačke...daj si do googla. Od lekára termín nemám. Ale malo by to byť zhodné. Ovulovala som 13. apríla a vtedy bolo čoro - moro 😀 😀 potom som mala 3 dni pichačky,bolačky.to isté som mala pri Miškovi a tak mi bolo už jasné,že asi bude dalšie bábo na ceste. 😵 😵 😵
susann: No ja som si skusila zadat termin do: http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=7 Ale uvidime, co povie lekar. No prave, este som na sone ani nebola, tak aj preto som sa zlakla kvoli tomu spineniu. To vies, prve tehotenstvo a este k tomu take zazracne (lekari davali 0% sancu), takze som trochu precitlivela. 😝 😀 Inak som bola objednana az v deviatom tyzdni, tak mi to vypocitala sestricka pri objednavani.
ja dufam ze mi teraz vo stvrtok spravi sono...
miyya: 😀 no veru, tie posledne tyzdne neviem ako prezijem. Vianoce, Silvester, a pri tom vsetkom zbalena taska do porodnice 😵
darjena: 😀 Tak tomu sa hovori detske napady! Nadhera 😅 😀
Aj ha som si ratala na tehotenstvo academy, tam mi to vyšlo na 4.1. a na wunschkinder.at na 5.1.
Albao, tak to je super že napriek takej šanci sa vam podarilo, davaj na vás pozor 🙂
miyya videli sme akurad nejakú skvrnku, hádam v pondelok bude niečo viac.
susann tak to máme ten istý termín. tak ešte že som dneska nešla k doktorovi
ta teho kalkulacka asi pocita s normalnym 28 dnovym cyklom, ze? podla toho mam idealny TP 29.12. lenze moj cyklus bol dlhsi, takze co? mam si tam priratat nejake 3 - 4 dni? aby som ja este nedostala plienky od vlady za prveho obcana/obcianku 😀
darjena: 😀 Podla mna si tam tych par dni rozdiel musis pripocitat a budes mat januarovy termin 😉 Ale vsak doki ti povie 😉
darjena hej hej...tak ja mám presný cyklus,tak mne to vychádza tabulkovo.aj prveho so mala presne a aj rodit som išla na termin
Darjena hej, tá kalkulačka ráta 28 dnovy cyklus. Keď vieš po nemecky, pozri si stránku wunschkinder.at tam si tiež môžeš vyratat a aj zadať dĺžku cyklu.
Miyya podľa mna by bolo už niečo vidieť, keď mne už 30-teho videl niečo mini.
vydrzim ja uz k tomu mojmu dokimu. nemecky viem len velmi chabo, tak aby som sa nedoplietla este viac 🙂 kazdopadne zosavam tu medzi vami, howk 😝
Baby, máte nejaké príznaky? Lebo mna len prsia boli, dnes trosku podbrusko, ale nič zavratne
no susann ja som bola na gynde 30. aprila a pozrel i ked neveril,že tam bude dačo vidieť a nebolo tam nič vidieť.
u mna je hlavny priznak prsia. ked ma zacali bolet uz som tusila, ze budem teho. a brucho ma pobolieva, a dost mi zacalo vytrcat... takze vyzeram tak nafuknuto 🙄 ale ani pri prvej som nemala nejake velke priznaky. ziadne vracanie ani zmena chuti. jedine sa mi sprotivili olivy. a nejem ich dodnes. a pri malej som bola na sone uz 20 den, lebo som nadsene bezala hned ako mi test ukazal // a uz tam bolo vidno fazulku, tak dufam, ze teraz uz urcite nieco uvidim...
Miyya aj ja som sa cudovala, že sa chce pozrieť, ja som chcela na sono až tak za týždeň- dva, ale sa nedal presvedčiť.
A kedy ideš najbližšie?
Darjena, veru ostan tu, máš pravdu, január je pekný mesiac, aj ja som sa v januári narodila :D
Ja uvidim, co bude vidiet zajtra, vsak budem uz 5tt + 5dni, tak fazulka by mohla byt. Ak teda to spinenie nebolonieco vazne, ale musim byt optimistkou!
A mna cely prvy tyzden - teda ten piaty v tehotenstve - boleli prsia a podbrusko ako pri menstruacii. Ale vsetko tak znesitelne 😉 Teraz uz nic.
nemam nic proti januaru, je to zaciatok noveho roka a mam tam meniny 🙂 a kozorozec je super znamenie, teda tusim to vychadza na kozorozca... hlavne uz nie barano-byka. jeden mi staci na vychovavanie a tak ta tvrdohlavost na tu moju herminu pasuje. och joj.
mna to brucho boli tak velmi asi aj preto, ze mam jazvu po cisaraku, tak ak tam mam nejake zrasty, asi to tak skoro neprestane.
Albao, držím palce aby si zajtra videla vaše vytuzene malinke 🙂
ja som dnes 4tt+5 a v pondelok budem tak ako ty teraz 🙂
albao, veru, nech zajtra uvidis ten maly zazrak 😵
susann: podam podrobne spravy aby si vedela co cakat! 😉 Ale zajtra bude hekticky den, tak mozno az vecerom. Ale dodam infosky. Viem, ze by bola nahoda keby bolo uz vidiet srdiecko, lebo je velmi drobunke, ale teda aspon ta fazulka by tam mohla byt.
tak ja sa lucim dievcata, vyklulo sa sidlo z perin... ideme sa hrat. snad zase vecer nakuknem. packo 🙂
Darjena, tak veľa zábavy ;)
albao, srdiecko vidieť až v 7tt. Ale fazulka malinka tam bude ;)
ahoj darjena!
Ozaj dievcata, co som tak studovala po internete, tak aby sme sa vyhli abytocnemu spineniu a nedajboze krvacaniu, treba jest pomarance alebo grepy. Od dnes jem grep denne 😀 Radsej kysly grep ako ten strach pri spineni, co som mala v nedelu. 😅
Albao, dobrý nápad 🙂 pomarance mám rada
Susan, odkud víš přesně, kolik máš hcg?
albao, to o těch pomerančích slyším prvně, odkud to víš?
Miyya - taky mám doma beránka. a další znamení bych chtěla trochu klidnější. ale pozor, kozorohové mají taky rohy, takže jsou tvrdohlaví. vím, o čem mluvím, taky jsem kozoroh 🙂
lucia ja mám škorpiona. tuším darja má barana. ale muža mám kozorožca,takže som vyhrala na plnej čiare....čo ja si s takými znameniami poradím ja vodnárik 😉

Alba už patríš k nám, no nie?? keby si bola v decembrovka,tak rodíš medzi poslednými a tie posledné týždne by ti sakra pomaly prebiehali. To mi ver. My v novembrovkach 2008 sme už funeli od konca oktobra a skúšali všetky ťahy,aby sme už išli na vec 😀 😀 😀 a stále nás bolo menej a aj my sme už chceli bábatka. No tie posledné mesiace to bola u nás sranda, fakt sme si to užívali. 🙂 dokonca sa k nám pridala jedna oktobrovka, ktorá nie a nie porodiť a vo svojej téme si už nemala s kým písať. 😀 😀 😀