icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

Strana
z377
lerinka
9. máj 2014

@euka210 máš to veselé, to ne/spanie ťa musí unavovať...ale vyrástli nám 🙂 ako pozerám na tejto stránke to už nežije, "pôrod v novembri" už máme za sebou 🙂 ale v novembrovkách - v skupine by si si každý deň počítala čo majú detičky nové 🙂 krásny deň!

euka210
9. máj 2014

@lerinka to je asi sukromne ze?

lerinka
9. máj 2014

súkromné v tom zmysle, že príspevky vidíš len ak sa "pridáš"do skupiny...skús

https://www.modrykonik.sk/group/457/detail/

euka210
10. máj 2014

@lerinka vdaka...som zistila, ze ja tam som 🙂

lerinka
10. máj 2014

😀 no...svet je malý...stretneš aj samu seba 🙂

obrsona
13. máj 2014

Ahojte, ja som sice oktobrovka, ale tam nefunguje verejna skupina... Ak je niektora z Vas regstrovana v DM babybonus, mala by prist zlavova knizka a je tam na konci aj 20% zlava do obchodu Kidmania.eu. Mne prisla, ale ten kupon som niekde stratila. Neposlali by ste mi prosim do IP ake je heslo na zlavu do eshopu? Dakujem velmi pekne 😉

euka210
13. máj 2014

@obrsona no este mi nic neprislo a veru uz som rozmyslala nad tym, ze akosi nic a mama pocit, ze pri prvom akoby posielali castejsie 🙂

obrsona
14. máj 2014

@euka210 pride asi po dovrseni 6.mesiaca 😉
ale pri prvej som dostala aj vzorky vyziv z nestle a teraz nic ☹

poussin
5. jún 2014

@euka210 ahoj euka .. my sme sa s refluxom dost natrapili. Maly vracal oblukom moje mliecko... ja aj partner sme boli neikolkokrat denne ovracany.. a maleho som stale prezliekala. Relux uz takmer nie je. Teraz nam idu zubky.. maly uz dzavoce o sto sest... uz sa zacina premiestnovat.. Je uplne zlaty a Natalka - jeho 3 rocna sestra ho velmi lubi. Vobec neziarli.. maly ju zboznuje .. Ona mu vsetko vysvetluje.. ukazuje mu veci, ktore si ide obliect do skolky, obrazky v knizke... hracky. Proste nadhera. Jedine co ma trapi je atopicky exem, ktory ma po ocinovi .. ten ho mal tiez, ked bol maly.

poussin
5. jún 2014

@vejusa aky je rozkosny. Moj maly tiez robi take lietadielko.. rad si papa nozicky.. a premiestnuje sa po obyvacke 🙂 Pretacat sa zacal velmi skoro uz v 3 mesiaci.. lekarka odpadavala. Teraz sa trosku trapime lebo nam idu ocne zubky .. maly ma hnacky... slinky tecu... a je nervozny.

vejusa
6. jún 2014

@poussin ďakujeme 🙂 my už máme dve spodné jednotky, vyliezli tesne po veľkej noci dva dni po sebe 🙂 od 4m sa pretáča, od 5m sa plazí ako vojak, od 6m si sám sadá a teraz má 7m a už sa postaví pri gauči na nôžky...no mám akčné dieťa, ani chvíľka kľudu 🙂

poussin
6. jún 2014

@vejusa maly je sikovny.. moj sa len trosku zacina plazit..rychlo sa sice pretacal.. ale este nestvornozkuje.. pokusa si sadat.. ale este mu to velmi nejde.. 🙂

basula30
8. jún 2014

@lerinka ahoj..dá sa do tej skupiny pridať prosím tá?..ďakujem🙂

lerinka
9. jún 2014

@basula30 pravdaže, je verejná, keď klikneš na odkaz, myslím, že vpravo hore je "pridať sa ku skupine"...

vejusa
12. jún 2014

@poussin no my máme zasa problém s tým, že síce veľa papá, ale málo priberá...on to všetko "vybehá"...a potom príde svokra a povie, že aký je chudučký a že ona chce, aby mal také valčeky nožičky a záhyby sádielka...tak som jej povedala, že však môj drahý má, môže si jeho postískať 😉

vejusa
23. jún 2014

Môj veľký chlap! 🙂

erika178
2. júl 2014

ahojte. pridate ma do tej skupiny novembrovky 2013? mam 8-mesacneho synceka Majka 🙂 neviem sa tam dostat :(

dadenka111
3. júl 2014

@erika178 ahoj ak si nastavis v profile jeho dátum narodenia, tak ta do skupiny pridá automaticky. 😉

vejusa
16. júl 2014

Ahojte zlatíčka, tak nám dnes vyšiel piaty zub, v priebehu pár dní vyšli obe horné jednotky a horná dvojka...nevládzem už ani dýchať 😖

weronica123
8. nov 2014

Ahojte, hladam kolegynu s ktorou som lezala na izbe na antolskej zaciatkom novembra 2013. Vola sa Veronika H., ma dceru Michaelu a je myslim niekde z okolia Šenkvic. Ak by ste nahodou niekto ju poznali tak ma kontaktujte pls. Zaujimalo by ma ako sa ma. A nemam kontakt. Diky

lusina13
27. feb 2015

Ahojte Novembrovky 2013...🙂

tie ktoré máte chlapčekov a bývate v okolí ulice Šintavská 10 v Petržalke, - chcem sa Vás spýtať či by niektorá z Vás nemala chuť si počas kočíkovania pokecať, detičky by sa pohrali...atd. Nie som totiž "pravá blaváčka" a td nikoho v mojom okolí nepoznám kto má detičky. A semtam by dobre padlo zdielať s niekym rovnaké problémy i radosti ohladom bábätka, ale aj iné témy ...
Ozvite sa budem rada...🙂

Lusina 13

veronika2222
26. mar 2015

Ahojte,je aj skupinka deti narodene v novembri 2013,dakujem za odpoved

dulkagabulka
9. apr 2015

😀

Strana
z377