icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
5. mar 2013

a ozaj vsetky tu pisete ze vas boli podbrusko a mna absolutne neboli.. dufam ze aj to je o.k. necitim ani pichanie ani nic podobne.. ale ja som zase ani pocas MS nemala nejake bolesti .

zeleny_cajik
5. mar 2013

@eevicka83 meskanie a test.... Zopar testov, lebo som nechcela verit, ze napriek ochrane sa nam smyklo 😅 ako velke mas dcery?

vavrenka
5. mar 2013

@uskulienka dakujem za gratulaciu 😉 , ja tiez ocikavam ostosest, ciarocka silnie, takze verim, ze to dobre dopadne.musela si ista aj na operaciu pri tom mimomaternicovom alebo to priroda vyriesila sama?
k dokimu som objednana 25.3. to budem 6+5tt a vraj by uz rovno mala byt videit akcia srdiecka no a potom utekam na hematku, tak som velmi zvedava, ci budem mat dobre vysledky...
inak, ms mala prist bud dnes alebo zajtra - tipujem, lebo neviem dlzku cyklu, nakolko od porodu mam toto 2.cyklus , ovu bola az na 22dc a predtym som mala cely cyklus iba 26dni, takze netusiim, snad mi doki aj tak bdue vediet vypocitat termin porodu 😀..

vavrenka
5. mar 2013

@hodula krasne testy, skoro ako pozitivne ovu 😉 , tie mozu mat testovu ciarocku silnejsiu.. kolky DPO si si robila?

kattija
6. mar 2013

@zeleny_cajik aj mne to vychadza tak jak tebe 😎 a mam uz doma zlatusika oktobroveho

hodula
6. mar 2013

@vavrenka 18 dpo

market26
6. mar 2013

ahojík kočeny, pokud by se vám těhotenství potvrdilo gratuluji a zároveň bych se htěla zeptat, jestli byste nechtěkli nějaké oblečko za symbolickou cenu,,,papa

eevicka83
6. mar 2013

zeleny_cajik mam dcery 7 a 5 rocne... teraz by to bol celkom dobry vekovy rozdiel tak snad bude vsetko o.k. aj ked uz si to ani celkom neviem predstavit zase mat malicke babetko .. 🙂 ty si kedy mala poslednu MS?

slabachvila
6. mar 2013

práve vyrážam k dr na potvrdenie tehu 😵

hodula
6. mar 2013

BABY CAUTE ja som uz maximalne zufala,,v pondelok som zacala spinit ,vecer nemocka ,pichli mi injekciu,vcera poradna a odpoved lekarky:ja vam teraz nemozem zarucit ci je to zive,,, 😢 nasadila mi milion tabletiek,,bolesti mam uz neznesitelne ,krvacam stale a bojim sa najhorsieho....lenze kludovy rezim pri rocnom sidielku nedodrzujem 😢 😢

pechlinka
6. mar 2013

@hodula Ahoj to je mi luto. Drzim paste aby vsetko dobre dopadlo.. 🙂

pechlinka
6. mar 2013

Ahojte baby , inak ja by som mala byt teraz v siestom tyzdni...a necitim vobec nic...ani zle mi nie je...prsia tiez uz prestavaju boliet....akurat mrchovske bolesti podbruska stale zostavaju... :( zacinam mat strach.. :(

trianida
6. mar 2013

ahojte baby, neviete mi poradit nieco na bolest hlavy? tabletky nemozeme a kava vraj tiez nie je dobra...od rana neviem ani oci otvorit od bolesti :(

kattija
6. mar 2013

@trianida aj mna boli iiiii to iba vyspat a vela vody pit

kattija
6. mar 2013

@hodula drzkaj sa ... no s tym kludovym rezimom sa to asi neda pry takom sidielku malom

kattija
6. mar 2013

@pechlinka ja tiez len ako ked mam mrchu ma boli inak nic 🙂

jarka191
6. mar 2013

Ahojte dievčatá 🙂 Pridávam sa k vám, minulý týždeň som zistila pozitívnym testom, že som konečne tehotná a teraz mám veľkú dilemu kedy navštíviť lekára. Teraz som asi v 5tt a nechcem veľmi, aby sa do mňa lekár šprtal. Poraďte mi prosím vás, čo mám robiť.

slabachvila
6. mar 2013

takže baby ja vás asi opúšťam ☹ ☹ ☹ ☹ máme o vyše polovice menšie embryo ako má byť takže čakám asi koniec 😢 😢

jarka191
6. mar 2013

@slabachvila a to je isté, že je koniec ? Nešla si náhodou priskoro k lekárovi? Drž sa a myslí pozitívne.

slabachvila
6. mar 2013

@jarka191 nie je to isté, len som bola v tom, ale teraz mi baby na ploche napísali že je je to OK, tak mám hned lepšiu náladu a pozittívnejšie myslenie 😉

slabachvila
6. mar 2013

@pechlinka ani ja už nič necítim, bolelo ma brucho ale už to prešlo

trish31
6. mar 2013

@slabachvila ty ako preco stresujes?Takto daleko nezajdes s takymto myslenim.Pozri sa na tento obrazok,co ti sem prikladam.Ake je velke bejby?

trish31
6. mar 2013

@slabachvila to kto ti povedal,ze babo ma mat 10 mm?

trish31
6. mar 2013

@trianida paralen mozes,skus homeopatika,vela vody

trish31
6. mar 2013

@pechlinka aaaa dalsia co stresuje za nic!Baby do riti neserte ma!Stresujes ze negrcas?Sak sa tes🙂Ja sa radujem ze nezvraciam🙂Mna uz ani to podbrusko neboli,hlava sa mi toci z tlaku a uz aj prsia ma prestavaju boliet.No stress 😀

trish31
6. mar 2013

@jarka191 ahojky ja som 6.tt a kedze na SVK pridem az v aprili tak pojdem az okolo 12.tt na prvu prehliadku,lekar mi povedal,ze je to OK a velice sa obaja na seba tesime 😀

trish31
6. mar 2013

@hodula ako pokracujes?Posielam pozitivnu energiu.

slabachvila
6. mar 2013

@trish31 ja som to zle napísala....... malo to byť "zárodok" nie embryo

A konečne v treťom týždni, čiže v 15. - 21. dni od počatia,
meria celý zárodok asi 10 mm a vaše dieťatko má asi 2,5 mm, čiže je veľké asi ako malé písmeno "c".

trish31
6. mar 2013

@slabachvila a tebe lekar co povedal?ZE je to zle,ze je to dobre?Nechapem preco si hned negativna a cakas,kedy sa s babom rozlucis.Do kelu zenska.USmev 😀

zigy
6. mar 2013

@slabachvila Pri minulom tehotenstve som tiez stale krvacala,hlavne na zaciatku.Dali ma na rizikove,brala som askorutin a magne B6 a babule uz maju 13 🙂 nie vzdy to znamena koniec