Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
tak baby blahoželám, to je sila že október 2011, ja som o takomto čase pred rokom ešte myslela, že dostanem, a nedostala, test som si robila 1.2.2010 a termín som mala 3.10.2010, takže ste riadne rýchle keď je už táto téma otvorená 😉
@masinka takze Antolska to iste, ze? 😉
@masinka jej, takze uz tretie? no super, tak sa tesim, tretie tiez cisarskym????
Inak my sme mali termin 3.10.2009 a uz co nevidim, ze oktober 2011.
Prajem vsetkym tehulkam krasne tehulkovanie 😀 🤐 😵
@mirinka25409 na Antolsku dojdem peskom aj s kontrakciami 🙂
@jankohrasko ak ciarka na testiku bude silniet, tak hadam bude tretie 🙂 a zial zrejme ine ako cisarak nehrozi ☹
Ahojte babenky...stalo sa mi nasledovné... keďže mi 3rôzne testy v rôznych dňoch ukázali že som tehotná, išla som môjmu dokimu a ten ešte nevedel podľa sona určiť či som alebo nie som tehu. Podľa testov som mala byť zač.5tt a včera ráno som začala krvácať. Ihneď ma prijali na gynekologické odd.v nemocnici o siedmej ráno. Krv mi na hcg. odobrali okolo desiatej a výsledky som mala až dnes ráno!!! Nikto sa o mňa nestaral, žiadne infúzky, vitamíny, tabletky na udržanie tehu...NIČ. Prístup jak na bitúnku. A dnes ráno mi doki oznámil, že podľa výsledkov hcg z krvy nie som a ani som nebola tehotná!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Že čoooo???? chápete to? Lebo ja vôbec. Testy boli poz., príznaky boli....a že nie som tehu? Akože odrovnal ma. Že len menštuujem... A ešte mi robili aj nejaké krvné testy dodatočné a vzali mi moč cievkou...au tá bolesť. A chceli ma prepustiť až zajtra, že mi dajú infúzku...a že načo??? som im rázne povedala, že ja s obyčajnými krámami v nemocnici s infúzkou ešte jeden zbytočný deň nebudem. tak ma horko-ťažko prepustili a teraz som v int.kaviarni aby som vám tento môj výsmech od prírody zreferovala 🙂 Fakt nechápem 🙂
Ja som si inak dnes rano robila dalsi test a mam tam kolajnice az az. 🙂
@erin365 takto to bolo aj so mnou, ale ja som bola v 13tt. jednoducho sa na mňa vysrali, doktori sa na mňa neprišli ani pozrieť, jedna infúzia a nejaké čípky proti bolesti a to bolo všetko. a potom som pekne krásne potratila. ale to sa dalo čakať, lebo som bola v rimavsko-sobotskej nemocnicii a o nej sa rozpráva ako o mäsokombináte. v ktorej nemocnici si bola? to mi je ľúto, čo sa ti stalo, tak už asi nevytvoríme súkromnú skupinu ☹ no ale nevadí, hlavu hore a skúšajte ďalej. no ani u mňa to nie je také 100%, že ostanem v tejto skupine. 😉 však uvidíme koncom týždňa 😵 drž sa.
@erin365 - moja mama mala pri brachovi este v 4. mesiaci mrchu - takze mozno mali tie tehutesty fakt pravdu a lekari nieco zblbli pri merani HCG ..... alebo nech ti to da doktor na papieri ze si tehotna nikdy nebola a nech ti vyrobca tych klamarskych testov vrati prachy 🙄
(a pri druhom brachovi jej vybrali Danu - vnutromaternicove teliesko - ked bola v 5 mesiaci - takze tu uz fakt nikto nic negarantuje...)
ahojte baby. ako? zda sa, ze mi zacina byvat zle. este negrcam, ale je mi cely den tazko a vobec mi nechuti jest. na buduci tyzden by som chcela uz ist na gyndu, nech mi povie co a ako.
dobre ranko 🙂 tak z mojho ducha zacinaju byt pekne kolajnicky 🙂 a jede, jede masinka 😀
@berus222. mne tiez nechuti jest a tazko od zaludka mi byva vecer a v noci ked lezim v posteli. pri babach ma tiez vecer napinalo, najhorsia byvala cesta z roboty v autobuse, to som musela obcas vystupit a predychat to.... ale nevracala som ani raz, tak dufam ze ma to obide aj v tomto tehu.
@masinka kolko dni pre MS si si robila tie testy. ?

@berus222 no mna zatial len sem tam kruti, ale hned ked to zajem tak je fajn, a este aj cerstvy vzduch mi pomaha. Ja sa toho obavam lebo pri malej mi bolo dooooost zle, tak snad sa to nebude opakovat. Inak kocky, mohli by sme si potom casom urobit nejaku tabulecku, co vy na to?