Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte 🙂 , mozem sa pridat?...posledny menzes som mala 28.12.2010 a ovulaciu 11.1.2011, takze termin porodu je cca 4.10.2011 - na narodky mojej mamy, a o par dni neskor mam ja a buduca svokra meniny 🙂 ...23.1. som mala na tehu ducha a od 25.1. je ciarka silnejsia ako ta kontrolna, v stredu som bola u gyn - videl zatial iba zvacsenu sliznicu 13mm, vcera mi zobrali krv a dnes mi potvrdil lekar tehu, podla hcg 5tt...2.2. ma objednal na sono, predpoklada ze uvidi miminko, strasne sa tesim na nasu lasku 🙂 ...pokladam to za zazrak, lebo roky sa so mnou vlecu hrozne gyn. tazkosti a to mam teraz iba 22 rokov, bola som pred rokom na laparke, kde sa zistila endometrioza, myom na maternici, varixy na maternici a ine...so snubencom sme sa rozhodli, ze pri mojich kazdodenych bolestiach, na ktore mi ziadna liecba nezabrala, ze by sme mali sa pokusit o mimi...diagnozy co su pricinou neplodnosti, lekar to tiez moc pozitivne nevidel....chodila som na folikulometriu, lenze pocas ovu moj snubenec bol v praci v zahranici, takze ziadne tutumutu, teraz v januari ked som bola na folikulmetrii, 10.1. bol folikul 16mm a 13.1. tam uz nebol, lekar povedal ze sa asi vstrebal, konecne priatel mal volno, tak sme 11.1., ked asi bola ovulka mali tutumutu.....to znamena, ze aj napriek mojim zdravotnym problemom, podla lekara zaniknutemu vajicku som tehotna...drzim vsetkym snazilkam a tehulkam palceky nech je vsetko poriadku a narodi sa vam krasne zdravucke babatko 🙂 ....je tu niekto co ma termin 4.10.2011?
@mirinka25409 - neviem kolko pred MS, kedze za posledneho 3/4 roka som mala cykly totalne rozhadzane - najkratsi som mala 12 dnovy a najdlhsi 36, v priemere tak 19-22. Dnes som 25 DC/11 DPO a prveho ducha som mala 22 DC/8DPO. pouzivam Mamatesty s citlivostou 10.... takze dalo by sa hadam povedat, ze mi uz 3 dni meska....tak dufam ze dalsich 8 mesiacov uz nepride 😀
aj ja sa pridavam. no som tu momentalne dost nepravidelne, nemam doma net. buduci tyzden pojdem k dr, snad je vsetko ok a uz bude nieco aj na sone 😵
@viviem vitaj medzi nami. nellynka by mala mat rovnaky termin.
@silvia0201 ale co to?! to mi je luto.
@zuzanka.j je super, dalsia oktobrovka. ale sa rozrastame 😀 drzim nam vsetkym palceky
ahoj nehnevajte sa ze vam vstupim do temi ale vsetkym mamickam ktore budu rodit v oktobri prajem stastny porod krasne a mudre deticky ja som tiez rodila v oktobri ale 2008 a z mojej dcerky mam velku radost tak vam vsetkym drzim palceky 🙂 🙂 🙂 : aj snazilkam 😉
Ahojte, ak dovolite, pridavam sa aj ja. A to naozaj s velkou radostou, pretoze 2 ciarky som si nasla po vyse rocnom skusani. Termin mi (zatial iba podla internetovej kalkulacky 😉 ) vychadza okolo 7.10. (mimochodom pokusat sa o babo sme zacali tiez v oktobri (2009) 🙂
Ako tu citam, tak niektorym z vas byva uz zle, ja musim povedat, ze sa zatial citim uplne netehotne. Az na obcasne tlaky v brusku. Uvidime dokedy to vydrzi... 😀
K lekarovi sa chystam buduci tyzden vo stvrtok alebo v piatok. Hovoril mi, ze aby sme vobec nieco videli, tak nech pridem asi 10 dni po vynechanej ms, tak uvidime, ci nieco uvidime 😀
Inak, vsetkym tu zelam, aby sme si to tehulkovanie prijemne uzili !! 😵
jeeej , ze uz mate oktober 2011...boooze ako ten cas leti ja som bola oktober 2010....baby zelam vam nech mate krasne bezproblemove tehotenstvo a samozrejme aj porod...a nech sa vam narodia krasne zdrave deticky.... 😉 😉 😉
☹ no takze dnes dorazila, tak sa s vami dievcence lucim ☹ a dufam, ze sa s niektorymi, ktorym to nevyjde teraz stretnem v novembrovkach 🙂
vsetkym oktobrovkam 2011 zelam vela zdravicka a silnych drobcov a krasne mesiace bezproblemoveho tehotenstva a samozrejme bezproblemovy porod a zdrave dietatko 🙂 🙂 🙂 🙂
to som aj ja zvedava ci ´vam tam uz nieco bude vidiet - mna objednali az na 24.2 ze skor to zmysel nema.
aj ked s Nelkou som k doktorke tiez nabehla hned v 5 . tt - bol tam viditelny ten gestacny vak, s Diankou som isla az v 9 TT a bolo vidno krasne srdiecko
Ahojte..tak nesmelo sa ku vám pridávam....Dnes som si našla slabé // - pre istotu na 3 rôznych testoch...podľa kalkulačky by mal byť deń D 11.10.2011 ...ale to naozaj len tak slabučko verím, pretože to veľa-krát nevyšlo... 😖
ďakujem, masinka 🙂)) a ja tiež 25 DC ...chcela by som ísť k dokimu už hneď v pondelok, nakoľko mám obavy, či to nebude znova mimomaternicové.....pre pokoj v duši....máš nejaké príznaky? 😲 (ja viem, šialená otázka pre niektoré, ale po niekoľkých tehotenstvách už to svoje telíčko trochu poznáme...) 😉
priznaky ? je mi trochu tazsie od zaludka a mam taky pocit ako keby na mna nieco liezlo. to mam na zaciatku vzdy. moje prve tehulkovanie som sa snazila prvy tyzden "vyliecit" cajom a celaskonom 😀 pomaly tusim zacinam castejsie chodit cikat, ale mozno si to iba namyslam. a vobec nemam chut jest, dokonca ani sladkosti mi uz nechutia - dufam ze mi toto vydrzi - pri Nelke som nejedla sladke cele tehotenstvo, zato mnozstvo ovocia a zeleniny, Dianka si "pytala" skor kadejake mastne a nezdrave veci - ale potrebovala som to, lebo som zacinala s dost velkou podvahou 🙂
Tak to si už dosť pokročila🙂)) 😨
Ja zatiaľ nič- len prsia, kríže- a depresie....Dosť ma pichá v pravom podbrušku - pred 9 mesiacme to bolo na ľavej strane - lekár mi povedal, ( aj na pohotovosti!) že nech si nenamýšľam, to sú ostatky potratu - a poslal domov...V noci na to som si zavolala záchranku - do poslednej chvíle nevedeli , čo mi je - až ked mi urobili urgentný rez od pupka dole o sekundu 12...Kebyže tam manžel po nich neziape a trieska na dvere- už tu niesom 😔
Praskol mi vajíčkovod (mimomaternic.tehu) a z brucha mi odsali vyše 2,5 l krvi a krvných zrazením... 😕
Naozaj sa treba sledovať, baby...teraz to už viem a nenecháť sa len tak odbiť...
moja mama mala pred vyse 20 rokmi tiez mimomaternicove - vybrali jej ho aj s vajecnikom a par litrami krvi tiez o 5 minut dvanast 😝 ale mam este 19 rocneho brata, takze cisto statisticky by si hadam uz smolu mala mat vycerpanu a teraz ta caka uz len krasne bezproblemove tehulkovanie 😀
krize ma tiez bolia, ale dnes mi vypadla hadica z pracky, vytopila som si pol bytu + susedov, tak to pripisujem tomu telocviku co som tu absolvovala s handrou a mokrymi kobercami 😖
@masinka ohh.. chudacik.. to si viem predstavit tu vodu... 🙂 ale verim, ze si to zvladla 🙂)
Ahojte, aj ja sa pridavam, malo by to byt 2. 10. Je to moje druhe tehotenstvo, prve nedopadlo dobre. Ale nejako si myslim, ze toto mi vyjde.
@jkc3000 vitaj medzi nami 🙂
krasne sa nam to tu rozrasta - je nas uz 10 a to sme len po 11 oktober 🙂
@mirinka25409 ja som tu vodu zvladla, len chudak sused sa musel poriadne uhybat, aby ho slak netrafil 😉
@berus222 Urcite dam vediet, ale i tak to u mna skor vyzera na piatok. Radsej by som isla az ten dalsi tyzden, ale mame v praci inventuru, takze to nepripada do uvahy. A dalsia vec je, ze ked mi lekar tehotenstvo potvrdi, asi to poviem v praci - pretoze v tom pripade nie som velmi ochotna vlacit tazke krabice... Aj ked zatial sa velmi neobmedzujem, ale toto by bolo privela.
@lenita mozem sa prosim ta opytat, kde si bola na dovolenke na tej profilovej fotke? Je mi to velmi povedome 😉 Nie je to nahodou Monte Carlo Monaco??
@lenita ja mam velmi podobnu... ako keby som seba videla. No mozno sa mylim.... 😉
@mirinka25409 😀 Nemylis sa. Je to Monaco. Mimochodom, naaadherne miesto., 😵
@mirinka25409 Zda sa, ze este aj pozujeme rovnako 😀
@lenita no uplne... to je nahoda toto.. 🙂))))) boli ste tam na dovolenke? My sme boli na svadobnej ceste, resp. plavbe po stredozemnom mori a prvou zastavkou bolo prave Monte Carlo... naozaj krasne miesto, asi najkrajsie zo vsetkych zastavok. 🙂) a odtial bol aj krasny vyhlad... 😉
@mirinka25409 Ja som pracovala na lodi a toto bol jeden z pristavov. Presla som stovky pristavov po celom svete, ale toto je jedno z tych vynimocnych miest, na ktore by som sa este velmi rada pozrela. 😉

aj ja sa s vami lúčim. dnes dorazila mrcha. prajem všetkým bezproblémové tehuľkovanie sa šťastným koncom.