Pôrodnica Svidník

timkuska
9. feb 2013

Milé mamičky, máte skúsenosti s pôrodnicou vo Svidníku, hlavne čerstvé mamičky (2011-2013). Zatiaľ počúvam iba hrôzostrašné príbehy.
Ďakujem

marekahenrieta
9. feb 2013

Ahoj ja som rodila vo Svidniku v decembri 2011 a bola som spokojna, vyber si doktora k porodu, odporucam, potom sa ti bude viac venovat a aj ty budes kludnejsia, sestricky su super, chodila som na predporodnu pripravu a mala som stastie na tu co ju robila 🙂 takze tiez super, na novorodeneckom daj sestrickam nejaku cokoladdu a bude to dobre 😉

svetlusska
9. feb 2013

@timkuska ahoj ja som tam sice nerodila, ale tiez som pocula dos pribehov a nie prave prijemnych nato aby som si vybrala inu porodnicu...do svidnickej nemocnie by som vstupila iba v pripade ohrozenia zivota a nemohla som sa dostat do inej vcas...2 mesiace dozadu tato nemocnica fungovala na 70% a svagrinej tam doslova vymysleli diagnozu, nad ktorou jej obvodna lekarka krutila hlavou.tot vsjo.ja som rodila v BJ a odporucam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre