Prievidza. Kde ste všetky?
Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete ]-( Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov :-S Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali 😞 co takto to zmenit? 😉

•
17. dec 2007kika vytlacat si mu to nemala. Bolo treba aby to videl doktor a najlepsie na plucnon. Robia z toho aj vyter a susi sa to framykoinom. Kde robi ta tvoja kamoska sestricka?
0
maťka Kubko je doma a do škôlky pôjde až v novom roku 😞
dnes po dlhej dobe poslúcha, lebo ja som už na neho rezignovala a vôbec som s ním nekomunikovala, viem že to znie strašne ale nechce sa mi to vypisovať čo tomu všetko predchádzalo, tak dúfam že od dnes zase poslúcha, len sa ráno opálil na žehličke tak zase máme slzavé údalie :-S
dnes po dlhej dobe poslúcha, lebo ja som už na neho rezignovala a vôbec som s ním nekomunikovala, viem že to znie strašne ale nechce sa mi to vypisovať čo tomu všetko predchádzalo, tak dúfam že od dnes zase poslúcha, len sa ráno opálil na žehličke tak zase máme slzavé údalie :-S
ahojte baby, ja som este nic nepiekla a asi ani nebudem 😃 mam na to lidi 😃 ale nie co ja viem ked budem mat svoju kuchynu cosi spravim, ale takto? Svokra pecie, uz je za furik medovnikov a este cosi robila ale sa jej to nepodarilo..ja okrem medovnikov aj tak ine nejem, Lucia tiez nie, manzelovi je to sumafuk tak naco? Ked so mbola na materskej trochen som piekla, u mamy ked sme vlani boli tiez a doniesla som aj svokre, mne je to proti srsti ked sa v kuchyni dve zabijame-strasne ma to vytaca-NEUVERITELNE, ked mam piect som rada ked tam nie je nikto 😎
paska dakujem 😉 dnes som dokonca na vianocnych trhoch v pd kupila vianocne obrusy, uz mam takmer vsetko, len poriadok nebude 😃
lenadka tak tomu asi kazda rozumieme. Dvaja kohuti na jednom smetisku a dve zenske v jednej kuchyni, to je proste pohroma. Ale ked sa prestahujete a budete sami, tak si to uzijes, neboj 🙂
kkatrin, a to uz ma Kubko obdobie vzdoru? Alebo to je inokedy? chudiatko male popalene 😞
lenadka tak tomu asi kazda rozumieme. Dvaja kohuti na jednom smetisku a dve zenske v jednej kuchyni, to je proste pohroma. Ale ked sa prestahujete a budete sami, tak si to uzijes, neboj 🙂
kkatrin, a to uz ma Kubko obdobie vzdoru? Alebo to je inokedy? chudiatko male popalene 😞
Čaute baby,no aj ja sa musím pochváliť-dnes som vypekala ostošesť...svokre som dala malého kočíkovať,tak som čo to stihla, dnes to boli slané praclíky,včera kokosové rožky a medovníčky už tiež mám. Ale za to som unavená,ale poriadne,tak dúfam,že aj Maťko bude v noci pekne spinkať...
Stani,Robo mi vravel,že máš nejaký parádny šikovný kočík! Tak som zvedavá,ked dojdete na návštevu. A neboj, nejaké fotky ti pošlem,ked budem mať viac času,sľubujem! 😉
Stani,Robo mi vravel,že máš nejaký parádny šikovný kočík! Tak som zvedavá,ked dojdete na návštevu. A neboj, nejaké fotky ti pošlem,ked budem mať viac času,sľubujem! 😉
grofka, cáááves 😃 ta tu srdecna vitam, dufam ze budes pisat pravidelne 😉 ked si pisala o babyplavani nenapadlo na ze si tu nova aj ked som si kukla ze mas v pase Prievidzu, myslela som ze si uz niekde zaradena :-N
ja som vcera linecke piekla, lebo svokra vypadla na nejaku schodzu a tak mi neoxidovala za chrbtom a vratila sa ked som do truby davala posledny plech 😃 😎
ja som vcera linecke piekla, lebo svokra vypadla na nejaku schodzu a tak mi neoxidovala za chrbtom a vratila sa ked som do truby davala posledny plech 😃 😎
Ahojte,konečne darčeky mám nakúpené,pobalené... 🙂 Už len upratať treba,stromček ozdobiť,na to sa teším... 😃 😃 Lebo mám veľkú pomocníčku doma... :-N :-N :-N Piecť nebudem,aj tak by to nemal kto jesť,pretože malá musí držať prísnu diétu do konca roka,ale aj tak neviem,či nebude pokračovať aj naďalej... 😞 Už by ani nemusela....Je to náročné...
jesenka Kubko má už 3. obdobie vzdoru, prvé je okolo jedného roka, tak sa teš 😃
včera sme boli v Ba, baby poviem Vám ja už v PD asi nič nekúpim, a Auparku v značkových obchodoch o polovicu lepšie ceny na oblečko, skoro mi oči vypadli =-)
moja svokra už 2 týždeň leží v posteli a každý deň jej niečo je, tak dúfam že do Vianoc si už vymyslí aj iný program ]-( lebo už ma to fakt nebaví len stále počúvať všelijaké stonanie, to pokazí náladu každému
včera sme boli v Ba, baby poviem Vám ja už v PD asi nič nekúpim, a Auparku v značkových obchodoch o polovicu lepšie ceny na oblečko, skoro mi oči vypadli =-)
moja svokra už 2 týždeň leží v posteli a každý deň jej niečo je, tak dúfam že do Vianoc si už vymyslí aj iný program ]-( lebo už ma to fakt nebaví len stále počúvať všelijaké stonanie, to pokazí náladu každému
kkatrina, to viers, u nas si v obchodoch pocitaju aj cestovne 🙂 kolkorazy sa oplati ist dakam na nakupy a ked si to zratas, ani ta cesta ta moc nestoji...u nas sa nabehas z obchodu do obchodu, ziaden detsky kutik, len stres a panika a nic ti nie je dobre, aspon ja som tak minuly rok behala s malym, a nakoniec som vybavila jeziska v drogerii 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli